hits

my job

23.02.2014 - 20:54 4 kommentarer
Det har snart gått ett år, og det har gått fort.

I april, i fjor, byttet jeg jobb. Jeg byttet fra en jobb der dagene bestod av 8 timer med rompesitting, til en jobb der jeg nærmest ikke sitter i det hele tatt. Det er utrolig hvor stor forskjell det gjør, og hvor mye bedre det føles å komme hjem fra en travel dag på jobb der man heller løp mye rundt, enn å ha tastet fort og lenge på tastaturet. Må også innrømme at, som student, er det et deilig avbrekk fra en ellers bibliotekssittende hverdag. Jeg jobber på COS i Hegdehaugsveien, som er den første og eneste (forløpig) COS-butikken i Norge. Når man har en over gjennomsnittlig interesse for klær, er det ikke rart at det er spennende å jobbe her.

Ukene er ikke akkurat stappfulle av jobbdager, men de dagene jeg først jobber, er alltid gode. Vi er en stor og fin gjeng, som sammen gjør arbeidsdagene interessante og spennende. Har du ikke vært innom, synes jeg absolutt du skal ta en tur. Butikken er diger, og er full av fine klær! Det er nesten frustrerende å jobbe, med så mye fint rundt seg. Sjekk gjerne ut nettsiden til COS her.

Se så bra gjeng a? Over er det noen bilder fra lørdagen, der alle viser sitt fargerike jeg.

4 kommentarer

Rebekka

26.02.2014 kl.10:19

Dette er faktisk første gangen jeg kommenterer på bloggen din, tror jeg. Men , jeg er daglig innom for å titte. Du har en utrolig kul klesstil, jeg henter inspirasjon til min samboer :) Du gjør en god jobb med denne bloggen.

Ha en fin onsdag videre.
Rebekka! :)
http://rebekkafylling.com

Joakim

26.02.2014 kl.18:47

Har dere fått inn mye vårtøy?

The Giant - Kjetil

27.02.2014 kl.07:12

Ja, masse!

The Giant - Kjetil

27.02.2014 kl.07:12

tusen takk! det setter jeg stor pris på :D

Skriv en ny kommentar