hits

2AM

17.10.2014 - 14:09 Én kommentar

Astrid Smeplass er tilbake for fullt og kjører knallhardt på med den nye singelen 2AM.

Idoltrenden er slik at etter uvurderlig eksponering, oppfølging og trening gjennom produksjonen, så graver man seg ned og blir borte. Noen kommer opp igjen, noen lager quiz program som flopper, og noen fortsetter å være usynlige. Jeg har selvfølgelig forståelse for at et slikt sirkus kan være en stor påkjenning, men det er likevel et skuffende antall som kjemper videre og satser på en karriere innen musikk. Derfor varmer det hjertet mitt at kjære Astrid Smeplass har sluppet låt i dag!

Denne jenta sjarmerte oss i senk under Idol i fjor, og har egentlig fortsatt å sjarmere meg. Det at hun nå slipper en låt, som glir rett inn i mitt eksisterende sortiment av favorittlåter, gjør bare at jeg digger henne enda mer. Låten er deilig, rolig og kald, samtidig som den får meg til å groove noe sinnsykt. En perfekt høstlåt, rett og slett!

Jeg håper Astrid fortsetter i samme retning, virkelig. Det er sjeldent en artist starter et sted som Idol og ender opp in my alley når det kommer til musikksjanger! Mens vi venter på mer fra denne jenta, anbefaler jeg alle å kjøpe låta hennes på iTunes. Er du gjerrig, blakk eller uten tilgang til penger så kan du høre den på Spotify eller WimpÉn kommentar

ninjalotte

20.10.2014 kl.02:45

Hun er så flink!

Skriv en ny kommentar