hits

hair routine

18.08.2015 - 20:20 Én kommentar

Til tross for at jeg sannsynligvis er over gjennomsnittet forfengelig, er jeg svært opptatt av å være effektiv på badet. Når det kommer til håret, er det viktig for meg å finne noe som fungerer bra, som jeg kan stole på og som hjelper meg å få håret slik jeg vil ha det, på kortest mulig tid. Sammenlignet med andre gutter, som tar en håndfull hårvoks og drar det gjennom håret, bruker jeg nok lengre tid... men det er fordi hår er viktig.

Da jeg startet som produktsjef for et år siden, fikk jeg prøve Schwarzkopf Professional sin Session Label serie. Dette er en hårserie, skapt av verdens fremst Session-stylister, som virkelig gir en kontroll over håret sitt. Jeg har lenge hatt god lengde på håret, så for meg er kontroll essensielt! Derfor er dette en hårserie for meg. Her er produktene jeg bruker hver eneste dag (i kronologisk rekkefølge, selvsagt);

1. Salt Spray - Denne sprayer jeg i håret etter jeg har dusjet, mens det ennå er vått. For at håret skal forme seg enda bedre på den måten jeg ønsker, bruker jeg deretter hårføner (noe gutter bør gjøre oftere). Saltvannssprayen sørger for en mer rufsete look.

2. Dust - Dette mattende premiumpulveret til håret er virkelig magisk. For en som har langt hår, og som sliter med at håret faller eller oppfører seg "ulydig", er dette helt perfekt. Drypp pulveret ned mot røttene for en skikkelig fleksibel styling. Jeg lover deg, at med Session Label Dust gjør håret ditt akkurat som du ber det om.

3. Molding Paste - Selv om jeg bruker mindre og mindre voks, er det alltid veldig greit å ta i bruk litt, for de små justeringene. Personlig bruker jeg Molding Paste'n for å forme håret på siden, og litt på toppen for at det ikke skal se altfor tørt ut. Session Label's Molding Clay er ikke for sterk, men heller ikke for svak. Den er helt perfekt.

4. Strong Hairspray - Altfor mange gutter blir overrasket da jeg forteller at jeg bruker hårspray.. Som om det er frowned upon å bruke det? Gutter som fikser håret ønsker vel at håret skal holde seg slik, og vare ut dagen? Ja, det trodde jeg også.. Da hjelper det med hårspray! Session Label's Strong Hairspray er den perfekte avslutningen på stylingen og sørger for at du ikke trenger å bekymre deg for håret resten av dagen. Virkelig!

Normalt får man kun kjøpt disse produktene på frisørsalonger... Etter å ha brukt altfor lang tid på å finne den ene frisørsalongen i byen som selger Session Label, fant jeg ut at BliVakker.no har alt sammen, og det til gode priser! I tillegg har de masse annet både for han og henne. De ønsket som en liten bonus, at dere skal få -15% rabatt på alt i nettbutikken, om dere bruker rabattkoden; KJETIL. Det synes jeg er veldig raust.


Resultatet

Selv om alles hår er forskjellig, kommer slik produkter alltid til god nytte. Håper du fikk med deg noen gode tips!

 

Annonse

Én kommentar

Preben

18.08.2015 kl.20:46

Takk for tipset!

Skriv en ny kommentar