hits

the ultimate guide to insta

17.02.2015 - 11:21 8 kommentarer

Slik jeg forstår det, får man smaken for noe etter man har smakt det. Altså, det er vanskelig å like noe før man har prøvd det. For min del gjelder dette også annet enn hva man stapper i kjeften, det gjelder egentlig alt. Hvordan kan du vite hva som virkelig inspirerer deg før du har funnet din optimale inspirasjonskilde? Jeg har derfor tatt på meg den umulige oppgaven i å finne dine nye favorittkontoer å følge på Instagram. For å gjør det enkelt, har jeg delt inn i ulike kategorier. Enjoy!

Livsstil

@fredrikrisvik

Jeg kom over denne fyren svært så nylig, noe jeg er veldig glad for. Fredrik er en fyr som bor i Stavanger med en over gjennomsnittet interesse for Common Projects, Eames Designs og speilet sitt i gangen. Stort mer vet jeg ikke om fyren, bortsett fra han har trapp i leiligheten (jeg elsker trapper). Han har en enkel og ren, men kul stil, noe som også gjenspeiler hvordan han har det rundt seg. Jeg ser frem til å følge han videre!

@christianengholm

Christian Engholm er en dansk fyr, lokalisert i København som daglig knipser bilder av alt det fine han kommer over. Han klarer på magisk vis å få frem det fineste i den minste lille ting. Han er også en fyr som setter pris på å omringe seg i, vel som å ha på seg, vakre gjenstander. Om ikke København var drømmebyen fra før, så er den på god vei til å bli det, det takket være Christian. Takk for inspirasjon!

Mote

@tobiassikstrom

Tobias Sikström er en svensk blogger som holder til i Stockholm. Han har en klassisk, men original stil som virkelig smitter over. Det han publiserer viser at det ikke er rakettforskning å kle seg godt, noe som er en trøst for oss nordmenn som stadig henger etter söta bror. Sjekk bloggen hans her.

@highsnobietyHighsnobiety er opprinnelig et nettmagasin, men som derimot stiller særdeles sterkt på Instagram. I blant er det bare de små inspirasjonsbitene man ønsker å suge til seg, og de finner man her. Highsnobiety dekker en rekke kategorier i tillegg til mote, men overall har en slags street approach til det hele. Dette kommer blant annet frem gjennom deres ekstreme fascinasjon for sneakers, noe jeg virkelig digger. Takket være dem har jeg kjøpt sneakers fra alle verdens kanter.

Design

@selectismSelectism er en del av Highsnobiety (se over), bare med en mer nisjé approach. Selectism er mestere på design, arkitektur og interiør. De publiserer et bredt spekter av bilder som fanger interesse, inspirerer og varmer mannesjela. De viser at vi menn kan ha enda flere interesser enn "biler", "dingser" og "djåmer". La deg inspirere!

@designboomHvis ikke du finner arkitektur og design interessant per nå, er jeg sikker på at ved å følge Desingboom, blir dette endret. Designboom er en nettside som publiserer noe av det beste av arkitektur, kunst og design. Her kommer man over mindblowing bygninger, futuristiske mesterverk og en hel haug av "potensielle" boliger. For en fantastisk verden vi lever i!

Funny shit

@beigecardiganNoe av det beste med å legge seg i sengen om kvelden og å stå opp om morgenen, er å scrolle igjennom funny shit fra ulike "humorkontoer" som virkelig får opp humøret. Men når man følger de det er å følge av humorkontoer, ser man et gremmelig tilfelle av reposting mellom de forskjellige. Har du samme problemet, kan jeg trøste deg med at jeg tror jeg har funnet innovatøren der ute. Beigecardigan er først ute med det meste og ikke minst det beste. Tenk at en cardigan daglig får meg i godt humør.

@naa_koser_vi_ossDere har vel fått med dere fenomenet #NKVO? Denne fantastiske, men misbrukte hashtaggen, er opprinnelsen til denne herlige kontoen. Jeg tør egentlig ikke komme med en videre forklaring, da dette egentlig er noe man må se selv for å forstå. Vel, jeg kan si såpass at med sin slående ironi og en god dose hjelp fra menneskeheten, er dette en konto det er verdt å følge. De har til og med laget bok!

Chixx

@julieaidaEn liten hyllest til flotte djåmer på Instagram er også på sin plass. I mine øyne er ei flott dame ei som har haugevis av selvironi og selvsikkerhet. Det at hun ser smashing ut og har drøssevis med talent er selvfølgelig et pluss. Derfor anbefaler jeg dere å følge Julie Aida. Hun er illustratør, grafisk designer, tattoo canvas, part time modell (men egentlig alltid litt modell), diva og en av mine beste venner. Hun er også forbanna morsom.

@veroniqmikeMike er definisjonen på et vakkert menneske. Ikke bare fordi hun er flott å se på, men fordi alt hun gjør, sier, har på seg og viser fram er vakkert. Det er kanskje ikke rart hun har en track record bestående av Årets Blogg fra 2013, Årets Inspirasjons Blogg fra 2012, i tillegg til å være sjefsredaktør for Antis nye magasin, A New Type of Imprint. Alt dette vakre jeg snakker om, får hun svært godt frem på sin Instagramprofil.


Jeg kommer ukentlig over nye Instagramkontoer som fyller dagene mine med inspirasjon og glede, som jeg ønsker å dele videre. Som nevnt innledningsvis, er man ikke fornøyd før man har funnet det aller beste og dette er en evig søken. Det er godt det finnes mange som er på god vei! Håper disse tipsene falt i smak.

8 kommentarer

julie aida

17.02.2015 kl.11:35

ELSKER DEG! fasan så fint å lese på morran!

The Giant

17.02.2015 kl.11:36

julie aida: WUHU, vel fortjent kjære meh jewlie!

Bloggfan

17.02.2015 kl.11:44

Virker som du har fått god inspirasjon til å blogge mer igjen :)

Gøy hvertfall and I like it :)

17.02.2015 kl.21:09

Min er haitchell om du vil sjekke den ut :P

Alex

17.02.2015 kl.21:14

Sjekk ut "JAYALVARRES". En sykt feel-good profil, sykt kjekk og tar alle bilder selv. Ser ut som han lever drømmen

Alex

17.02.2015 kl.21:15

"Jayalvarrez" mente jeg

The Giant

17.02.2015 kl.21:23

Alex: den profilen likte jeg godt! Takk :-)

Ove Kristian

18.02.2015 kl.13:24

Stilig.

Skriv en ny kommentar