hits

Winter is finally coming

11.04.2014 - 12:42 Ingen kommentarer

Du vet kanskje hva jeg snakker om? Game of Thrones er endelig tilbake!

Ukens aller største begivenhet var uten tvil premieren på Game of Thrones sin sesong 4. Jeg brukte hele februar på å se alt av serien, rett og slett fordi det kanskje er den beste serien som går den dag i dag. Da alle episodene var sett, var det ingenting annet å gjøre enn å smøre seg med et tykt lag tålmodighet. Nå er ventetiden endelig over!

Den 10 ganger Emmy-vinnende serien handler om den brutale kampen om jerntronen i Westeros. Man følger mange flotte og spennende karakterer gjennom visuelt gripende omgivelser, drama mellom venner, fiender og familier og intense kamper. Sesong 4 byr på kjennskap til flere nye karakterer som jeg ser frem til å bli kjent med, samtidig som det er deilig å se gode gamle kjente fjes igjen. Daenerys Targaryen er min desidert favoritt. Hvem kan klandre meg, hun har 3 drager som kjæledyr!Photo: HBO Nordic

For en som er slik Game of Thrones tilhenger som meg, er det veldig gledelig at den mye omtalte GoT Exhibition kommer til Oslo. Dette er en internasjonal utstilling som byr på alt fra autentiske kostymer, våpen og rekvisitter, til den svært populære Oculus Rift-opplevelsen som gir publikum en virtuell opplevelse av å bli fraktet opp på «The Wall» kjent fra serien. Det hele finner sted i Posthallen i Oslo fra 26. til 30. april! Jeg gleder meg helt vilt mye.

Vil du se alle episodene av Game of Thrones, pluss utallige andre kjente serier, kan du bli abonnent på HBO Nordic her og se så mye du vil, når du vil. Jeg er veldig fornøyd med denne streaming-tjenesten!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar