hits

grey but not so grey

04.04.2014 - 17:38 Én kommentar

Fredagsoppdateringen blir presentert fra solveggen på terrassen. 

Det er fredag og helg (JADDA!) og jeg sitter ute i varmen og skriver. Har åpnet en kald pils som skal holde meg med selskap mens jeg nyter det som er en nydelig fredagskveld. Etter to kvelder ute i Oslo, holder jeg meg inne i kveld. Jeg har vært på kick-off, generalforsamling, Stress-fest og Natt & Dag-fest, nå er det tid for familietid. Fredagskvelder er best hjemme.

Photo: Frida Marie Grande

Jacket Whyred - Pants Whyred - Shoes COS - Shirt Filippa K - Shades Cheap Monday

På bildene over, som ble tatt i går, går jeg med jakke og bukse fra Kaare Lund sitt vareprøvesalg. Jakken er helt fantastisk og buksene sitter som et skudd. Jeg er veldig kresen på bukser, det er mye som skal stemme, så derfor blir jeg ekstra fornøyd når de sitter perfekt fra første stund. Begynner å bli lei av å besøke skredderen.. Håper du får en fin fredag, om det er i sola, på byen, med familien, venner eller alene. Vi snakkes!

Én kommentar

Astrid

06.04.2014 kl.11:47

Hei!

Lurte på om du kunne lage et innlegg om hvordan det er å gå på Markedshøyskolen og litt det praktiske rundt det? Jeg vurderer sterkt å søke dit, men er litt usikker med tanke på at det koster rundt 60 000kr i året, i tillegg til å måtte ha studielån når jeg skal flytte for meg selv. Hadde satt stor pris på det!! :D

Skriv en ny kommentar