hits

kort og godt

07.10.2014 - 21:54 6 kommentarer

Tusen takk for mange stilte spørsmål!

Siden det er lenge siden jeg har gjort noe lignende, åpner det øynene mine litt i forhold til hva dere som lesere faktisk vil vite. Selvfølgelig fortsetter jeg å skrive om det som engasjerer og inspirerer meg, men jeg var faktisk ikke klar over at det var så mye annet som var av interesse for dere. Jeg ønsker å skrive flere utdypende innlegg om visse temaer, men tenkte å starte med en kort og grei runde med svar.

Favorittroman?

Extremely Loud and Incredibly Close

Favorittreisemål?

Tokyo, Japan.

Hvor kommer du fra?

Oppegård. Et tettsted sør for Oslo.

Favorittbutikk?

COS.

Favorittmerker?

Whyred, Won Hundred, COS, Acne, Saucony.

Middagstips?

Dra hjem til hu mor. Hu veit best!

Bifil eller homofil?

Homofil.

Mistet du noen venner da du kom ut?

Jeg var redd for at det skulle bli tilfellet, men det ble ikke slik. Jeg kom ut blant venner på det tidspunktet vi ble ferdige på videregående. Fraflytting til andre byer grunnet utdanning ble derfor hovedgrunnen til at man holdt mindre kontakt. I løpet av denne tiden og tiden som fulgte, har man funnet nye kretser og fått flere venner. Føler derfor at jeg aldri har mistet noen. 

Hvilken skole går du på, og hvilket år?

Jeg går siste og tredje året med Markedsføring på Markedshøyskolen. Jeg kommer til å skrive et lengre innlegg om skole, det å være student og hvordan jeg personlig mener man best utnytter studietiden sin.

Fem ting man ikke vet om deg?

1. Jeg spilte min aller første håndballkamp i går, etter et opphold på hele 7 år! Jeg er bestemt på å fortsette (kun for gøy).

2. Jeg lager nesten alltid matpakke! Hardkokt egg, kaviar og brød kan enkelt pakkes ned og nytes på skole/jobb (imponert mamma?).

3. Jeg er avhengig av Two Dots på mobilen. For noen måneder siden hadde jeg klart alle banene, så ble mobilen min stjålet. Da jeg fikk den nye for et par uker siden, måtte jeg starte på nytt. Jeg har nå klart alle banene, igjen.

4. Jeg elsker å stå opp en time før jeg egentlig må om morgenen. Jeg starter med en dusj, så setter jeg på kaffe, koker egg, spiser havregryn med cottage cheese, smører matpakke og deretter nyter jeg kaffen til God Morgen Norge.

5. Jeg har fått ny jobb, og tittelen min er assisterende produktsjef. Her ønsker jeg å være i mange år fremover. Jeg er meget stolt!

Det er bare å fortsette og stille spørsmål. Jeg synes det er morsomt å fortelle litt om meg selv, da det er mye som har skjedd i løpet av de siste årene og ikke minst i løpet av studietiden. God natt!

 

6 kommentarer

Verdens kuleste!

07.10.2014 kl.22:02

Skjedde med svarene jeg stiltepå spørsmålene? ble jeg glømt?

Tema: Christmas

Martin

07.10.2014 kl.22:17

Heisann, hva er det som gjør tokyo til ditt favoritt reisemål?, skal faktisk dit på mandag! gleder meg noe sykt.

The Giant

07.10.2014 kl.22:30

Martin: Jeg har alltid vært fascinert av kulturen. Pluss at jeg har vokst opp med Naruto! Jeg elsker språket, naturen, byen, anime, teknologien, ja du skjønner vel greia.

Alexander

07.10.2014 kl.22:51

Du er verdens kjekkeste! Gud jeg dør etter å møte deg!

Albertine

08.10.2014 kl.08:25

Er du lykkelig?

Jon

08.10.2014 kl.18:00

Er selv meget fasinert av japansk arkitektur og hager - abonnerer på JA - forhåpentligvis blir det studietur, evnt, lengre opphold. Dersom du har vært der, del bilder - skal du der, del bilder!

StayGay!

Skriv en ny kommentar