hits

staying in

21.10.2014 - 14:34 2 kommentarer

Det er kanskje en mild sesong, men høst er høst.

Når høsten kommer, følger depresjonen. Ikke i kritisk grad, men i den grad at dagene blir generelt kjipere og man har mer lyst til å ligge inne under teppet enn å være ute og gjøre noe produktivt. Til slike dager er det viktig å ha en serie eller to å følge med på, som gir et glimt av lys i den kommende mørke tiden. Selv har jeg fått sett alt av True Blood og Veep den siste tiden og nå ligger jeg for øyeblikket under dyna og ser på Dexter. Dette og mye mer har jeg konstant tilgang til når som helst og hvor som helst, takket være HBO Nordic!


Det jeg liker så godt med HBO, er at det er her man finner de kuleste og beste seriene først! I tillegg viser de også serier fra andre kanaler, som er utrolig bra. Ønsker du å teste ut HBO Nordic før du begynner å betale for det, tilbyr de 14 dagers gratis prøvetid. Man rekker å se en del sesonger i løpet av den tid! Det kan jeg skrive under på. Sjekk ut HBO Nordic her!

 

Annonse

2 kommentarer

22.10.2014 kl.17:37

Følger selv med på Dexter! Sååå spennende serie :) Er i sesong 5 nå, helt addicted

Charlotte

24.10.2014 kl.15:42

Avslutninga på True Blood var FÆL! Jeg hylgråt nesten gjennom hele, og burde se den om igjen da jeg ikke fikk med meg alt grunnet denne sutringa, men det takler jeg bare ikke nå :p

Skriv en ny kommentar