hits

all norwegian

28.04.2014 - 21:25 2 kommentarer

Sommeren har tatt en kort tur innom og jeg tok for første gang i år, i bruk shortsen.

Det sies at sommerens visitt, var en snar en. I morgen er det visst over for denne gang. Derfor tok jeg frem shortsen mens jeg ennå kunne. Følelsen av å kjenne vinden på beina er virkelig undervurdert! Synd det skulle vare så kort.

Uten at jeg var klar over det, gikk jeg kun med norsk design i dag! Alt utenom klokken er fra norske merker, noe jeg synes er veldig kult. Norge har stort potensiale, så jeg har dette gledelig på meg. I tillegg ser det veldig kult ut!Sweater Graa - Shorts Arnie Says - Shoes Gregers - Shades Kaibosh

Solbrillene kjøpte jeg faktisk i København og jeg elsker de. De er fra det norske merket Kaibosh og de er fantastisk gode på, samt at de ser veldig kule ut. Skoene er fra Gregers, brodermerket til Noodles som jeg er stor tilhenger av. Disse får man kjøpt på bland annet Shoebar i Oslo. Genseren er fra merket Graa og er kjøpt på F5 Concept Store i Øvre Slottsgate i Oslo, som er drevet av noen rimelig ålreite karer. Denne butikken selger kun norske merker! Jeg kommer uten tvil, til å holde et ekstra øye åpent for norsk design i fremtiden.

2 kommentarer

therese kristina

28.04.2014 kl.21:27

Så fint det var :) Eeelska at vi har fått ein forsmak på sommaren allereie.

Kamilla Haaland

28.04.2014 kl.22:22

Kjempefint antrekk :)

Skriv en ny kommentar