hits

day at work

12.06.2014 - 21:52 4 kommentarer

Første dagen hjemme igjen, og jeg klarte ikke å komme meg opp av sofaen..

Dagen i dag startet med frokost til Millionær Søker Kjæreste, og mens jeg så på det tok jeg opp Ellen Show, slik at jeg fikk med meg begge programmene. Det sier vel kanskje sitt om hvilken grad av motivasjon som er i meg om dagen. Stusselig.. Da passet det rimelig greit å bli ringt av jobben som trengte hjelp. Noen ganger trenger man et lite dytt bak.

Jeg trodde disse sommerdagene skulle bli tilbragt på stranden med soling og bading, men hittil har det vært mest jobb. Godt reiseplanene har blitt oppdatert! Trenger litt sol på kroppen..

4 kommentarer

Marianne

12.06.2014 kl.21:57

Du er utrolig kjekk <3 Heldig den gutten som får deg, hihi :-)

Alltid deilig med sol på kroppen! Du er ikke den eneste som trenger det nå ;-)

Ha en fortsatt fin kveld :-)

Evelyn

12.06.2014 kl.23:39

Jeg føler så med deg Kjetil! Jeg mistet min bestemor for en måned siden. Den første uken lå jeg bare i sengen og gråt, etter det lå jeg bare i sengen og så på TV i tre uker. Null trening, ingenting! Men noen ganger i livet så trenger man det og. Er det det livet ditt forteller at du trenger akkuratt nå så gjør du det. Du har hele sommeren forran deg til å gjøre de mest fantastiske ting, men det er først når du er klar. Ta en dag av gangen. Bestemoren din er her og passer på deg hver dag. Du er bra, og hun er kjempe stolt av deg.

The Giant

13.06.2014 kl.06:54

Evelyn: Begynte nesten å gråte nå jeg Evelyn. Tusen takk for fin kommentar. Du har så rett, jeg er helt enig. Sommeren er lang, så jeg har god tid:)

Evelyn

15.06.2014 kl.22:36

Så hyggelig å høre Kjetil! Jeg håper du har det bedre :)

Skriv en ny kommentar