hits

ring dem, handling foran ord

04.03.2015 - 11:49 Én kommentar

Noe vi i "sosiale medier-generasjonen" får høre daglig, er at vi er for mye online. Vi bruker for mye tid på mobilen eller laptopen vår og bør logge av oftere. Vi får høre at vi overser ting som faktisk betyr noe. Jeg kan likevel spare meg for pappas preken om at "Når jeg var ung sønn, så...". Ting har endret seg mye det siste tiåret, og det kommer til å forandre seg enda mer. Teknologien går ingen sted, tvert i mot. Men jeg er derimot enig at det er viktigere ting rundt oss, som vi ikke må glemme. Vi kan heller bruke teknologien som et hjelpemiddel. Som for eksempel å ringe besteforeldrene våres mer.

1/4 av oss unge har dårlig samvittighet for at vi har for lite kontakt med besteforeldrene våre. Nå som enda flere av de eldre har kommet seg på digitale platformer, er de til og med mye enklere å få tak i. Derfor har NetCom nå lansert SmartKontant som gir fri bruk av tale, SMS og MMS. Det eneste man må tenke på, er hvor mye data man ønsker. Med dette ønsker NetCom å oppfordre oss unge til å ta mer kontakt med de eldre. De eldre er bare en telefonsamtale unna, en samtale som jeg vet blir verdsatt høyt. Snutten over viser hvor viktig det er å holde kontakten. Dette minner meg på, at jeg må ringe farmor og farfar..

Les mer om SmartKontant her.

/Annonseinnlegg

Én kommentar

Thea

04.03.2015 kl.19:14

Bare husk på, aldri introduser besteforeldrene dine for facetime...Det er facetime every f...ing day når de er på ferie :p Eller så er det kos å ringe de da :):)

Skriv en ny kommentar