hits

we had a good run

06.01.2016 - 21:07 Ingen kommentarer

Det er ingen tvil om at 2015 var et godt år. For mange er 20-årene en tid der man opplever ufattelig mye, opplevelser som er avgjørende og som definerer mye av veien videre. For meg er det akkurat slik 2015 har vært. Dette året har vært avgjørende. La oss gjøre et aldri så lite throwback:

New Year's Eve

Kort og godt; nyttårs 14/15 var helt magisk. 10 skoleleie studenter samlet på én og samme hytte, med masse kalkun, stuffing og champagne, det er en finfin kombinasjon. Bildene taler for seg selv.


London x 2

Med en helskjønn bestevenninne og en herlige (tidligere) arbeidsplass, ble det opp til flere London-turer. Dette har blitt en av mine favorittbyer og jeg ser frem til hvert eneste besøk. Satser på en tur eller to i 2016!


Henging

Er det én ting jeg savner med skolen, så er det alt det sosiale vi fant på nå og da. Jeg er ikke like god på å ta initiativ på slike sosiale ting, og dersom hverdagen er hektisk, blir jeg til tider svært asosial. Vi hadde blant annet en helt fantastisk dag i Kollen.Fullført bachelor

Det er 3 store ting som har funnet sted dette året. Det første er at jeg ble ferdig med bachelor. Min utdannelse på Markedshøyskolen ble i sommer over, og jeg gikk ut med fantastiske resultater.. og mange minner. Det siste jeg husker, ikke veldig rart, var en intens bachelorskrive-periode med disse gutta:

Drømmejobben

Det andre store skjedde i 2015 var at jeg fikk meg drømmejobben. Jeg har hele livet drømt om en stilling som omfatter mote, web, salg og markedsføring. Denne stillingen fikk jeg i sommer hos Ferner Jacobsen! Hverdagen her er helt utrolig og tiden flyr virkelig avgårde. Jeg er så spent på tiden fremover her!


Egen leilighet

For å være helt helt ærlig, trodde jeg at det skulle ta mange år før jeg fikk meg min egen leilighet. Ja, kanskje med litt ekstra hard jobbing (og bedre sparing), ville dette bli mulig, men nei dette var too much of a grown up thing.. MEN, når jeg bestemmer meg for noe, så gjør jeg det. And I did! Jeg fant drømmeleiligheten min og jeg trives helt fantastisk her.


Mer heng

Nå som studietiden er over og jobben tar cirka opp all tid i løpet av hverdagen, har jeg lært meg å sette ekstra stor pris på helgene. Det er i løpet av disse korte dagene, at jeg må gripe sjansen til å gjøre de tingene jeg ellers aldri får tid til. Jeg synes jeg har klart det ganske bra og har noen fine helgeturer og kvelder å se tilbake på. Håper å få enda flere slike i år.
Jeg føler at 2016 allerede har fått en kanonstart og jeg håper å få vel så mange fine ting å se tilbake på neste år. Forhåpentligvis vil tilsvarende innlegg i 2017 være enda lengre og enda bedre og større og kulere og tøffere og finere!!!!!! Ønsker dere alle et godt nytt år!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar