hits

trend vs funksjon

18.02.2016 - 19:38 2 kommentarer

Når det kommer til hva man skal ha på seg, er trendbildet for noen det som motiverer til kjøp. Hva er "in", hva er det nyeste og kuleste, hva bruker kjendisene? Noen av oss er på konstant søken etter siste skrik og ønsker å være tidlig - eller først ute. Personlig spiller trender en svært liten rolle. For meg er komfort den viktigste faktoren. Komfort og funksjonalitet.

Hvor langt er man villig til å gå for å følge de nyeste trendene? Når man bor i et land som Norge, med schizofrene sesonger, kræsjer ofte trender med hva som er forsvarlig å ikle seg. Senest i går, tipset jeg om én måte å håndtere kalde dager på. I dag ønsker jeg å presentere min plan b. Pakk deg inn! I blant er man simpelthen nødt til å dekke til kroppen for å holde varmen. Og den aller beste innpakningen, er parkasen!

Parkas Canada Goose - Hoodie AOCMS - Jeans Replay - Sneakers Puma x Stampd

"Moteekspertene" mener at parkasen for lengst har gått av moten og at man heller skal gå i frakk eller kåper. Jeg er kanskje ikke uenig, men i blant, når det er -20 grader, er trender det SISTE jeg tenker på. Da blir det viktigste for meg å komme meg helskinnet til min destinasjon uten å bli fysisk uvell. Produkters funksjonalitet blir dermed hakket viktigere. De fleste parkaser leverer på dette punktet! Er de tykt fôret med dun, har hette og er lange, ja da gjør de jobben sin riktig. Og personlig, synes jeg den ser forbanna bra ut også.
 

2 kommentarer

Znippen.no

21.02.2016 kl.19:12

Digger at du er tilbake på bloggfronten ;D Stå på!

Lars

22.02.2016 kl.01:11

Og jeg som trodde Canada Goose ble brukt av elever fra videregående.

Skriv en ny kommentar