hits

all white everything

22.02.2015 - 12:37 Ingen kommentarer

Med så lang vinter som vi har i Norge er man i blant nødt til å tvinge fram våren. Jeg har en egen måte å gjøre det på, og den går ut på å kle meg som om våren var på vei. Sånn cirka på denne tiden hvert år, går jeg til innkjøp av klær og sko fra vårkolleksjoner, slik at vinteren sakte men sikkert går over. Og hva skriker vel vår mer enn lyse farger, og ikke for å snakke om hvitt! Er det noe jeg skal ha mye av i år, er det hvite sko.


Dr. Martens - HER // Filippa K - HER // Tiger of Sweden - HER

Tuller du med meg? All white Dr. Martens!! Disse bootsene er noe av det deiligste jeg har sett i år, jeg kan nesten ikke styre meg selv. De skal så garantert inn i skoskapet mitt at du aner ikke. Man kan heller aldri få nok av lave skinnsneakers. Her er det to par veldig cleane og deilige par fra Filippa K og Tiger of Sweden, rimelige er de også. Jeg har hatt tilsvarende sko og de holder seg godt så lenge man tar vare på de. Pleier man skoene godt, er skinn virkelig det beste materialet når det kommer til sko.


Nike Air Force 1 Mid' - HER // Nike Air For 1 - HER // Converse - HER

Klassikere er og forblir klassikere. Nike Air Force 1 er nærmest ikonisk og er veldig ofte å se på trendbevisste folk i gatene om dagen. De vil sannsynligvis aldri gå av moten og er av virkelig god kvalitet. Hvordan jeg vet det? Jeg har solgt slike sko i flere år! Jeg liker også veldig godt denne modellen fra Converse. Converse er rimelige og freshe tøysko, men denne modellen har et litt annet design, noe jeg setter pris på. Og hvem setter ikke pris på sko man kan hive i vaskemaskinen?

 

Reebok - HER // Reebok - HER // Vans - HER

De hvite low og high tops'ene fra Reebok er også klassikere. De er litt smalere og mindre "massive" enn Nike Air Force 1, men likevel utrolige fete. Dette er et par rimelige sko, men som likevel er av deilig skinnkvalitet. Noe man også er nødt til å ha på beina i år er noen fine slipons. Store luksusmerker har det siste året hatt slike sko som en del av sitt sortiment, men her må man sette pris på innovatørene, Vans. Personlig liker jeg de ensfargede best, og da selvfølgelig de hvite.


Som flere av dere sikkert er enig med meg i, så kan hvite sko til tider være stress å bruke. De blir rett og slett raskere skitne enn andre sko. Løsningen derimot er rett å slett og se an forholdene før du tar turen ut! Bruk de når bakken er bar og regnet er et stykke unna. Dropp å bruke de på de hardeste fyllekveldene og ta vare på de. Skinn trenger vedlikehold og følger man opp her, vil de holde lenge. Likevel, ser sko som de over alltid litt finere ut når de er litt brukt, så fortvil ikke.

 

// Annonselenker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar