hits

True Detective

19.01.2014 - 13:44 Ingen kommentarer
Deilig med helg, spesielt deilig er det med en hvit helg!

Etter å ha snakket så mye om serier i det siste, har jeg sjekket ut enda flere nye serier. Derfor er jeg så glad det er helg! Nå har jeg sett de siste episodene av Banshee i tillegg til at jeg har begynt på den nye serien med Matthew McConaughey og Woody Harrelson, True Detective. Denne serien er ulikt noe jeg har sett, den er mørk, mystisk og intens, selv om den kan oppfattes litt langsom til tider.

Handlingen veksler mellom en kriminalsak i 1995 som Rust Cohle (Matthew McConaughey) og Martin Hart (Woody Harrelson) jobber med, og 2012 der begge sitter i avhør angående akkurat denne saken. Vi vet ikke hva som har skjedd, hvorfor de blir avhørt og hva som skjedde i denne spesielle saken. Disse mannfolka er vidt forskjellige fra hverandre, der Hart er den typiske kjekkasetterforskeren, mens Cohle er en introvert smarting med autistiske tendenser. Det er virkelig gøy å se disse to skuespillerne i såpasse interessante roller og i en såpass spennende serie!

Det er nesten irriterende at det bare er kommet én episode. VG har anmeldt serien og ga den terningskast 5, så er ikke bare jeg som ble betatt! Du kan få med deg alle episodene etterhvert som de kommer på HBO Nordic her. Gleder meg sykt til å følge med denne våren!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar