hits

hasteoperasjon

24.01.2016 - 20:46 3 kommentarer

Jeg føler jeg denne uken har vært fullstendig isolert fra omverdenen. Hver dag har blitt tilbragt alene i leiligheten, i sengen for å være spesifikk. Det jeg trodde skulle bli en stor og viktig start på året, fikk en brå vending for en uke siden.

Intense magesmerter fikk meg på mandag til å dra hjem fra jobben. Det måtte være matforgiftning eller verst av alt, omgangssyken. Etter mange timer i sengen, uten tegn til forbedring ringte jeg fastlegen. Etter å ha hørt symptomene ønsket han at jeg skulle ta turen rett til Legevakten. Jeg kom meg opp av sengen og pinte meg igjennom en t-banetur til Legevakten. Herfra ble jeg sendt rett til Ullevål og kjørt så og si rett inn i operasjonssalen. Jeg hadde fått blindtarmbetennelse.

Det å tro den ene dagen at du har litt mageknipe fordi du spiste noen dårlige bær, til dagen etter ligge å vente på narkose fordi du skal operere vekk blindtarmen, det er en obskur følelse. I løpet av livet har jeg kun hatt en operasjon tidligere, og det var fjerning av mandlene. Denne gangen skulle jeg jammen meg fjerne enda mer.. Siden tirsdag har jeg dermed vært uten blindtarm, hatt tre hull i magen, ligget så og si konstant i sengen med smertestillende for hånden og gjort alt jeg kan for å bli frisk. I morgen skal jeg på jobb. Endelig.


I morgen håper jeg å kunne smile igjen.

3 kommentarer

Ida

25.01.2016 kl.12:22

Så ubehagelig! Masse god bedring videre:)

Jon

30.01.2016 kl.14:43

Uff av meg!

God bedring!

Hazel

10.02.2016 kl.17:54

Masse god bedring, har all medfølelse. Opererte bort blindtarmen selv dagen før du skrev dette innlegget. Det som er litt komisk er at jeg også måtte pine meg selv til legevakta med T-bane. Ble henvist til akutten på Ullevål for å operere. Fikk ikke plass, så jeg endte opp på Diakonhjemmet... Må innrømme at jeg smilte litt da jeg leste innlegget :-) Håper det går bedre, så får du være varsom med å bære tungt!

Benytter også muligheten til å skrive at jeg er litt ´´fan´´ av deg. Har fulgt deg siden 2009 (?), kanskje før det også. Det var i alle fall tidene der du posta mange videblogger med KewliJewlie (riktig stavelse?) og danset hiphop. Utrolig gøy å følge med på utviklingen fra da til nå :-) hehe

Skriv en ny kommentar