hits

alle gode ting er ikke nødvendigvis tre

23.01.2014 - 10:58 13 kommentarer
.. i hvertfall ikke i mitt tilfelle.

Det er en ny dag, og jeg kom tomhendt hjem i går. Det var Blog Awards i går, og det var gøy. Jeg dro sammen med Caroline, som ikke ville gi slipp da hun ble angrepet av journalister. Det er forklaringen på mine photobombs på nettaviser i går kveld, hvis dere lurte. Vi koste oss. Ingen av oss vant noe, men vi koste oss.

Dette er mitt tredje år som finalist i Blog Awards og jeg merker jeg blir lei av å henge meg opp i dette styret hvert år, uten å få noe igjen. Jeg vil heller bare være der og kose meg som alltid, uten alt det andre hengende over meg. Det er tydelig at jeg ikke er den rette bloggeren for det her. Likevel ønsker jeg å fortsette som før, blogge slik som jeg liker, som jeg håper dere liker, for det er det som er meg. Takk for at dere backer meg, når jeg trenger backing. Setter stor pris på dere.

Photo: Emil Kjos Sollie

Jacket HM by Margiela - Shirt Samsøe - Shoes Tod's

Gratulerer til alle som vant pris under gårsdagens utdeling. Gratulerer til fantastiske Mike for årets blogger! Gratulerer til kjære Kristin som folkets favoritt! Gratulerer Ulrikke, nå er du offisielt kjendis! Gratulerer Annette for beste dagens outfit! Jeg er glad på deres vegne.

13 kommentarer

Charlotte

23.01.2014 kl.14:45

Caroline skrev at hu var der med deg og kjæresten din. Har du fått kjæreste? :-)

Nina

23.01.2014 kl.15:03

Er det bare meg, eller var du veldig furt og ironisk her? "Gratulerer Ulrikke, nå er du offisielt kjendis!"
Vet ikke hvordan du mente dette her da men. Jeg synes du er en kjempeflink blogger uansett! Blog awards eller ei. Bare det å bli nominert er jo en ære!

The Giant - Kjetil

23.01.2014 kl.15:13

Var hverken furt eller ironisk. Er jo gøy at Ulrikke vinner kjendisblogg! Var jo egentlig det som gjorde henne kjendis, derfor jeg skev det. :-)

@aasela instagram

23.01.2014 kl.16:25

Men Kjeeetil da! Har fulgt bloggen siden før californiaturen med med Aida hvor du tok tættisen din og før Kragerøturen med Andreas(?) og Nora Alba, og for meg er du en vinner hvert år! Hver dag faktisk, egentlig, ærlig talt. Du skriver noe fantastisk godt, har et supert øye til fotografi og bildestil, kler deg som et ess hver bidige dag og hører på den samme musikken som får livet mitt til å gå rundt! Du trenger ikke vinne blog awards for å få bekreftet at du har vært min hverdagshelt i utallige år! ;-) <3

Da du var på Freudian Kicks og skulle til å gå, var jeg den gingeren som snubla forvirret og aleine inn i butikken om det skulle herske noen tvil

joakim

23.01.2014 kl.16:41

Du er og blir Norges beste blogger! håper det er motivasjon for deg å forsette :)

The Giant - Kjetil

23.01.2014 kl.16:54

Det er det absolutt! Tusen takk :-)

Tom-Rune

23.01.2014 kl.16:58

Kanskje hvis du blogget bra hele året og ikke bare i ukene før prisutdeling ?
Fulgt deg i årevis og det er en grunn til det. Furting kler ikke voksne menn :)

The Giant - Kjetil

23.01.2014 kl.17:07

Jeg furter ikke, jeg konkluderer. Konkluderer med at denne prisen ikke er noe for meg. Ellers takker jeg for at du følger meg, det settes stor pris på!

Sara

23.01.2014 kl.21:54

Må si meg enig med Tom - Rune her. Du blogger bedre før prisutdelingen, eller når den nærmer seg. Eventuelt så får vi håpe at flere gutter begynner å blogge slik at dere kan få flere kategorier. For nå har du litt av alt men litt for lite av alt til å være en god allround blogg. Kanskje spisse inn bloggen litt?

Ellers var dette innlegget ganske surmaga, litt uværdig fra deg synes jeg.

The Giant - Kjetil

23.01.2014 kl.22:06

Bloggen min tar for seg mine interesser som i hovedsak er mote, med innspill av interiør, musikk og film. Jeg behøver ikke tilspisse innholdet ytterligere, for jeg ønsker ikke tilpasse meg andre enn meg selv. Leserne mine leser bloggen min for det den er. Du ser vel hvor tåpelig det virker å måtte endre den, spisse den om du vil, for å kunne komme til topps i en prisutdeling?

Kall innlegget hva du vil. Det er både en kritikk til meg selv for å ta nominasjonene jeg har fått for seriøst, samt en åpenbaring i den grad at min blogg ikke er det juryen er på utkikk etter. Men det er helt i orden! Jeg skriver derfor innlegget som konklusjon overfor meg selv og andre at jeg i fremtiden heller vil fokusere på kveldens festiviteter enn hvem som stikker av med prisene.

Sara

25.01.2014 kl.00:32

Mulig mulig. Men for meg blir det for spredt det du skriver om siden du i stor grad har sluttet å være personlig. Det forstår jeg godt, men for nye lesere vil nok bloggen virke litt random, om jeg får lov til å bruke det ordet. Fordi mange kanskje ikke vet hvem du er. Jeg har lest bloggen din lenge jeg og synes den er til tider veldig god, men grunnen til at du ikke går til topps tror jeg er at den fremstår som litt "halvveis". Men som du sier, du blogger for deg selv og det skjønner jeg godt, men da blir bloggen kanskje litt uengasjerende for leserene?
Blir synsing på høyt plan, men dette er det jeg tenker om hvorfor du ikke når opp. Og at du nå ikke skal bry deg det tror jeg ikke noe på ;)

The Giant - Kjetil

25.01.2014 kl.11:40

Denne tilbakemeldingen var veldig viktig. Det faktum at jeg er mindre personlig, er bevisst, men det at det blir reagert på, synes jeg er interessant. Og det er veldig bra du sier i fra. Det er flere grunner til at dette er bevisst. Men jeg ønsker å engasjere, selv om jeg i størst grad blogger for meg selv. Derfor tar jeg dette til meg :-)

Lars

29.01.2014 kl.18:03

Jeg syns du har en veldig unik herreblogg blant Norges herrebloggere! Veldig fine og kule bilder, du skriver om varierte ting og har veldig kul og inspirerende stil. Skjønner godt at det er litt kjipt å aldri vinne noen priser for det, spesielt når du gang på gang blir nominert. Jeg syns du fortjener en pris! :)

Skriv en ny kommentar