hits

either right or very wrong

25.03.2014 - 16:12 2 kommentarer

Det finnes et herreplagg som enten kan være veldig riktig, eller veldig galt. Jeg snakker om sandalene.

Sandaler er nok først og fremst en smakssak. Enten så liker man de, eller så gjør man ikke. Det verste derimot, er hvis man elsker sandaler men tar seg litt for godt til rette. Ja, du forstår hva jeg mener. De forbanna sokkene. Heldigvis er dette et såpass omtalt fenomen at nesten hele verdens befolkning er klar over at dette er et totalt no-no.

Men det finnes flere forskjellige typer sandaler og noen av dem kommer for fullt denne sommeren. Jeg er en av de som elsker dette skoparet og jeg gleder meg til å ta de i bruk. Denne sesongen holder jeg meg unna plastikk, du vet de sandalene som lager den flip flop lyden og som dermed kalles akkurat dette, flip flops. De passer utmerket for de skitne dusjene i gymmen. Jeg vil derimot gå i retning skinn! Det perfekte paret sandaler sitter stramt og lar verken hæler eller tær stikke utenfor. På den måten kan man ta seg frem og tilbake til stranda, eller traske gatelangs en varm sommerdag samtidig som man ser rimelig stillig ut.

Det jeg liker så godt med sandalene, er at det finnes ufattelig mange forskjellige modeller. Stroppene er nesten alltid forskjellige, noe jeg synes veldig godt om. I tillegg er det fint å variere mellom forskjellige skinnfarger. Både svart og brunt er fine farger som kler føttene godt om sommeren. Under har jeg valgt ut noen av favorittene mine som er fra Lanvin, Valentino og Marni. Disse er de mer eksklusive modellene der ute, men til sommeren er det umulig å ikke snuble over noen billigere par. 

Hva synes du om sandalene? Er dette skoplagget et JA eller NEI fra deg?

2 kommentarer

25.03.2014 kl.18:08

MEL

Katja Madelen

25.03.2014 kl.23:04

Jeg vet ikke, jeg bare klarer ikke å like sandaler... Nå kan jeg heller ikke fordra å gå i det selv, som kanskje er en grunn. Heller faktisk mer mot flip flops for å være helt ærlig, men helst ikke det heller.

Skriv en ny kommentar