hits

dare to suit

16.03.2014 - 19:15 3 kommentarer

Dressen er det fineste plagget en mann kan gå i, men jeg synes også det kan ende opp med å bli det kjedeligste!

Det er sjelden jeg går i dress, men grunnen til det er fordi jeg ønsker at det skal være i de riktige øyeblikkene. Når jeg først finner anledningen riktig, ønsker jeg ikke å blende inn i mengden av svarte og marineblå dresser. Disse dressene kan være fine de altså, men for meg handler det i såfall om å legge til de ekstra detaljene som kan skille meg ut fra resten. Det er ikke mer enn et slips, et tørkle, en skjorte eller noen virkelig fine sko som skal til!

Vinteren er på god vei ut, og våren har de siste dagene vist seg for alvor. Det legger selvfølgelig opp til endring i klesveien, og ettersom vi snakker om dressen, ønsker jeg å komme noen spennende tips. For å skille seg fra resten av flokken i dress, hvorfor ikke gå for noen av de spennende fargene som gjelder denne sesongen? Den olivengrønne dressen er enkel, men classy og går perfekt til et par brune sko og den hvite skjorten. Bare se på Ryan Gossling under, en dæsj brunfarge, et mysende blikk og blondt hår, ja da skinner man!

Burgunderfargen ble spådd å vare ett år og kun det året, men der tok man feil. Selv har jeg en burgunderfarget dress fra Tiger of Sweden, som jeg har ingen planer å legge fra meg på bakgrunn av hva noen påståelige motesynske fjoller forteller. En slik farget dress stråler og er en skikkelig partydress, spør du meg, samtidig som den kan tones ned og passe til litt mer casualle anledninger. Til denne dressen passer det perfekt med noen sorte sko, i tillegg kan man kombinere blåfarger, slik som den ufattelige stillige mannen under. Jeg gleder meg til å ta på meg min dress igjen!

Til slutt, for de litt mer vågale, pastell! Ingenting skriker mer sommer enn pastellfarger, når det kommer til klær. Pastellfargene gjelder denne sesongene enda mer for herrene, enn tidligere og det finner jeg veldig spennende. Se for deg en sommerfest, med reker, champagne og jordbær ved havet. Du tar på deg de semskede skoene, for det er ikke en sky på himmelen og du trenger absolutt ikke å bekymre deg for regn. Du dropper sokkene, slik at de solbrune bena kommer tilsynet. Solbrillene er på og man sitter ute og koser seg helt til sola går ned. Vet du hva, det høres ut som en perfekt sommerkveld. Hvorfor ikke tørre å være litt ekstra vågal i pastell da?

Man behøver ikke akkurat å gå til innkjøp av den dyreste dressen i de mest sprøe fargene, men bare en blazer er en god start! Man finner fine, tynne blazere som passer perfekt til varmere tider og disse kan man finne i flere prisklasser i mange farger. Ved å kombinere disse med marine eller beige chinos, har man fortsatt et fint sommerantrekk! Jeg synes det er gøy å prøve ut nye ting, for man finner fort ut om dette ikke er noe for deg, eller plutselig er midt i blinken.Dare to suit!

3 kommentarer

Fredrik

17.03.2014 kl.14:18

Digga dette innlegge, Kjetil! Må få tak i en i burgunder nå...

The Giant

17.03.2014 kl.15:16

Fredrik: Det synes jeg absolutt du skal :D

Kim

01.04.2014 kl.20:21

Hvilket merker er disse pastelldressene fra på bildene dine?

Skriv en ny kommentar