hits

where do you wanna go?

06.04.2014 - 19:27 3 kommentarer

For meg, er det å reise en viktig del av livet.

Ved å besøke nye steder og mennesker, med spennende opplevelser på kjøpet, kan reiser være med å endre livet. Det høres kanskje rart ut, men jeg tror på det. I 2011 reiste jeg til New York og tilbragte et skolesemester der. Jeg reiste alene, slik at jeg fikk muligheten til å begynne på nytt i en helt ny by der alle var fremmede. Erfaringene jeg tok med meg hjem var uvurderlige. Hadde det ikke vært for denne reisen, ville hverdagen min i dag vært fullstendig annerledes i dag, det er jeg sikker på.

Siden den tid, har jeg reist mange andre plasser. Jeg har vært mange ganger i København, jeg har vært i Amsterdam, jeg reiste tilbake igjen til New York, har tatt noen turer til London og andre steder i innland og utland. Prisen å betale for slike reiser føles kanskje mye der man sitter og gjennomfører betalingen, men når man er hjemme igjen etter denne turen, er det bare opplevelsene, gledene og møtene som blir værende i tankene. Det er som regel verdt det.

Dette er kanskje inspirerende for noen, og da hjelper det kanskje også når jeg forteller at SAS har over 1 million billige reiser til salgs. Men kampanjen varer bare ut 8. april, så det er bare to dager igjen til å bestille. Av alle stedene SAS flyr til, hvor kunne du tenke deg å reise? Jeg vet for sikkert at jeg vil tilbake til New York igjen. Man får aldri nok av denne byen, for uansett hvor lenge du er der, er det alltid mer å oppleve! Ellers har jeg alltid drømt om å reise til Tokyo. En vakker dag.

Annonse

3 kommentarer

Marianne

06.04.2014 kl.19:36

Kjempefine bilder! Du er så kjekk :)

Du er ikke den eneste som vil ut å reise og oppleve verden :) Landet som jeg vil reise til nå er Australia <3

Ole

06.04.2014 kl.19:59

Mye tekstreklame-innlegg på bloggen din. Kjøpt og betalt. Synd det.

Markus

06.04.2014 kl.20:28

Åå jeg elsker å reise jeg og! Jeg har veldig lyst til å dra til New York igjen, Dubai, Hawaii, Amsterdam, Japan og over alt egentlig! Ha en fin dag Kjetil :)

Skriv en ny kommentar