hits

start over

30.12.2014 - 15:22 4 kommentarer

Året nærmer seg slutten, og om drøye to dager begynner vi på nytt.

Jeg har ingen planer om å lage en årskavalkade, en collage eller lage en bok om hva som har skjedd i 2014 på Facebook. Likevel tør jeg å si at dette året virkelig har vært avgjørende for meg. Ikke bare har jeg utrettet mye på skolen, her på bloggen og på jobb, jeg har utviklet meg som person. Dette høres selvfølgelig veldig klisjé ut, men det er sant. Det å komme ut her på bloggen har endret meg. Det har fått meg til å tørre mer!

Tidligere har jeg tatt meg selv i å si "nei" til mange ting. Enten om det har vært slitsomt, skummelt, tungvint eller vært noe jeg ikke har trodd jeg skulle klare, så har jeg valgt å stå over. Dette året har vært mitt første "ja"-år på lenge og jeg håper det kommer flere slike. Det å si "ja" til ting har blant annet gitt meg verdens beste jobb, selv ett år før endt utdannelse! Jeg har hatt mitt første presseevent til tross for hvor skummelt det var. Jeg har til og med takket ja til å være med på et kite-kurs...
Coat These Glory Days - Sweater COS - Jeans Diesel - Boots Stockholm Design Group - Shades Frank Walton

Jeg ser frem til å ta på meg enda flere utfordringer i 2015, til tross for hvor nervepirrende det er. En smart fyr fortalte meg en gang, at det er når du er mest nervøs, at du gjør det aller best. Så ikke vær redd for å være nervøs!

Men året er ikke omme helt ennå. Før den tid, venter det en morsom hyttetur med mange gode venner!

4 kommentarer

Helene

30.12.2014 kl.16:14

Elsker ståpå motet ditt, og det har gitt meg masse motivasjon til å bli et ja-menneske selv. Takk Kjetil! Det er mange som ser opp til deg. All respekt og ære til deg

Joakim

31.12.2014 kl.00:20

Godt nyttår :)

Jon

31.12.2014 kl.16:46

Jeg husker min første nyttårsaften som åpen bøg - fantastisk befriende!

Takk for 2014, og Happy New Year!

Beate Martinsen

07.01.2015 kl.21:18

Hei! Jeg så på siden din her at du har reist i New York. Kunne du tenke deg å dele dine New York-anbefalinger med VisitNewYork.no gjennom et lite intervju? Send meg en e-mail! Hilsen Beate.

Skriv en ny kommentar