hits

nøkkelplaggene

29.02.2016 - 11:12 Ingen kommentarer

Annonse

Min favorittdel av garderoben, er den delen som består av baseplagg. De sikre plaggene som jeg vet alltid vil fungere. Denne basegarderoben har nok en gang David Beckham hjulpet oss menn å bygge. H&M sine Modern Essentials blir hver sesong plukket ut av den tidligere fotballstjernen, noe jeg synes er veldig kult, da dette er en mann som virkelig er inspirerende.

Denne sesongens Modern Essentials bærer et mer sporty preg, og består av plagg som mannen i gata kanskje er fremmed for. Som joggers, scuba-gensere osv. Jeg liker at mannen blir utfordret til å prøve nye ting!


"I've always mixed sportswear into my wardrobe.."

David Beckham

Samtidig som nye plagg blir introdusert, er det godt å se at klassikerne er med videre. Det faktum at blazeren er beige er også et stort pluss. Jeg har gått til innkjøp av denne blazeren og jeg gleder meg til å ta den i bruk når sommeren ankommer.


"It's great to get a new blazer for the new season.."

David Beckham

Det er ikke bare det pene utvalget klær som følger med dette samarbeidet mellom David Beckham og H&M. De er også kjente for å lage de aller beste reklamefilmene! Forrige runde fikk vi se en Beckham-aspirerende Kevin Hart, denne gangen vil alle mannfolka i Lisboa være som kjekkasen. Bokstavelig talt. Se det kule klippet under:

Annonse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar