hits

holder du grimaser lenge nok, blir du sånn

11.02.2015 - 15:12 Ingen kommentarer

.. dette sa min mor, og jeg er bestemt på å unngå dette.

Når man barberer seg skjærer man flere grimaser enn man trodde var mulig. Men hvorfor gjør man dette? Jo, for å få en tett barbering overalt i ansiktet. Man tar hele halsen, haka, under øra, over munnen (mustache) og under munnen. En skulle tro at i løpet av alle disse årene vi menn har barbert oss, at det skulle finnes en høvel som fjernet alt man vil ha vekk, uten at man skal se ut som en dust foran speilet. Da er det godt Gillette tenker på alt, og tar vare på oss menn.

Gillette har utviklet en ny høvel kalt Flexball, som tar alle de bråe svingene for deg. Høvelen sklir over de mest vriene vinklene, uten at du må strekke på hver eneste muskel i ansiktet. Det er ikke alltid jeg tar hele skjegget, men ønsker likevel en tett barbering på spesifikke områder. Da kommer denne til svært god nytte! Den er fantastisk og den kan bli din, gratis!

For å stikke av med din egne, flunka nye Gillette Flexball trenger du bare å klikke deg inn på konkurransesiden her og laste opp ditt #ShaveFace ! Det er enkelt, morsomt og utrolig høye vinnersjanser. Det loddes nemlig ut 100 barberhøvles hver dag! En ny høvel kommer alltid godt med, tro meg. Jeg håper å se mange morsome #ShaveFace fremover! Her er mitt:
/ Annonse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar