hits

coming to an end

30.03.2014 - 20:10 5 kommentarer

Jeg tør å påstå at dette er en avsluting på min aller beste uke. Tusen takk!

Det er søndag kveld og jeg sitter her og skriver med god samvittighet. Jeg føler meg lettere, med én stor bekymring mindre. Tenk at det finne så mange fine mennesker der ute, som kun ønsker andre godt! Det er nesten slik at jeg ønsker å publisere alle de fine kommentarene jeg har fått i et innlegg, for hver og enkelt av de gir meg ufattelig mye. Og tenk, jeg har ikke fått noe hat! Jeg trodde at det var så mange internettmonstere der ute, som tok enhver sjanse de fikk til å spre litt misnøye. Den minst hyggelige kommentaren jeg har fått denne uken er "Sjokk" og "Big whoop..", haha. Det sier ganske mye, spør du meg!

Photo: Emil Kjos Sollie

Jacket Won Hundred - Jeans Emilio - Sneakers Gregers

Jeg kommer til å sove godt i natt, selv om neste uke garantert ikke kan toppe denne. Eller kan den? Den gjenstår å se. Uansett, takk nok en gang for at du har gjort denne uken til den beste noen sinne. God natt!

5 kommentarer

Hanne

30.03.2014 kl.22:28

<3<3 Kommer fortsatt til være hemmelig forelsket i deg da, håper det går greit!

Julianne

30.03.2014 kl.22:53

Jeg fikk ikke direkte sjokk da du "kom ut av skapet", men jeg ble kanskje litt overrasket allikevel. Jeg trodde det da jeg først begynte å lese bloggen din, men så gikk jeg over til å tenke at du var en heterofil gutt med amazing klesstil! :) Men det spiller ingen rolle hva slags kjønn du blir tiltrukket av. Så lenge du er deg selv.

Men ikke bli sint. Jeg kommer nok til å ha et lite "bloggcrush" på deg en god stund videre :) Litt synd for oss jenter at det er slik, men gutta for bare knive om deg. Ønsker deg all lykke Kjetil!

Martine

30.03.2014 kl.22:53

Du fortjener hvert eneste gode ord som blir sagt om deg, du er tøffen 😃

Aina

31.03.2014 kl.01:49

Såg overskriften og fikk småpanikk for at du skulle slutte å blogge!! Har fulgt deg noen år nå, og hvilket kjønn du er tiltrukket av vil aldri endre mitt syn på deg, en kul fyr med mange fine kvaliteter. Kjenner deg ikke, men gjennom noen år som fast leser kjenner jeg deg vel litt likevel, selv om du ikke har den fjerneste anelse på hvem jeg er;) Jeg synes det er fantastisk at du tør å vise deg selv for den du er! Stå på videre, og gratulerer så mye!

Mia :)

31.03.2014 kl.17:22

Du er herlig!

Du er noen man kan se opp til! Jeg heier på deg. Forsett i den stien du går i nå, for den kler deg. Jeg digger det! :)

Skriv en ny kommentar