hits

wicked house

02.03.2015 - 21:00 Én kommentar

De fleste har et trofast forhold til sin frisør. Det er deilig å vite at man er i trygge hender, og når noe virkelig må fikses, vet man akkurat hvem man skal ringe. Jeg har begynt å gå til Kristine Svanem, som er en venn av meg jeg ble kjent med under L'oreal makeoveren vi gjorde en stund tilbake. Nå holder hun til på det nye Wicked House, midt i sentrum, som er et helt nytt sted med et sykt kult konsept. Det er en frisør- og makeupsalong og et fotostudio, og det ser utrolig kult ut!

Siden jeg klipper meg hos Kristine, har vi blitt enige om å gi deg som leser bloggen et finfint tilbud. Trenger du klipp, farge eller hva enn det skulle være, får du 20% avslag på behandlingen om du viser henne en screenshot av dette innlegget! Gjør du dette, er du i tillegg med i trekningen av en helt gratis behandling. Uansett hva, er dette et veldig gunstig tilbud. Jeg kan med hånda på hjertet si at hun vil gjøre deg fornøyd. Er ikke uten grunn at hun har vært kåret til Norges beste frisør! Du får tak i kjære Kristine her.

Etter dagens klipp er jeg superfornøyd. Det er så deilig å vite at jeg kan gå inn i frisørsalongen, fortelle hva jeg ønsker og så gjør hun akkurat det, bare enda bedre. Håper du finner tilbudet over interessant. Det varer helt frem til 1. mai.

Én kommentar

charlotte

02.03.2015 kl.21:06

Kult:) fin blogg også!

Skriv en ny kommentar