hits

vernisage: robin haugaas

22.05.2014 - 12:50 2 kommentarer

Denne helgen har en god venn av meg utstilling. Den heter: Dyr med ting på hodet.

Jeg uttrykker nok ikke min sterkeste facsinasjon for kunst her på bloggen, men sannheten er at jeg alltid har øynene åpne for ting som engasjerer meg, kunstmessig. Grafisk kunst er noe som tiltaler meg. Pushwagner er en av mine favoritter og jeg ønsker å en dag ha et Pushwagner-stykke på veggen! Siden grafisk er noe jeg elsker, er jeg veldig opptatt av farger. Et rent og minimalistisk interiørdesign, med fargerik kunst som en kontrast, elsker jeg. Derfor blir jeg sjeleglad når jeg har venner som følger drømmene sine og jobber med noe som jeg elsker!

Robin Haugaas skal ha utstilling i Prinsensgate 7 her i Oslo fra fredag til søndag. Utstillingen heter Dyr med ting på hodet, der han skal vise kunst som er akkurat dette, dyr med ting på hodet. Det er både morsomt, vakkert, fargerikt og veldig godt arbeid. Jeg gleder meg til å se det han har gjort, og spesielt gleder jeg meg til å stikke av med et av verkene hans. Her ser dere noe av det han skal vise;På fredag er det åpent fra 17 til 21, og på lørdag og søndag er det åpent fra 13 til 17. Jeg anbefaler deg å stikke innom hvis du har lyst til på en morsom og kunstnerisk opplevelse. Er du i området, er dette virkelig noe du bør få med deg. Kanskje du også ender opp med å kjøpe et av verkene? Vi ses der!

2 kommentarer

SandraDeee

25.05.2014 kl.00:34

Flamingoen 😍 Digger det når kunst fremstilles på en så sinnsykt kul og leken måte! Navnet er også bare helt genialt. Driver med litt random kunst på fritiden selv, og har meeeeega lyst på det flamingobilde! 👑🍌

The Giant

25.05.2014 kl.11:20

SandraDeee: kom på utstillingen og kjøp det med deg hjem :D

Skriv en ny kommentar