hits

kunsten å holde seg varm

17.02.2016 - 20:00 2 kommentarer

Det at våren er ankommet, er som oftest for godt til å være sant. Et par varme dager dukker alltid opp midt på vinteren, som to like på et flaxlodd, for å gi oss forhåpninger. Om man ikke ønsker å kle seg i den varmeste vinterjakken hver eneste dag man skal til kontoret, er en halvfrossen kropp for de fleste alternativ 2. Derfor elsker jeg dunvesten!

Tidligere i år, fant jeg ut at en av vinterjakkene mine har en innervest som kan tas ut. Ikke bare er den ganske kul alene, men den er utrolig varm! Da denne passer ganske kult til et helsort antrekk, var den perfekt å ha under frakken på en kjølig morgen. En tynn dunvest er det lille som skal til for å gjøre et fint, men kjølig antrekk, varmt!Coat Whyred - Vest HM x Wang - Shirt The Kooples - Pants Whyred - Sneakers Adidas - Shades Kaibosh

Nå bærer det avgårde til Elixia. Jeg har sakte men sikkert begynt å komme i gang med treningen etter operasjonen og det er virkelig helt magisk. Det er ikke store greiene jeg får gjort på gymmen, men bare det å svette igjen føles fantastisk. Jeg ønsker deg en riktig fin kveld!

2 kommentarer

Charlotte Tunes

17.02.2016 kl.20:10

Det var jo superkult! Veldig smart i grunn :-) Jeg føler jeg går rundt å fryser hele tiden, så jeg tror jeg må gå til innkjøp av noe ullundertøy, haha!! Ha en fin kveld!

The Giant

17.02.2016 kl.20:19

charlottetunes: Ullundertøy er også en veldig god løsning! Hehe. Eneste er at det blir veldig fort varmt med en gang du kommer inn :p

Skriv en ny kommentar