hits

god dekning, overalt

02.04.2014 - 12:06 Én kommentar

Som blogger er jeg veldig avhengig av god dekning.

Om det er et Instagrambilde som skal ut, et innlegg som skal skrives, mail som skal besvares, telefoner som skal tas, ja da er dekning viktig. Av den grunn, byttet jeg til Telenor før jul, for jeg var virkelig lei av dårlig dekning. I tillegg jobber andre mobiloperatører med å annonsere for sitt 4G, men dette skulle visst ikke fungere i Oslo.. Da føltes det godt å ha en mobiloperatør som er til å stole på og som kan garantere god dekning, slik at jeg alltid kan være oppdatert. Telenor beskriver sin superdekning ganske godt i videoen under.

Nå har også Telenor åpnet for 4G på hele 1000 nye stasjoner, der de fokuserer blant annet på å forbedre innendørs dekning. Det er jeg veldig glad for! Håper dette også hjelper når jeg sitter på toget, for det verste jeg vet er å bli brutt på de mange togturene jeg tar i løpet av en måned. Jeg er glad jeg byttet mobiloperatør, det er sikkert.


Annonse

Én kommentar

Kim

03.04.2014 kl.22:06

LoL, betalt reklame!!

Telenor er søppel og ble ikke noe bedre etter at de begynte å ta betalt for bankID. Nå har de mistet såpass med kunder at dem tyr til andre triks for å få en bredere kundemasse.

Men bra for deg om du er fornøyd :p

Skriv en ny kommentar