hits

Events

new week

Den tiden man gleder seg minst til er på vei...

Allerede på søndag satt jeg mer enn 12 timer og jobbet med eksamen og det er jo bare en forsmak på hva som kommer. Vi har til og med begynt å jobbe med bachelor! Bare å si ordet, bachelor, gjør meg sliten, haha. Heldigvis klarer jeg å ta meg tid til litt morro i blant! Forrige uke var det blant annet vernissage med HM, der vi fikk se alle de tidligere samarbeidskolleksjonene de har hatt med store designere. Det var en veldig bra kveld, noe som kommer godt frem i det sinnsykt hyggelige bildet under!Nå er det bare å stålsette seg for en stressende tid! Håper jeg overlever!

another day

Dagene er stappfulle, men jeg klager ikke. I går var jeg hos Spalt PR og koste meg!

Etter en lang dag på skolen bestående av medarbeidersamtale med utvalget mitt, dro jeg rett opp til Egertorget der Spalt PR holder til. De serverte godt med øl og drikke, samt hadde de mye fint å vise frem! Personlig ble jeg forelsket i alle de nye skomodellene fra Adidas. Sneaker heaven rett og slett! De hadde også fantastiske solbriller og mye fint til hjemmet. Alltid greit å få en oversikt over hva som kommer, så kan jeg planlegge litt utgifter for fremtiden! Skoene må jeg ha!Det har vært en lang uke så langt, så det skal bli godt med ferie. Siste dag med full agenda er i morgen, og deretter er det påskeferie! Skal bli godt å komme meg på fjellet, langt vekk fra alt og alle og bare slappe av. Men frem til da kjører vi på!

press week

Denne uke er det presseuke!

I løpet av denne uken blir man invitert til PR-byråer i Oslo som fører forskjellige merker som ønsker å vise sesongens kolleksjon. I går var jeg rundt på tre forskjellige byråer og fikk sett mye spennende! Her blir man vist alt fra klær, skjønnhet, mat, teknologi og tilbehør. Slike presseuker er alltid spennende ettersom man får se mye spennende, i tillegg får man møte mange spennende mennesker! Her er noen bilder fra mitt besøk hos Gambit, Polhem PR og Presskontakterna.I kveld skal jeg på enda en pressevisning, noe som kommer til å bli spennende. Man vet aldri hvordan det blir, men i kveld tror jeg det blir bra! Vi snakkes.

breakfast / diesel

Gårsdagen startet med frokost hos ingen andre enn Diesel.

Anledningen var introduksjonen av et helt nytt produkt. Produktet heter Jogg Jeans og det er akkurat det det høres ut som, joggebuksejeans. Jeg trodde ikke dette var mulig, og hvis det ble mulig ville dette produktet se helt forferdelig ut. Da jeg så buksene og fikk prøve de, ble jeg frelst! Tenk å gå med en bukse som ser ut som en vanlig jeans, men som gir en følelse av å gå i joggebukse, det er utrolig det! Har på meg et par akkurat nå og det føles deilig, haha.

Ikke verst med en slik frokost heller spør du meg.

cheap monday x specsavers

Briller er det nye tilbehøret, sier Mia for Cheap Monday. De har nå lansert en egen brille- og solbrillekolleksjon hos Specsavers!

Sammen med flere andre, ble jeg invitert til denne lanseringen på Kavakava på Bislett. Det var briller overalt, to frekke dj's, mini sliders, vin og stillige folk. Som vi kjenner dem, er både Cheap Monday og Specsavers gode på pris noe som gjøre det mulig å kunne gå til innkjøp av gode og fine briller uten å bli ruinert. Det gir også mulighet for å ha flere forskjellige par, som kan passe til flere antrekk! Den tanken liker jeg.

photo: Johnny Huynh Jeg koste meg veldig! Lenge siden jeg har vært på slike eventer, så det var godt å se igjen folk! Glad ble jeg også da jeg tittet ned i goodiebagen min. Her lå det et par av de heftigste solbrillene som var å se på Kavakava i går. Siden solen står alene på himmelen i dag, skal disse på hodet. God helg!

pics

Har fått noen bilder fra konkurransen på Oslo City jeg var med på. Tenkte å vise noen av dem!

Det er ikke hver dag man får muligheten til å gå i en burgunderfarget dress, så jeg har gledet meg til å få noen ordentlig bilder fra denne dagen. Dressen jeg har på meg kjøpte jeg hos Tiger of Sweden for en stund siden. Siden da har den vært en stund hos skredder for at den skulle bli så fin som mulig! Jeg er så fornøyd med den.

Photo: Susanne Vedvik

Det at jeg ikke vant shopping til 500 000 kr, er ikke noe nedtur egentlig. Man skulle tro det, men det er utrollig hvor deilig det er å slippe og betale 200 000kr skatt for alt sammen, pluss jobbe for Oslo City et helt år. Jeg har nok å tenke på fra før. Skole, jobb og dere. Det kommer i første rekke.

back with vixen

Det er duket for en ny Vixen Blog Awards folkens, og gjett hvem som er semifinalist?

I går var det meet and greet med alle semifinalistene til det kommende Vixen Blog Awards! Alltid like moro å møte gamle kjente, samt nye ansikter. Jeg er i år semifinalist i kategorien, Årets Herreblogg og denne gangen ønsker jeg å stikke av med seieren. Dette forutsetter selvfølgelig at du klikker deg inn og stemmer på meg! Hadde blitt veldig takknemlig.

photo: Johnny Huynh

Det er alltid like spennende med Vixen Blog Awards, og jeg er alltid like nervevrak, hvert år! Hadde vært fantastisk moro å faktisk stikke av med seieren denne gangen. Håper du vil hjelpe meg :-)

finalist!

Denne uken byr på show og glam! Jeg er nemlig finalist i Oslo City sin konkurranse!

Jeg nevnte for en liten stund siden at jeg var delfinalist i Oslo City sin store konkurranse om å vinne shopping for hele 2014 til en verdi av 500.000kr. Det er jo helt sykt når man tenker seg om, så ikke rart jeg vil vinne! Derfor var det moro å høre at jeg er finalist!

Men for at jeg skal vinne er dere nødt til å stemme på meg på OsloCity.no. Dette er derimot bare en del av konkurransen, resten skjer førstkommende lørdag på selve Oslo City! Det blir rød løper, live show og konkurranse! Alle må komme å heie på meg, klokken 15:00! For første gang på lenge, skal dressen på!

Over ser dere noen bilder fra VIP-kvelden på Oslo City jeg var på sammen med Sarah. Hadde vært så fantastisk å vinne denne premien, for da skal jeg blogge på Oslo City sin nettside i HELE 2014! Tenk så mye spennende jeg skal vise dere. Stem på meg, og dere vil IKKE angre!

bmw i3

Sammen med en venn, ble jeg invitert til Amsterdam av BMW, grunnen er deres nye el-bil, BMW i3.

Som den ferske bilisten jeg er, ble jeg rimelig overrasket da BMW vil sende meg til Amsterdam for å være med på lanseringen av deres nye bil. Dette er noe de kaller en mega city car og den skal være perfekt for storby-kjøring! Det passer meg utmerket. Her i Amsterdam skulle vi også kjøre rundt en hel dag!

Var faktisk et snev av nerver som gjorde litt ut av seg i forkant av kjøringen. Jeg har jo lappen og kan kjøre bil, men et nytt land med millioner av uvørne syklister, var jeg redd at dette oppholdet skulle bli starten av en litt kjipere opplevelse, i buret. Alt gikk fullstendig strålende! Og jeg sitter igjen med følelsen av å ha kjørt rundt i den deiligste bilen noen sinne. Her er litt bilder fra dagen med Sarah.

Barnet vårt!

Alt BMW har ordnet er så ordentlig og alt er virkelig gjennomført. Det har vært et tett program, stappet med spennende mat og drikke, snacks og foredrag. Har heldigvis rukket å se litt av byen, samt leke litt på hotellrommet. Nå skal vi derimot hjem.. Takk for meg Amsterdam. We'll see each other again soon!

pressedag: kaare lund

Denne uken har det vært presseuke, men jeg derimot, oppholdt meg på biblioteket.

Heldigvis holder Kaare Lund Agenturer til rett ved siden av biblioteket, så jeg rakk en kjapp tur innom for å titte på de kommende spring/summer-kolleksjonene fra blant annet Whyred, Won Hundred og Replay. Whyred er virkelig en av favorittene mine, bare se her!

Ikke bare er det drøssevis av heftige sko, men også masse masse skinnjakker. Dette kommer altså ut i butikk etter nyttår, noe jeg gleder meg til. Fikk kanskje ikke vært rundt på pressevisninger hele denne uken, men jeg er sikker på at jeg fikk vært på den beste!

lexington & sdg

Presseuken står for dør, men likevel har jeg fått besøkt mange spennende showrooms denne uke.

I tillegg til å være hos Moods of Norway og Mardou & Dean, har jeg også vært på pressevisning med Lexington og Stockholm Design Group. Her får dere litt om begge to i samme smekk.

Lexington

I regi av Presskontakterna, ble jeg invitert til Lexington sitt showroom ved Akerselva. Dette er opprinnelig et svensk merke, som den siste tiden har gjort det stort i blant annet USA. De har både interiør og klær, og det var deres kleskolleksjon for spring/summer vi skulle bli introdusert til her. Det er tydelig at Lexington er veldig inspirert av det amerikanske, noe jeg synes bare er bra, så lenge det kan skille seg litt ut i tillegg. Selve stylingen som var gjort til visningen var veldig gjennomført og løftet kolleksjonen betraktelig. Både for herrer og damer. Ta en titt.

Stockholm Design Group

Vet ikke om alle har hørt om SDG, men det er obviously et svensk skomerke som nå er blitt kjøpt av Eurosko. Jeg elsker sko, som noen vet, så dette var en gledelig start på dagen. Drømme meg bort i haugevis av fine skinnsko, det passer meg bra. Fikk også velge ut et par som jeg får tilsendt, dere kan tro jeg gleder meg! Her ser dere litt av utvalget deres som også er ute i butikk.

Sammen med en ekstremt tight skoleplan til uken, er jeg spent på hvordan jeg skal kunne klare å få med meg alle pressevisningene rundt om i byen, samtidig som jeg skal være på forelesning og jobbe med eksamen. Blir nok en like intens uke som denne. Vi får se!

late night /w mardou & dean

Dagene blir ikke bare startet med pressevisninger, de blir også avsluttet med dette.

Fra skole til møter, og fra møter til pressekveld. Mardou & Dean åpnet for inviterte inn til sitt showroom i Sorgenfrigate. Her kunne man selvfølgelig kjøpe aktuelle varer, men man fikk også en rundtur i kjelleren der man fikk se deres vår/sommer-kolleksjon. Hvem er det som mestrer å lage trendy våtdrakter? Helt seriøst? Jo, Mardou & Dean. Utrolig mye heftige pieces her, ikke for å snakke om groteskt deilige sko!! Takk for meg, og takk for at jeg fikk spise opp all maten deres. Sånn går det når man ikke rekker middag.

Kom akkurat inn døren og la meg rett ned i sengen. Kommer ikke til å rikke meg herfra før i morgen tidlig. Skal ligge her å sikle på de heftige hvite bootsene og de sexy krokodilleskinn sneakersene over frem til jeg sovner. Natta!

pressefrokost: moods of norway

Det var ikke en helt vanlig morgen i dag, det var en av de mer fargerike for å si det sånn.

Hvor ofte får man servert vafler, yogurthis og champagne til frokost? Jo, hver gang du blir invitert av Moods of Norway. I anledningen Moods sin nye sommerkolleksjon kalt Pop Factory, var jeg en av flere som har invitert til deres showroom i Bogstadveien. For en gjeng, det må jeg si.

Så fort det var over, og champagnen var tømt, bar det rett i forelesning. Haha.

pressebrunch: tommy hilfiger

I dag var jeg tilbake på Posthallen, hos Tommy Hilfiger og deres showroom. Det var duket for brunch.

På utstilling, befant den kommende Spring/Summer-kolleksjonen til Tommy Hilfiger seg. Jeg må si at jeg finner Fall/Winter-kolleksjoner betraktelig mer spennende å se på i slike tilfeller, men fant likevel noen plagg jeg godt kunne tenkt meg. Det er tydelig at hawaii-mønstre er noe TH satser på den kommende sesongen, noe som ikke er helt meg. Men det er fortsatt mange tilskudd av de klassiske plaggene merket allerede er kjent for. Finner alltid noe å sikle på!

En ting er sikkert og det er at Tommy Hilfiger og Presskontakterna vet å arrangere pressevisninger. De fyller ikke opp visningen med bloggere og pressefolk, så det er derfor mulig å prate med alle og bli bedre kjent med spennende folk. I tillegg, så er maten alltid kick ass!