hits

solbriller på

30.03.2014 - 14:52 6 kommentarer

Finnes det et bedre tidspunkt enn dette å lage en ordentlig solbrilleguide? Jeg tror ikke det.

Sola har for alvor gjort sin entre og man kan endelig tørke støv fra sitt eksisterende solbrillesortiment eller begynne søken etter nye. Som alt annet innen for mote og trender, er det alltid noe som er inn akkurat denne sesongen, om det så er rammen på brillene eller fargen på glasset. Det som er deilig med årets trend, er at det ikke er noe særlig trend. Alt handler om at du finner de parene som passer til deg og ditt ansikt, og som du er fornøyd med! Er ikke det litt deilig a?

Personlig synes jeg man ikke skal styres av trendene, men heller gå for det man liker og føler passer en selv. Aviatorbrillene hadde derimot en stor tilbakekomst i fjor, spesielt med Ray Ban sine fargede versjoner. Selv kjøpte jeg meg et par og liker de veldig godt. I tillegg har jeg det siste året, virkelig fått dilla på briller med spreke farger i glasset, noe jeg fortsetter med denne sommeren. Personlig synes jeg det er gøy å finne inspirasjon fra eldre og nye bilder på nettet, da av kjendiser eller gatemote. Det er tydelig hvem som går igjen her!Gutta over er stilsikre og klassiske. De er opptatt av å kombinere riktige par solbriller til riktige antrekk, noe som er viktig. Derfor kan man aldri få nok par med solbriller! Jeg har samlet noen av mine favoritter fra nettet med lenker direkte til steder man kan kjøpe de, hvis du skulle være interessert i det. De utvalgte parene varierer veldig, nok en gang på bakgrunn av at det ikke er noe som er riktig eller galt. Alt handler om hva du liker!


Oliver Peoples - 1. Her - 2. Her - 3. Her - 4. Her - 5. Her - 6. Her

Oliver Peoples er mitt desidert favorittmerke når det gjelder solbriller. Grunnen til det er det brede utvalget de har av modeller. De er mestere på å kombinere riktig glass til riktig rammer og jeg kan gå så langt og kalle dem genier. Jeg kjøpte et par sorte solbriller fra Oliver Peoples i New York og det er kanskje det kjøpet jeg er mest fornøyd med noen gang. Er ikke parene over fine?

1. Dior Homme - 2. Dior Homme - 3. Saint Laurent - 4. Saint Laurent - 5. Ksubi - 6. Ksubi

Her er det også mye variasjon av modeller. Jeg har tatt med noen klassiske pilotbriller fra Saint Laurent som aldri slår feil. Mest sannsynlig, vil disse modellene aldri gå av moten, så dette er en investering de fleste kan dra nytte av. Jeg får fullstendig vann i munnen av å skrive om solbriller, det kiler i fingrene etter å få fatt i et nytt par. Håper du finner deg ditt favorittpar, slik at du kan komme sola godt i møte!

6 kommentarer

Fredde

31.03.2014 kl.20:49

OP finns på Höyer på Eger :)

The Giant

31.03.2014 kl.20:53

Fredde: Det visste jeg ikke! Kult:-)

Stein

31.03.2014 kl.22:20

Frank Walton kommer med en veldig bra solbrillekolleksjon ved påsketider. Følg med.

The Giant

31.03.2014 kl.22:21

Stein: Kult! Det skal jeg sjekke ut.

OP

05.04.2014 kl.09:06

Stort sett hele kolleksjonen til Oliver Peoples,samt Dior og Saint Laurent finnes hos Krogh Optikk Majorstuen:)

The Giant

05.04.2014 kl.09:30

OP: veldig godt å vite!:-)

Skriv en ny kommentar