hits

brennheit sivilstatus

13.02.2014 - 16:06 3 kommentarer
Valentine's Day nærmer seg, og da er det greit å kartlegge hvem som er ledig, opptatt eller usikre.

7-Eleven gjør jobben mye enklere for de der ute som er på utkikk etter en date eller for de som vil skryte av sitt fantastiske forhold. Med en grønn, rød eller gul kaffekopp kan du formidle din sivile status på en "brennheit" måte, samtidig som du får i deg deilig kaffe. Den grønne koppen er for de single, den røde koppen er for de som er opptatt og den gule (yolo) koppen er for de som er i kompliserte forhold, #YOLO. Tar du bilde av din heite sivilstatus i form av en kaffekopp, og hashtagger med #7elevenkaffedate på Facebook eller Instagram, kan du faktisk vinne en tur for to til Paris. Da kan den gule eller grønne koppen brått bli rød, (eller den røde bli grønn eller gul).

Jeg kjøpte min kopp i dag, og den er forløpig gul, #YOLO. Hva skal jeg si, det er komplisert! Det er vel bare snakk om å definere forholdet, men det kan ofte ta litt tid. Men jeg drømmer om den dagen jeg kan gå rundt i byen med en rød kopp og dele den med noen. Derfor passer yolokopppen bra for meg! Man lever bare en gang, og det er grunnlag for mye morro skal dere vite! Men i blant kan det være litt ensomt, og da må man finne kreative løsninger. Her er en av mine løsninger på ellers ensomme dager:

Utrolig hvor mye kjærlighet man kan finne i en ballong altså! Og så smiler den hele tiden, og da smiler jeg... Nesten... Håper å erstatte ballongen veldig snart, med et litt mer levende vesen. I mellomtiden ønsker jeg å se mange kopper ute i gatene i de tre forskjellige fargene! Og hvis du er ekstra ensom denne Valentine's Day, kan du lage din digitale kopp på 7-Eleven.no og dele denne med dine venner eller noen spesielle. I mellomtiden skal jeg jobbe med å få denne gule koppen til å bli rød!

Annonse

3 kommentarer

Marianne

13.02.2014 kl.21:29

Kjempefine bilder! Du er så kjekk <3

Lise

14.02.2014 kl.07:30

Eg kan vær din Valentins date viss d komme te stavanger xD syns litt synd på dg ?? Er lenge si d he våre her :O

Thomas

14.02.2014 kl.09:43

Håper det ikke kommer ut som frekt, men må bare spørre, er du homofil?
Elsker bloggen og stilen din!

Skriv en ny kommentar