hits

Test: Honor 6

Er det noe jeg virkelig synes er spennende, så er det å teste dingser. Jeg er alltid på utkikk etter teknologi som kan gjøre hverdagen min enklere og litt morsommere. For en som alltid har vært tilhenger av visse produkter, er det derimot vanskelig å overbevise meg. Det er mest fordi jeg er opptatt av brukervennlighet!

For en stund tilbake fikk jeg tilsendt en helt ny telefon kalt Honor 6. Dette er en android-telefon, noe jeg er veldig lite kjent med. Jeg forventet at oppstarten skulle ta lang tid og være komplisert. At det skulle komme dumme og irrelevante spørsmål jeg ikke kunne besvare. Til min overraskelse tok ikke formateringen av telefonen mer enn et par minutter! Deretter var alt klart til bruk. 

Det jeg ikke er så veldig glad i med android-telefoner er selve brukergrensesnittet. Jeg forstår ikke hvorfor det skal være en stor åpning midt på skjermen der det ikke er noe som helst. Dette til tross for at full meny er bare ett swipe unna. Uten om dette, var brukervennligheten svært optimal for min del. Alt er lett tilgjengelig! Noe som etter min mening er viktig. I tillegg er den rask! Responsen var utrolig! Dette gjør bruken mer effektiv, og for en utålmodig person som meg, var dette overraskende behagelig.

Dette er en av de mer billige telefonene på markedet, da den koster under 3 lapper. Med en sånn prislapp, forventer man en vesentlig reduksjon av alt som har med tilleggsfunksjoner å gjøre. Dette var derimot ikke tilfelle. Kamerakvaliteten for eksempel var overraskende god og displayet er sylskarpt. Den kjennes kanskje ikke så dyr ut i hånda, men det er for meg ikke vesentlig, spesielt ikke når den faktisk ikke er dyr. Dette er en smarttelefon langt bedre enn jeg hadde forventet meg!

Les mer om telefonen her.

Sponset produkt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogglisten