hits

murphy's law

20.01.2014 - 11:20 Én kommentar
Noen kaller det uflaks, noen kaller det Murphy's Law.

Rett før nyttår, byttet jeg bank til DnB. Tidligere har jeg kun tilhørt småbanker som ingen andre enn gamle mennesker kjenner til. Det var trøblete og jeg ville ha det enkelt. Jeg er tross alt en student! DnB har overrasket veldig, for alt er så enkelt! Men det jeg ikke visste, er at DnB også driver med forsikring! Dette beskriver DnB uten å spare på kruttet. Se deres nye kampanjefilm under:

Hvis kaffekoppen velter over macen min eller hvis en bikkje tisser på mine dyre sko, er det greit å ha forsikring. Det viser seg å være nyttig.

Annonse

Én kommentar

Henniie

23.01.2014 kl.00:55

Det første mamma sa jeg måtte "kjøpe" når jeg flytta hjemme fra var innboforsikring. Om man bor f.eks. i kollektiv, og kollektivet skulle brenne ned - da får du, mot en liten egenandel på kanskje et par tusen, igjen tilsvarende produkter. Og det er mye, mye bedre enn at du skal stå der og plutselig ikke eie nåla i veggen, eller ha penger til å erstatte noe heller :)
Og reiseforsikringen, den dekker alt som skjer fra du går ut ytterdøra hjemme ;) Så sannset er du på "reise" når du drar til og fra jobb, men da dekker også forsikringen til arbeidsgiver deg :)

Skriv en ny kommentar