hits

Fashion

dressed for easter

Om ikke lenger enn en uke er påskeferien her og den kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Det er vår og sola smelter vekk snøen i byens gater. Heldigvis er det hakket mer snø på fjellet, slik at man kan nyte det siste (og aller beste) vinter har å by på, mange hundre meter over havet. Jeg fikk allerede i helgen en smakebit av påsken da jeg var i Trysil. En helg i bakken, med afterski, gode venner og god mat, er virkelig magisk.

Noe av det beste med påsken, er etter min mening after ski. På denne arenaen har man muligheten til å skille seg ut på mange måter, enten om du vil løpe rundt i et Disney-kostyme, basket-jersey, alpintutstyr eller i noe mer tradisjonelt som nikkersen. Se mitt drømmeantrekk for påsken under!

Sweater Polo Ralph Lauren - Nikkers Arnold WeissBoots Diemme - Shades The Bespoke Dudes

nøkkelplaggene

Annonse

Min favorittdel av garderoben, er den delen som består av baseplagg. De sikre plaggene som jeg vet alltid vil fungere. Denne basegarderoben har nok en gang David Beckham hjulpet oss menn å bygge. H&M sine Modern Essentials blir hver sesong plukket ut av den tidligere fotballstjernen, noe jeg synes er veldig kult, da dette er en mann som virkelig er inspirerende.

Denne sesongens Modern Essentials bærer et mer sporty preg, og består av plagg som mannen i gata kanskje er fremmed for. Som joggers, scuba-gensere osv. Jeg liker at mannen blir utfordret til å prøve nye ting!


"I've always mixed sportswear into my wardrobe.."

David Beckham

Samtidig som nye plagg blir introdusert, er det godt å se at klassikerne er med videre. Det faktum at blazeren er beige er også et stort pluss. Jeg har gått til innkjøp av denne blazeren og jeg gleder meg til å ta den i bruk når sommeren ankommer.


"It's great to get a new blazer for the new season.."

David Beckham

Det er ikke bare det pene utvalget klær som følger med dette samarbeidet mellom David Beckham og H&M. De er også kjente for å lage de aller beste reklamefilmene! Forrige runde fikk vi se en Beckham-aspirerende Kevin Hart, denne gangen vil alle mannfolka i Lisboa være som kjekkasen. Bokstavelig talt. Se det kule klippet under:

Annonse

trend vs funksjon

Når det kommer til hva man skal ha på seg, er trendbildet for noen det som motiverer til kjøp. Hva er "in", hva er det nyeste og kuleste, hva bruker kjendisene? Noen av oss er på konstant søken etter siste skrik og ønsker å være tidlig - eller først ute. Personlig spiller trender en svært liten rolle. For meg er komfort den viktigste faktoren. Komfort og funksjonalitet.

Hvor langt er man villig til å gå for å følge de nyeste trendene? Når man bor i et land som Norge, med schizofrene sesonger, kræsjer ofte trender med hva som er forsvarlig å ikle seg. Senest i går, tipset jeg om én måte å håndtere kalde dager på. I dag ønsker jeg å presentere min plan b. Pakk deg inn! I blant er man simpelthen nødt til å dekke til kroppen for å holde varmen. Og den aller beste innpakningen, er parkasen!

Parkas Canada Goose - Hoodie AOCMS - Jeans Replay - Sneakers Puma x Stampd

"Moteekspertene" mener at parkasen for lengst har gått av moten og at man heller skal gå i frakk eller kåper. Jeg er kanskje ikke uenig, men i blant, når det er -20 grader, er trender det SISTE jeg tenker på. Da blir det viktigste for meg å komme meg helskinnet til min destinasjon uten å bli fysisk uvell. Produkters funksjonalitet blir dermed hakket viktigere. De fleste parkaser leverer på dette punktet! Er de tykt fôret med dun, har hette og er lange, ja da gjør de jobben sin riktig. Og personlig, synes jeg den ser forbanna bra ut også.
 

be seen

Dagene blir mørkere og det er vanskeligere å bli sett. Det er svært ugunstig for både bilistene og for oss fotgjengere. Den økte ulykkesrisikoen kan derimot halveres med små grep. Grep jeg mener vi selv er ansvarligere for å ta tak i, ikke bare for vår egen del, men for de som sitter bak rattet. Det letteste og mest effektive grepet er så enkelt som å bruke refleks.

Mine venner hos Mardou & Dean har i samarbeid med IF Skadeforsikring laget en egen reflekskolleksjon, bestående en jakke og accessoirer. Dette er et spennende og livsviktig samarbeid, som lar oss være mer forsiktige i trafikken, samtidig som man tar seg godt ut. Kolleksjonen kan du kjøpe her, eller i en av de fantastiske butikkene til M&D i Oslo.


 

 Annonse

the modern essentials

Min garderobe består mer og mer av essensielle pieces. Jeg har blitt flinkere til å kjøpe allsidige plagg som jeg kan bruke ofte og kombinere til mye forskjellig. En organisert, god og tidsriktig garderobe trenger ikke bare bestå av dyre merkeklær. Man kan lett kombinere ulike kvaliteter, i ulike prisklasser, fra ulike merker. Selv har jeg ikke tilstrekkelig budsjett til å ha en full merkegarderobe, men har heller ikke stort behov for det heller. Derfor blir jeg veldig tilfreds når kjeder som H&M leverer sesongpieces som passer ønske-garderoben min perfekt!

Igjen fortsetter David Beckham å plukke ut sesongens favoritter hos H&M og jeg har også plukket ut mine favoritter igjen. The Modern Essentials blir utvalget kalt, og ja, her finner man pieces som virkelig er essensielle for herregarderoben. Her er mine favoritter;
Den kamelfargede frakken er virkelig noe jeg trenger denne sesongen, en ren og klassisk frakk som tar seg ufattelig godt om vinteren. Jeg klarer heller ikke å legge fra meg min fascinasjon for bomerjakker. HM blir flinkere og flinkere på å finne plagg som er både tidsriktige og tidløse, noe som er viktig for meg, for jeg hater å kaste/gi bort klær etter hver sesong.

Jeg setter også veldig pris på samarbeidet mellom disse to merkenavnene, H&M og David Beckham. Det gir meg faktisk enda mer lyst til å handle der! Likevel ser det ut til at Kevin Hart er noe mer fornøyd med Beckham enn andre. Se den morsomme kampanjefilmen under:

Annonse

the white shirt

Uansett hvor glad man er i klær og mote, er det ett plagg man kan finne i alles klesskap. Den hvite skjorten. Dette er et ikonisk plagg som har vært brukt i lang lang tid, og den går aldri av moten. Noe av grunnen til at jeg elsker den hvite skjorten, er fordi den er så allsidig. Samme skjorte kan brukes i utallige antrekk, fra de mest casuale til de mest sofistikerte. Man kan dermed aldri få nok av de!

Gant har helt siden 1949 vært eksperter på skjorter og har nå lansert en helt ny skjortekolleksjon, med fokus på det klassiske. I kolleksjonen finner man nettopp den hvite skjorten, en litt mer casual oxford og en litt mer formell. Under finner du to ulike måter jeg ville stylet denne klassikeren.

Den mer hverdagslige looken krever veldig lite. Med en hvit oxford-skjorte, kan man gjøre utallige kombinasjoner, men jo enklere desto bedre. Med et par jeans og et par boots, er du klar for det meste! Her har jeg stylet med et par R. M. Williams boots og et par Tramarossa jeans. En clean, men røff look.Den hvite skjorten er også sentral i et mer formelt antrekk. De fleste formelle antrekkskodene krever en hvit skjorte. Selv om man har muligheter til å være vågal når man bruker dress, med skjorter i ulike farger, er det aller stilligste og klassiske en svart dress kombinert med hvit skjorte og sorte sko. Her har jeg stylet skjorten med dress fra Hugo Boss og sko fra Church's. Det blir ikke bedre enn dette.

Gants Diamond kolleksjon hyller pionerene i vår tid, og det de har uttrettet. Selv om vi takket være disse menneskene har fått et nytt syn på verden, er den hvite skjorten fortsatt den samme. Ta en titt under.


Annonse

them kicks

Er det noe jeg aldri får nok av, så er det sko. Ikke bare hvilke som helst type sko, men sneakers. Favorittene om dagen er de nye sneakersene fra samarbeidet mellom Puma og Stampd. De er så heftige.


Det gjør meg glad at Puma leverer noe såpass kult om dagen. Et collab med Stampd er virkelig ikke feil! Det LA-baserte merket leverer luksuriøse street pieces, som sammen med Puma utgjør en deilig kombinasjon. Cool huh?

evench

Jeg elsker mennesker som tør å satse stort. Folk med ambisiøse drømmer som de følger og ikke lar noe eller noen stoppe dem. Jeg har noen sånne venner.

I våres ble jeg invitert til å stå modell til en lookbook, for et merke to venner av meg står bak. Det er et helt nytt merke, svært ulikt mye annet man finner i Norge. Merket heter Evench og er Oslos "progressive streetwear"-merke. Jeg må si jeg er mektig imponert over hva de har klart å få til og jeg er glad de ønsket å inkludere meg i prosessen. Her er noen av bildene fotograf Emil Kjos Sollie tok for Evench.De er foreløpig kun å finne på nett, med et spennende og begrenset antall pieces. Sjekk ut nettbutikken deres, Evenchclothing.com!

hoarder

Det er lite som slår følelsen av å oppdatere garderoben sin mot en ny årstid. Spesielt ikke når alle kjøpene dine er rene kupp! Denne uken er det vareprøvesalg hos Kaare Lund Agenturer, og jeg har vært innom på pre-sale. De har en hel etasje med fantastiske pieces på opp til -70% avslag, så det er umulig å ikke stikke tomhendt hjem. Det var så godt som umulig for min del. Jeg var så fornøyd at jeg måtte teste ut kjøpene mine i dag.
Jacket Whyred - Jeans Won Hundred

Kaare Lund Agenturer holder til i Kongensgt. 24 og salget starter i morgen kl 08:30 og varer til torsdag kl 18:00. Det finnes virkelig ingen bedre måte å forberede seg til sommeren på, enn å gå løs på et vareprøvesalg med fete merker for både han og henne. Jeg skal tilbake i morgen for en ny runde...

shooting

Denne helgen skilte seg ganske greit ut fra min vanlige helg. Ikke var jeg ute og shoppet og ikke lå jeg inne i fosterstilling foran tven. Jeg var ute med en haug kule mennesker og tok bilder til en lookbook! Noen venner av meg har startet et nytt merke med helt sinnsykt fete klær og de ville at jeg skulle stå modell! En skulle tro at en blogger som ukentlig tar bilde av antrekkene sine, skulle føle seg komfortabel med noe sånt, men la meg si det... Det var vanskelig! En ting er når Emil Sollie tar bilder av meg alene, en annen ting er når et helt crew står rundt. Uansett så var det veldig gøy og jeg er spent på resultatet.

Merket de lanserer heter Evench og lanseringen er rett rundt hjørnet! Jeg elsker hver eneste piece de har, da det er ulik det meste man får tak i her til lands. Gleder meg til å skaffe meg noen plagg til meg selv!

modern essentials

Jeg har blitt mer og mer opptatt av å ha en garderobe bestående av gode baseplagg. I en slik garderobe er man nødt til å anskaffe seg noe man kaller "essentials". Dette er plagg man bør ha i skapet, som alltid vil slå an. Her snakker vi den perfekte hvite skjorta, en fin dress, den klassiske denimjakken, enkle base t-skjorter, collegegenser og et par bukser som sitter som et skudd. Slike essentials er nå å finne på H&M og er plukket ut av ingen andre enn David Beckham!"Modern Essentials selected by David Beckham" er en kampanje som viderefører det gode samarbeidet mellom den svenske kleskjeden og fotballstjernen. For å vise frem sine favorittplagg fra kolleksjonen, spiller naturligvis David Beckham hovedpersonen i den rimelig heite reklamenfilmen, som er regissert av Marc Forster. Se verdens kjekkeste mann i aksjonen i filmen under!

Annonse

weekend inspo

Vi er på vei inn i en ny sesong og jeg higer etter inspirasjon. Heldigvis er det drøssevis av nylig slupne lookbooks som jeg kan grave meg ned i og drømme meg bort. Jeg fant Balenciaga sin FW15/16 lookbook som er noe av det fineste jeg har sett. Kolleksjonen ser fantastisk ut i en serie bilder som er helt ufattelig vakre. Jeg elsker det monokrome og minimalistiske ved kolleksjonen.Dette er det beste med den mørke og triste vinter/høsttiden.

wallet

Jeg slår meg selv som den distré typen som stadig mister tingene sine på magisk vis. Til og med "Find My iPhone" sliter med å find my iphone, fordi det er så mange iphones som er mine der ute. For kort tid tilbake klarte jeg også å miste lommeboken min, som jeg faktisk hadde klart å holde på i flere år, noe som bekreftet at jeg kan kategoriseres som typen som stadig mister tingene sine. For øyeblikket lever jeg med min vakre kortholder, men tatt dens størrelse i betrakning tror jeg at jeg trenger en med litt størrelse slik at oddsen for å miste den blir mindre. Derfor endte jeg opp med denne herlighet.

Har lenge hatt lyst på en lommebok fra Comme des Garcos. Synes også jeg fant den fineste av de alle. Love my latest purchase.

boot up

Vi nordmenn er kanskje født med ski på beina, men med det vinterværet vi er kjent med her i byen, kommer et par ski til dårlig nytte. Norsk vinter består at sludd, slaps, regn, haggel, grus, salt, is og litte granne snø. Og hva vet vi at man ikke kan ha på seg i kaldt, slapsete og bløtt vær? Jo joggesko. Sommeren er over, men man ønsker likevel å holde seg til tøysko, sneakers og andre type lave sko. Det er på tide å pakke ned disse og ta fram skinnet!

Vinteren krever boots, og siden den norske vinteren har mer humørsvingninger enn en dame i menopause, er det lurt å være utstyrt for ulike type vær. Jeg har delt inn boots i tre ulike typer, slik at man enklere kan se hvilke som passer når og til ulike situasjoner. De er som følger:

Casual / Army boots:

Boots som disse har de bredeste brukssituasjonene av dem alle. De kan passe på kontoret, på konsert, en søndagstur i parken og kvelder på byen. Nå om dagen ser man også at flere kombinerer slike boots til mer dressed-up antrekk. Dette synes jeg er veldig kult, da jeg mener at det er på beina man kan sprite opp et hvert antrekk. Den casuale boot'en finnes i mange varianter og ikke minst i mange prisklasser. Personlig mener jeg at enhver mann bør ha et par slike boots i skoskapet. Jeg holder fingeren på et par Dr. Martens.


1. Selected Homme - Her // 2. Samsøe Samsøe - Her // 3. Dr. Martens - Her // 4. Dr. Martens - Her


1. Kingsman - Her // 2. Grenson - Her // 3. O'Keefe - Her


Chelsea boots:

Den ikoniske boot'en fra 60-tallet, the Chelsea boot, har siden den tid blitt brukt av alt fra rockere til sofistikerte businessfolk. Det er de mest elegante bootsene man får tak i, samtidig som de fungerer i mer casualle anledninger. Alt avhenger av hva man har på seg til. Se for deg Chelsea boots, som et par høye lisseløse pensko. De har samme form, bare uten lisser og med elastiske sider som gjør det enkelt å dra dem på. Personlig synes jeg disse passer best til slimme bukser, både jeans, chinos og penbukser. Her bør man unngå de ekstra romslige buksene. Det ser ikke bra ut. De gir virkelig et antrekk den ekstra finish'en man er på utkikk etter.

1. Vagabond - Her // 2. Tiger of Sweden - Her // 3. Wolverine - Her // 4. Selected Homme - Her


1. John Lobb - Her // 2. Church's - Her // 3. Lanvin - Her

 


Vinterboots:

For oss som er nødt til å håndtere det ustabile og svært så uforutsigbare norske vinterværet, er et par kvalitetsvinterboots noe man er nødt til å ha i skapet. Her snakker vi varme boots som er designet for tøft vinterværet. Det er massive, men tøffe, ofte i kvalitetsskinn og kraftige og robuste såler. Dette er boots som både passer på fjellet og på dårlig byføre. Personlig er jeg en stor tilhenger av Timberlands. De passer perfekt for byveiene, i tillegg til at de ser ufattelig kule ut. Det er godt at det faktisk finnes praktiske vinterboots, som også ser bra ut! De er ikke av det formelle slaget, men let's face it, skal du ut på røft føre, går du som regel kledd deretter.

1. Caterpillar - Her // 2. Selected Homme - Her // 3. Timberland - Her // 4. Timberland - Her

1. O'Keefe - Her // 2. Red Wings - Her // 3. Ugg - Her


Selv om vinteren snart er over (forhåpentligvis), er vi herrer så heldige at plagg som dette er så godt som tidløse. Det vil alltid komme nye versjoner, men er man flink til å ta vare på tingene sine (impregnering er nøkkelen), vil de se like fine ut sesong etter sesong. Jeg håper dette kom til god hjelp og at dere er klare for å sparke vinteren bak og det med stil.

trender jeg liker

Jeg er som oftest ikke opptatt av trender, da jeg i aller størst grad kjøper og har på meg det jeg selv synes er fint og ikke minst komfortabelt. Men dukker det opp visse trender i motebildet som jeg virkelig liker, er det bare et gigantisk pluss. Denne sesongen byr på mange slike trender og her er noen av mine favoritter;

Monokromatisk

Det å gå i et antrekk som har samme farge eller fargetone fra topp til tå, synes jeg er dødskult. Det er ikke alltid det fungerer og det bør selvfølgelig tas utgangspunkt i farger som passer akkurat dette. De nøytrale tonene, som svart, grått, hvitt, samt mer naturfarger er det aller beste. Jeg synes det også er kult å ha noe kontraster i det hele, med et par sko eller en t-skjorte som bryter opp litt.

Hvite sneakers

Ordet sneakers i seg selv, er noe som får meg lutter øre. Det at de skal være hvite i tillegg, elsker jeg. Jeg har et par fantastiske hvite sko fra Stockholm Design Group som ble godt brukt i sommer. Neste innkjøp kommer til å bli et par Common Projects, eller noen Nike Air Max. Ulempen er selvfølgelig at de kan bli skitne fort, men egentlig så handler det bare om å ta godt vare på tingene sine. Det er verdt det.Layers

Det går vel ikke en høst/vinter forbi der det ikke blir snakket om antrekk med flere lag. Basically, handler det om å bruke litt lenger plagg som du har innerst på kroppen, og så kortere overdeler utenpå. Med en jakke og et skjerf i tillegg, så har du et antrekk som både er svært funksjonelt og ikke minst kult. Det er greit å holde varmen litt også!Sekken

I studentmiljøet i Oslo, går det stadig vandrehistorier om folk som blir utstøtt for at de har på seg rykksekk. Det er overhodet ikke kult, og kommuniserer bare at du er hore og nørd. Det er feil. Nå skal det sies at sekkene jeg sikter til ser ørlite annerledes ut en den typiske skolesekken. I mange butikker i dag finner du en mengde forskjellige type sekker. Jeg elsker skinnsekken min fra COS. Ikke bare ser den bad ass ut, men den er utrolig deilig å gå med! Sekk er highly underrated.


Heldigvis er det sjeldent det dukker opp unormalt sprø trender hos herrene. Så uansett om man følger disse eller ikke, er det ikke veldig store forskjellen. Likevel er det gøy å være oppdatert i blant og følge de man kanskje synes litt mer om enn andre. Disse kan vi leve med vel?

at last

Jeg har ventet lenge, men i dag ankommet pakken.

Det var kaos på HM sine nettsider forrige uke og jeg var redd jeg ikke skulle få tak i noe fra Alexander Wang sin kolleksjon. Jeg satt nemlig på jobb. Etter å ha ventet i kø på nett i halvannen time, kom jeg omsider til og fikk huket tak i det jeg hadde planlagt. Her er noen få bilder av hva jeg fikk med meg.
Det var denne parkasen jeg aller helst ville ha!

Nå som vi snakker om klær. I dag er det 20% rabatt på hele herreavdelingen på COS i Hegdehaugsveien frem til klokken 20:00. Det blir også servert drikke. Det er så mye fint der at dette vil du ikke gå glipp av! Vi ses der.

wang - favorites

I dag ble hele samarbeidskolleksjonen Alexander Wang X HM presentert!

Lanserning nærmer seg, pengene er satt av og kjøpene er planlagt. Hvert enkelt plagg ble tidligere lansert på en rekke nettsider, noe som gjør det enklere å vite hva man virkelig vil kjøpe. Jeg har allerede satt opp det jeg vil kjøpe, og begynner nå å telle ned dager.

Mine desidert favorittpieces er ytterjakken, buksa til venstre, tightsen, bagen og shortsen. Forhåpentligvis får jeg med meg noe av dette! Se resten av kolleksjonen her.

the prorsum way

Noe av det deiligste med høsten er at man kan finne frem de litt tykkere jakkene, og spesielt gøy er det å finne frem frakkene.

Hvert år, når sommeren er over, bruker jeg alltid mye tid på å finne fine frakker på nett. Det blir som regel bare med det, da jeg har tendenser til å kun snuble over de i det øverste prissjiktet. Akkurat dette gjorde jeg i dag. Burberry er eksperter på yttertøy, det har de vært i mange år! For mange er de kjent for å være klassiske og tradisjonelle, men med deres tre forskjellige merker Prorsum, London og Brit leverer de virkelig alt! Jeg har fullstendig falt for Prorsum-frakkene..
Er det mulig!? Det er så mye kult! God bless Christopher Bailey!

vareprøvesalg

Høydepunktet hver sesong, er vareprøvesalgene.

Som student legger jeg ikke skjul på det at å handle på vareprøvesalg, er det mest optimale for økonomien. Eller egentlig er det mest optimale å ikke kjøpe noen ting, men la oss være realistiske, det går ikke. Denne uken har favorittagenturet vareprøvesalg igjen, nemlig Kaare Lund! Midt i Oslo Sentrum, Kongensgate 24, finner du lokalene og her er det stappfullt av godsaker fra Whyred, Won Hundred, Replay, Triwa, A.O.CMS med mer. Hver gang jeg tar turen, stikker jeg av med poser fulle av deilige saker.
Anbefaler deg å ta turen tidlig, da det aller kuleste fort blir snappet fra stativene. Vi sees!

looking forward to

Eneste grunnen til at jeg gleder meg til vinteren, er dette..

I starten av november kommer den mye omdiskuterte og etterlengtede kolleksjonen fra Alexander Wang i samarbeid med H&M. Det er ikke ofte jeg gleder meg til kleslanseringer, men dette er virkelig et unntak. Bare de få bildene som har blitt sluppet, sier sitt og det holder for meg til å få spyttkjertlene til å jobbe. Jeg er så spent på hva mer som blir lansert, og hva jeg kan få henda mine i!

Til og med sandalene gjør meg mo knærne!

sounds

Denne korte filmen, var så kul at jeg var nødt til å dele den.

Kleskjeden COS, som jeg blant annet jobber i, publiserte for kort tid siden denne filmen. Den er morsom, søt, fin og veldig kul. Den fortjente litt ekstra oppmerksomhet.

Jeg elsker COS. Derfor jeg elsker å jobbe der.

new in for the summer

Jeg kunne ikke bedt om en bedre mandag!

Sola skinner inn gjennom vinduet og idet jeg skal stå opp ringer det på døren. Pakken jeg har ventet på er ankommet og jeg kan nå gå ut i sola med den perfekte badeshortsen. Jeg bestilte en ny badeshorts fra Paul Smith på Mr Porter og den er insane. Jeg tør å påsta at den er perfekt.

Nå er det rett ut i sola for et test run, haha. Ha en fin uke!

supersalg

Miinto.no har i blant 24 timers salg der man kan handle i hele nettbutikken for 20% avslag. Nå tar de suksessen videre og gjør det igjen!

Fra klokken 12:00 i dag til i morgen samme tid kan du handle hos Miinto.no for en deilig andel rabatt. Det er faktisk sinnsykt deilig, med tanke på hvor mye forskjellig de har. Jeg satt en god stund i går der jeg samlet sammen mye forskjellig jeg har lyst til å handle, slik at jeg kommer forberedt til shoppingen. Her finner man hundrevis av merker til både menn og damer, samt til barn. For å ta del i shoppingspree'n må du melde deg på nyhetsbrevet her, slik at du får tilsendt rabattkoden som gir deg 20% avslag på hele butikken.

For å gi en liten oversikt over hva slags snadder man kan stikke av med, har jeg samlet noen av favoritten mine fra Miinto. Husk at siden salget bare varer i 24 timer, er det viktig å være på hugget. Jeg skal hvertfall sitte klar!

1. Les Deux - 2. NN07 - 3. Daniel Wellington - 4. Adidas - 5. NN07 - 6. Vans - 7. Les Deux - 8. Holzweiler - 9. Scotch & Soda - 10. Samsøe - 11. J. Lindeberg - 12. New Balance - 13. Ugg


Er du gira på en billig handel, husk å melde deg på nyhetsbrevet. Happy shopping!

 

Annonse

vareprøvesalg

Denne uken er det duket for det beste salget jeg vet om, nemlig vareprøvesalg på Kaare Lund Agenturer.

Hver gang det er vareprøvesalg her, opplyser jeg alltid om dette. Det er fordi det er det beste salget there is. Kors på halsen. Her finner du merker som Whyred, Won Hundred, Replay og Brixton med mer. Disse varene er på opp til 70% avslag av butikkpris, så her kan du gjøre mange kupp! Jeg kom derfra nå, fordi jeg fikk lov å plukke meg ut noe før det hele går ned. Skal se om jeg får vist noe frem i løpet av dagen.

Vareprøvesalget starter for fullt i morgen og varer til torsdag og du finner klær for både herrer og kvinner. De holder åpent fra 08:30 til 19:00 og du finner agenturet i Kongensgate 24, midt i Oslo.Merkene Kaare Lund fører er kanskje de merkene jeg har mest av i skapet, så mye fint er det å finne her. Brått stikker jeg innom en ekstra tur, tilfelle jeg overså noe. Kanskje vi sees!

either right or very wrong

Det finnes et herreplagg som enten kan være veldig riktig, eller veldig galt. Jeg snakker om sandalene.

Sandaler er nok først og fremst en smakssak. Enten så liker man de, eller så gjør man ikke. Det verste derimot, er hvis man elsker sandaler men tar seg litt for godt til rette. Ja, du forstår hva jeg mener. De forbanna sokkene. Heldigvis er dette et såpass omtalt fenomen at nesten hele verdens befolkning er klar over at dette er et totalt no-no.

Men det finnes flere forskjellige typer sandaler og noen av dem kommer for fullt denne sommeren. Jeg er en av de som elsker dette skoparet og jeg gleder meg til å ta de i bruk. Denne sesongen holder jeg meg unna plastikk, du vet de sandalene som lager den flip flop lyden og som dermed kalles akkurat dette, flip flops. De passer utmerket for de skitne dusjene i gymmen. Jeg vil derimot gå i retning skinn! Det perfekte paret sandaler sitter stramt og lar verken hæler eller tær stikke utenfor. På den måten kan man ta seg frem og tilbake til stranda, eller traske gatelangs en varm sommerdag samtidig som man ser rimelig stillig ut.

Det jeg liker så godt med sandalene, er at det finnes ufattelig mange forskjellige modeller. Stroppene er nesten alltid forskjellige, noe jeg synes veldig godt om. I tillegg er det fint å variere mellom forskjellige skinnfarger. Både svart og brunt er fine farger som kler føttene godt om sommeren. Under har jeg valgt ut noen av favorittene mine som er fra Lanvin, Valentino og Marni. Disse er de mer eksklusive modellene der ute, men til sommeren er det umulig å ikke snuble over noen billigere par. 

Hva synes du om sandalene? Er dette skoplagget et JA eller NEI fra deg?

favorittene

Var en tur innom mitt favoritt-showroom i går, Kaare Lund. Dette stedet er stappfullt av fantastiske klær!

Pressevisninger består av å bli introdusert til neste sesongs kolleksjoner fra spennende merker. Med tanke på skole, har jeg ikke fått mulighet til å se stort, men jeg tar meg alltid tid til Kaare Lund. De fører mine favorittmerker som Won Hundred og Whyred! Snart har de også vareprøvesalg der hvem som helst kan stikke innom og kjøpe vareprøver til innkjøpspris. Dit skal selvfølgelig jeg! Tok en del bilder av det kuleste de hadde, slik at du kan bli med å sikle litt.Mye fint her, eller hva?

dare to suit

Dressen er det fineste plagget en mann kan gå i, men jeg synes også det kan ende opp med å bli det kjedeligste!

Det er sjelden jeg går i dress, men grunnen til det er fordi jeg ønsker at det skal være i de riktige øyeblikkene. Når jeg først finner anledningen riktig, ønsker jeg ikke å blende inn i mengden av svarte og marineblå dresser. Disse dressene kan være fine de altså, men for meg handler det i såfall om å legge til de ekstra detaljene som kan skille meg ut fra resten. Det er ikke mer enn et slips, et tørkle, en skjorte eller noen virkelig fine sko som skal til!

Vinteren er på god vei ut, og våren har de siste dagene vist seg for alvor. Det legger selvfølgelig opp til endring i klesveien, og ettersom vi snakker om dressen, ønsker jeg å komme noen spennende tips. For å skille seg fra resten av flokken i dress, hvorfor ikke gå for noen av de spennende fargene som gjelder denne sesongen? Den olivengrønne dressen er enkel, men classy og går perfekt til et par brune sko og den hvite skjorten. Bare se på Ryan Gossling under, en dæsj brunfarge, et mysende blikk og blondt hår, ja da skinner man!

Burgunderfargen ble spådd å vare ett år og kun det året, men der tok man feil. Selv har jeg en burgunderfarget dress fra Tiger of Sweden, som jeg har ingen planer å legge fra meg på bakgrunn av hva noen påståelige motesynske fjoller forteller. En slik farget dress stråler og er en skikkelig partydress, spør du meg, samtidig som den kan tones ned og passe til litt mer casualle anledninger. Til denne dressen passer det perfekt med noen sorte sko, i tillegg kan man kombinere blåfarger, slik som den ufattelige stillige mannen under. Jeg gleder meg til å ta på meg min dress igjen!

Til slutt, for de litt mer vågale, pastell! Ingenting skriker mer sommer enn pastellfarger, når det kommer til klær. Pastellfargene gjelder denne sesongene enda mer for herrene, enn tidligere og det finner jeg veldig spennende. Se for deg en sommerfest, med reker, champagne og jordbær ved havet. Du tar på deg de semskede skoene, for det er ikke en sky på himmelen og du trenger absolutt ikke å bekymre deg for regn. Du dropper sokkene, slik at de solbrune bena kommer tilsynet. Solbrillene er på og man sitter ute og koser seg helt til sola går ned. Vet du hva, det høres ut som en perfekt sommerkveld. Hvorfor ikke tørre å være litt ekstra vågal i pastell da?

Man behøver ikke akkurat å gå til innkjøp av den dyreste dressen i de mest sprøe fargene, men bare en blazer er en god start! Man finner fine, tynne blazere som passer perfekt til varmere tider og disse kan man finne i flere prisklasser i mange farger. Ved å kombinere disse med marine eller beige chinos, har man fortsatt et fint sommerantrekk! Jeg synes det er gøy å prøve ut nye ting, for man finner fort ut om dette ikke er noe for deg, eller plutselig er midt i blinken.Dare to suit!

cosstores

Det er nærmest litt demotiverende å se alle de fine vårklærne i butikkvinduene, når regnet og snøen bare fortsetter å falle..

Mye fint er kommet til favorittbutikkene og jeg har så lyst til å ta en pause fra hverdagen og bruke et par lange dager innom alle disse butikkene. Jeg har sett alt, men jeg har ikke prøvd noe ennå. Den butikken jeg gleder meg mest til å rive meg løs i, er faktisk den butikken jeg selv jobber i! COS i Hegdehaugsveien er kanskje en av Norges fineste butikker, og jeg er stolt av å jobbe der. Under har jeg plukket ut mine favoritter fra COS som har kommet til butikken.

Planen er å ta meg råd til nesten alt over! Hittil har jeg kjøpt den skinnsekken, som jeg bruker hver dag! Den er superpraktisk, og ser fantastisk heftig ut. Ellers er jeg glad for det er så mye farger i denne kolleksjonen. Jeg tenker å være ekstra fargerik denne våren, så lenge regnet holder seg unna. Fant du noe du likte?


monday lux

Hva er vel bedre på en mandag, enn å drømme seg bort?

Jeg vant ikke noe lotto i helgen og jeg fant nettopp ut at jeg ikke har noe rik onkel i USA, så da bruker jeg denne blåmandagen på å titte på alt jeg vil ha, men som jeg mest sannsynlig aldri vil få. Givenchy, Balenciaga og Margiela er bare noen av merkene jeg sikler på. Ryggsekkene og bagene deres er helt fantastiske. Under finner dere et resultat av en seriøs følelse av monday lux.

Backpack Saint Laurent - Bag BurberryBackpack Givency - Bag BalenciagaBackpack Maison Martin Margiela - Bag Givenchy

Den siste bagen fra Givenchy er min desidert største favoritt. Bagen vil garantert bli kjøpt, om jeg skulle snuble over noen lapper.

beckham

David Beckham er tilbake sammen med H&M, endelig.

Hennes & Mauritz er fantastisk flinke, eller heldige, som får til spennende collaborations med spennende mennesker. Enten det er verdensberømte designere eller store rollemodeller. David Beckham er en av disse, som har gjort samarbeid med klesgiganten opp til flere ganger tidligere. Dette er vel det samarbeidet rettet mot menn, som er aller mest spennende og iøyenfallende. Hvem vil vel ikke gå i samme klær som David Beckham, og mer riktig, hvem vil vel ikke gå i samme undertøy som han?!

Hvem andre enn David Beckham klarer å se så smukk ut i boxern, hengende over et par metallrør? Ikke mange. Kolleksjonen i seg selv er veldig fin. Dette er jo bodywear, altså undertøy og "hjemmeklær", men når man får en joggebukse til å se sexy ut, da har jeg lyst på den. Så lyst på den, at jeg kjøpte den i går i København. Ta en titt på den kule reklamefilmen under. Virker som om det er vanskelig å holde klærne hans på, derimot.

Annonse

looking forward to it

Jeg glemmer vinteren ved å titte på sommerens farger. Sommerkolleksjonene er på vei!

Jeg ser frem til lyse farger, farger som gir ekstra liv til omgivelsene og folk. Det er tydelig at denne årstiden ikke akkurat får folk til å smile, det inkludert meg selv. Irritasjonsmomentene er mange, og jeg vet at det er vinteren sin skyld. Begynner også å bli lei av å måtte pakke meg inn, fullstendig, hver gang jeg går ut døren. Ved å se Carven sin sommerkolleksjon, begynner humøret å bli bedre.

Carvens valg og bruk av farger er deilig, og kolleksjonen passer meg perfekt! Jeg elsker den store kragen til både skjortene og jakkene, i tillegg får jeg faktisk lyst til å bruke sokker i sandalene. Det er ikke ofte.

soon

Uken er over, og veldig snart er det tid for Blog Awards.

Det er sprøtt at jeg føler meg såpass spent, ettersom jeg allerede har vært finalist to år uten å vinne noe. Men når jeg har fått så mange stemmer av dere, og dere har både nominert meg og stemt meg til finalen, så er jeg jo nødt til å håpe at det ender best mulig!

Om jeg får pris eller ikke, kommer det til å bli en bra kveld. Edderkoppen Teater kommer til å romme mange spennende og herlige mennesker på onsdag. Uansett utfall, ser jeg frem til denne kvelden. Så tusen takk alle sammen!

Photo: Emil Kjos Sollie

Cardigan COS - Tee COS - Jeans Acne - Shoes Lotusse

Jeg har til og med kjøpt inn et helt antrekk til kvelden. Merker som Whyred, Surface to Air og Acne skal på! Gleder meg til å bruke alt, og til å vise dere det!

something for my apple

New in - iPad Mini Cover from Carven!

Den nyeste kolleksjonen til Carven er på vei ut i butikk, og på Freudian Kicks kom jeg over et iPad Cover basert på print fra denne kolleksjonen. Endelig ser iPad'en min fresh ut. Skal snart få henda i resten av kolleksjonen, men måtte bare ha en smakebit.

I got the cooleste iPad in town.

sneaks

Sykdom og dårlig vær må være en av hovedkildene til nettshopping. Andre grunner, er i mitt tilfelle altfor gode karakterer og salg. Kjøpte disse skoene fra Saucony som jeg venter på. Gleder meg til å bruke disse denne våren (eller denne snøløse vinteren). Kjøpte de på Mr.Porter, der det nå er salg. Fikk meg også et par sko fra New Balance til jul, som jeg digger. De ligner disse i formen, en form jeg elsker på sneakers. Gleder meg til å komme meg på beina igjen og gå med alt jeg har fått meg!

mr marsden

En velkledd, kjekk, talentfull, morsom fyr. Det er James Marsden. Han er å se på kino veldig snart i oppfølgeren til en av tidenes morsomste filmer, Anchorman 2. Bildene over er fra et intervju han gjorde med Mr.Porter.

tips

Julen nærmer seg, og jeg vet du står overfor et vanskelig valg av gaver. Tro meg, det er helt normalt!

Jeg sliter sjeldent med å vite hva jeg ønsker meg. Personlig, ønsker jeg kun myke gaver, selvom jeg hadde selvfølgelig satt pris på en ny telefon under treet i år. Hva passer vel bedre enn litt gavetips, fra et av de beste stedene å handle gaver på, H&M! Jeg har plukket ut noen favoritter fra deres netttside, som kanskje hjelper handleprosessen litt. Ta en titt.

Skinnjakken fra H&M har jeg faktisk, og det er en vannvittig kul jakke til billig pris. I tillegg, hvem hadde ikke blitt glad for en fløyelsblazer? I would! H&M har virkelig stepped it up på herrefronten, og det varmer hjertet mitt. Blir brått noen gaver til meg selv i år.

Annonse

the bomber

Det er ingen tvil hva som er trending på jakkefronten i år, nemlig bomberjakken.

Hver gang man går ut på gaten i Oslo, er det umulig å ikke få øye på en eller flere i dette plagget. Det maskuline snittet gir et hvert antrekk en tøff vri, om ikke det gjør hele antrekket! Når et slikt unikt plagg blir en trend, finner man fort mange forskjellige typer, i mange forskjellige farger, med ulike detaljer og ikke minst i flere prisklasser. Bomberjakken er tilgjengelig for alle!

Luxury

1. Acne Studios - 2. Burberry Brit - 3. Givenchy - 4. Neil Barrett

Dette er jakkene kanskje alle har lyst, hvertfall jeg. Jeg kunne gått langt for å få jakken over fra Neil Barrett, da jeg synes fargekombinasjonene er utrolig fine, samt den ekstremt deilige detaljen med kalvehår i blått! Acnejakken finnes også i svart og burgunder, og er en jakke jeg virkelig vurderer å gå til innkjøp av. Dette er derimot de dyreste variantene.

Budget

1. Johnny Leave Home - 2. Johnny Leave Home - 3. Selected Homme - 4. A.O.CMS

Over finner man de mer rimeligere alternativene. Jeg har faktisk begge jakkene fra Johnny Leave Home over, som jeg virkelig liker. De skiller seg ut på hver sin måte, noe jeg virkelig elsker. Ønsker man å gå for noen mer nøytrale, men tøffe jakker, kan man gå til innkjøp av den fra Selected og A.O. på Nelly for eksempel. Det er det mest plaine jakkene som er morsomst å style, da man kan leke seg mer med ulike fargekombinasjoner og flere lag. Dette er en jakke alle bør ha i år.

Snart er jeg featured i en artikkel om akkurat disse jakkene på Urban sine nettsider. Her snakker jeg mer om hvordan man kan style bomberjakken og hva jeg liker best. Dere skal få link når den tid kommer, men følg med!

coats

Nå som høsten er ankommet, er det viktig å holde seg varm, men også å ta seg bra ut.

Selv om man helst skulle ønske å pakke seg inn i den største dunjakken med den deiligste pelsen, bør enhver gutt og jente ha en fin kåpe eller frakk i garderoben. Et slikt plagg kan løfte et antrekk betraktelig. Ved å kombinere et par enkle baseplagg med en fin frakk, kan man fort se fantastisk bra ut. Bare se på eksemplene under.

Siden jeg jobber i en av landets fineste butikker, synes jeg det bare skulle mangle at jeg kom med litt tips fra vår butikk, nemlig COS. Likevel, er det noen av de fineste jeg har sett i butikkene denne høsten. Den marineblå til venstre, er virkelig nydelig.

Selv har jeg en veldig fin frakk fra Whyred som jeg fikk med meg fra vareprøvesalget til Kaare Lund for noen uker siden. Skal vise dere den snart. Håper dere likte anbefalingen!