hits

Film/TV

movie night

Det har vært litt av en uke! En intens, men fantastisk uke. Jeg har flyttet inn i min helt egne leilighet og har ikke gjort annet enn å jobbe med den. Det har vært noen endringer å ta hånd om, men nå begynner ting virkelig å falle på plass. Gleder meg til å vise den frem!

Alt som har skjedd har virkelig tappet meg for krefter. Derfor skal jeg nå endelig slappe godt av, og stikke på kino. Jeg skal se The Martian, som er antatt å være årets største filmbegivenhet! Ekstra gøy er det at Aksel Hennie spiller i den! Filmen handler om Mark Watney, en astronaut som er stranden på planeten mars. Mens Watney gjør alt han kan for å overleve på mars, planlegger hans mannskap på jorden (deriblant Hennie!) en redningsaksjon. Et spennende plott som passer perfekt på en søndag kveld!
Ha en fortsatt god søndag!

 

Annonse

entourage

Sommerferien byr på fantastisk mye spennende for de fleste av oss. Det er nå man har tid til å gjøre alle de tingene man ellers ikke har tid til! Kanskje starte på en ny serie, se en god film, ligge ute i solen og lese en god bok, og selvfølgelig dra MASSE på kino. Hvorfor ikke kombinere dette og se en av de beste seriene som finnes, Entourage, og deretter avslutte med å se den nye filmen på kino? Det skal jeg!

Jeg begynte å se på serien allerede da den kom i 2004 og har siden da sett alle episodene. I fjor startet jeg på nytt igjen. Entourage handler om en ung skuespiller som jobber seg opp i Hollywood, med alle sine gode barndomsvenner i ryggen. Etter 8 sesonger, har serien nå blitt film og jeg gleder meg helt vilt til å se den. La oss varme opp med traileren!

Let's hug it out, bitch!

Annonse

wayward pines

Kan du tenke deg noe bedre enn å komme over en helt ny serie som du vet kommer til å bli din favoritt i lang tid fremover? Vel, det er kanskje mye som er bedre enn det, men personlig er dette noe av det beste jeg vet. For meg er spenningsserier det aller beste. Om hver episode avslutter slik at du reiser deg i sofaen og roper "NEEEEI!!! HVA SKJER NÅ!????". Akkurat slik var responsen min etter å ha sett første episode av Wayward Pines.

Jeg var heldig og fikk se aller første episode av Wayward Pines allerede forrige uke, mye fordi jeg hadde sett traileren og døde av spenning. Serien har premiere på FOX i kveld, og da blir vi tatt med til en liten by med samme navn som serien. Vi følger secret service-agent Ethan Burke som våkner opp etter en bilulykke i Wayward Pines. Det tar ikke lange tiden før Burke forstår at denne byen ikke er som alle andre, da han hverken kommer i kontakt med familien sin eller klarer å komme seg hjem. Innbyggerne er heller ikke til stor hjelp. Jeg digger det!

Om du er like glad i spenningsserier som meg, er du nødt til å se traileren under;

Annonse

staying in

Det er kanskje en mild sesong, men høst er høst.

Når høsten kommer, følger depresjonen. Ikke i kritisk grad, men i den grad at dagene blir generelt kjipere og man har mer lyst til å ligge inne under teppet enn å være ute og gjøre noe produktivt. Til slike dager er det viktig å ha en serie eller to å følge med på, som gir et glimt av lys i den kommende mørke tiden. Selv har jeg fått sett alt av True Blood og Veep den siste tiden og nå ligger jeg for øyeblikket under dyna og ser på Dexter. Dette og mye mer har jeg konstant tilgang til når som helst og hvor som helst, takket være HBO Nordic!


Det jeg liker så godt med HBO, er at det er her man finner de kuleste og beste seriene først! I tillegg viser de også serier fra andre kanaler, som er utrolig bra. Ønsker du å teste ut HBO Nordic før du begynner å betale for det, tilbyr de 14 dagers gratis prøvetid. Man rekker å se en del sesonger i løpet av den tid! Det kan jeg skrive under på. Sjekk ut HBO Nordic her!

 

Annonse

Guardians of the Galaxy

Når det er sommer, er det tid for film!

Det finnes ingenting bedre enn å tilbringe late dager på stranden, i solen og i vannet, komme hjem å grille, for så å dra på kino når kvelden kommer. Ikke bare kommer det mange filmer på DVD, men det strømmer på med store blockbuster'e på kino. Jeg har flere filmer til gode ettersom jeg har vært mye bortreist, men det er én film jeg har øverst på prioriteringslisten. På fredag den 1. august kommer nemlig en helt ny film fra geniet Marvel. Guardians of the Galaxy har premiere! Jeg er en superhelt-fanatiker, så dette blir garantert en høydare for meg. Spesielt kult blir det da dette er en helt ny film fra det ellers kjente Marvel-universet. Dette er filmen for meg.

Den ser heftig ut, eller hva?

bad neighbours

Dagene er fylt med eksamensjobbing og regnvær. Hva som hadde passet godt nå, er en forbanna god film på kino!

Jeg vil le, jeg vil bli oppmuntret og glad! På den måten kan jeg få en liten dose positivitet inn i en ellers stressende og eksamensoppslukt hverdag. Jeg vil på kino!

På fredag har en film som jeg tror oppfyller kravene over, premiere. Bad Neighbours med Zac Efron (ja, Hollywoods heiteste) og Seth Rogen (ja, Hollywoods morsomste) er spådd til å bli en av årets morsomste komedier. Filmen handler om et par nybakte foreldre, som får livet snudd fullstendig på hodet når en fraternity (et studenthus for gutter) flytter inn ved siden av. Når naboen din har fest hver dag, er det vanskelig å være gode foreldre. Og når naboen din er nybakte foreldre, så er det vanskelig å holde heftige fester uten at de ringer politiet. Jeg har sett traileren snart femti ganger, så dette gleder jeg meg til!

Jeg tror den faktisk kan bli en av årets morsomste filmer!

GoT Exhibit

Westeros har kommet til Norge, tro det eller ei!

I dag åpnet den mye omtalte Game of Thrones utstillingen i Posthallen i Oslo. Hundretalls tilhengere og mest sannsynlig mange andre, var kommet for å få et nært innblikk på detaljene og historiene rundt denne verdenssuksessen. Autentiske kostymer, våpen, skisser, modeller og rekvisitter var å oppleve, noe som var en uvirkelig følelse. Man kunne se Daenerys sine drageegg, krystallsverdene til the white walkers, alle de kjente kostymene og så kunne man ta en tur opp "the wall". Jeg fikk virkelig en følelse av å være en del av denne verdenen, og som blodfan av denne serien, var det en minneverdig opplevelse. Spesielt moro var det å sitte i den berømte jerntronen!Utstillingen er å få med seg frem til 30. april, fra klokken 10 til 20 hver av disse dagene. Og vet du hva? Det er helt gratis! Hvis du ser på Game of Thrones, er dette noe du ikke kan gå glipp av! Jeg er så glad Oslo er en av de 8 byene i hele verden som fikk ha denne utstillingen. Takk for en kul opplevelse HBO Nordic!

Winter is finally coming

Du vet kanskje hva jeg snakker om? Game of Thrones er endelig tilbake!

Ukens aller største begivenhet var uten tvil premieren på Game of Thrones sin sesong 4. Jeg brukte hele februar på å se alt av serien, rett og slett fordi det kanskje er den beste serien som går den dag i dag. Da alle episodene var sett, var det ingenting annet å gjøre enn å smøre seg med et tykt lag tålmodighet. Nå er ventetiden endelig over!

Den 10 ganger Emmy-vinnende serien handler om den brutale kampen om jerntronen i Westeros. Man følger mange flotte og spennende karakterer gjennom visuelt gripende omgivelser, drama mellom venner, fiender og familier og intense kamper. Sesong 4 byr på kjennskap til flere nye karakterer som jeg ser frem til å bli kjent med, samtidig som det er deilig å se gode gamle kjente fjes igjen. Daenerys Targaryen er min desidert favoritt. Hvem kan klandre meg, hun har 3 drager som kjæledyr!Photo: HBO Nordic

For en som er slik Game of Thrones tilhenger som meg, er det veldig gledelig at den mye omtalte GoT Exhibition kommer til Oslo. Dette er en internasjonal utstilling som byr på alt fra autentiske kostymer, våpen og rekvisitter, til den svært populære Oculus Rift-opplevelsen som gir publikum en virtuell opplevelse av å bli fraktet opp på «The Wall» kjent fra serien. Det hele finner sted i Posthallen i Oslo fra 26. til 30. april! Jeg gleder meg helt vilt mye.

Vil du se alle episodene av Game of Thrones, pluss utallige andre kjente serier, kan du bli abonnent på HBO Nordic her og se så mye du vil, når du vil. Jeg er veldig fornøyd med denne streaming-tjenesten!

 

tidsfordriv

Oppholdet mitt i København er ferdig, så nå venter jeg på å dra til flyplassen.

Jeg har allerede vært ute og shoppet litt, men i redsel for å makse ut kredittkortet, dro jeg tilbake til hotellet for å kose meg med litt serier. Det har skjedd altfor mye de siste dagene, så jeg har begynt å savne min HBONordic-bruker. Jeg har gått glipp av siste episode av Girls, i tillegg har jeg noen episoder av Game of Thrones igjen. Man kan trygt si at jeg er hekta! Til tider var savnet nesten så sterkt at jeg holdt på å lure meg tilbake til hotellet for å se noen episoder. Endelig har jeg ledig tid, så nå skal jeg kose meg! Jeg starter med Game of Thrones...

Jeg har også blitt fullstendig trollbundet av True Detective som jeg skrev om for en liten stund siden. Makan til spennende serie! Gleder meg masse til mandag, til ny episode. Hvilke serier er dine favoritter? Kanskje jeg har gått glipp av noen virkelig gode. Det kan vi ikke ha noe av!

Annonse

the legend continues

For de største tilhengere, er det tydelig hva denne overskriften sikter til. Ron Burgundy er tilbake!

Anchorman er en av tidenes desidert morsomste filmer. Det er det ingen tvil om. Will Ferrel, Steve Carell, Paul Rudd, David Koechner og Christina Applegate er endelig tilbake med en oppfølger som kommer til å gjøre 2014 til et forbanna morsomt år. Ron Burgundy og hans entourage er fortsatt gutta på haugen, men etter å ha vært regjerende nyhetsanker i San Diego såpass lenge, kommer de yngre gutta og truer toppstillingene. Kjekkasen James Marsden er også med, som Jack Lime, Burgundy sin nye nemesis. Varmer opp i kveld med The Legend of Ron Burgundy, for jeg gleder meg så sykt. Har savnet Brick, "I love lamp". Sjekk traileren under!

Regner med at det ikke bare er jeg som gleder meg til denne kommer på kino. Om du gleder deg like mye som meg, kan jeg si at den har premiere 7. februar!

True Detective

Deilig med helg, spesielt deilig er det med en hvit helg!

Etter å ha snakket så mye om serier i det siste, har jeg sjekket ut enda flere nye serier. Derfor er jeg så glad det er helg! Nå har jeg sett de siste episodene av Banshee i tillegg til at jeg har begynt på den nye serien med Matthew McConaughey og Woody Harrelson, True Detective. Denne serien er ulikt noe jeg har sett, den er mørk, mystisk og intens, selv om den kan oppfattes litt langsom til tider.

Handlingen veksler mellom en kriminalsak i 1995 som Rust Cohle (Matthew McConaughey) og Martin Hart (Woody Harrelson) jobber med, og 2012 der begge sitter i avhør angående akkurat denne saken. Vi vet ikke hva som har skjedd, hvorfor de blir avhørt og hva som skjedde i denne spesielle saken. Disse mannfolka er vidt forskjellige fra hverandre, der Hart er den typiske kjekkasetterforskeren, mens Cohle er en introvert smarting med autistiske tendenser. Det er virkelig gøy å se disse to skuespillerne i såpasse interessante roller og i en såpass spennende serie!

Det er nesten irriterende at det bare er kommet én episode. VG har anmeldt serien og ga den terningskast 5, så er ikke bare jeg som ble betatt! Du kan få med deg alle episodene etterhvert som de kommer på HBO Nordic her. Gleder meg sykt til å følge med denne våren!

avhengig av hbo

Uavhengig hvor spreke, aktive, sunne og fornuftige vi er, er det fortsatt ingenting som slår en kveld i sofaen med en god serie.

Vinteren kommer litt forsinket i år, så alle har nok allerede pakket bort skiutstyret eller fraktet alt sammen til hytta. Frykt ikke, vinteren er ikke ødelagt av den grunn, det er nemlig masse å finne på hjemme. Mer spesifikt foran skjermen. Aldri før har utvalget av tv-serier vært så stort, og tilgangen til hver og en av disse seriene er bedre enn noen gang. Favorittene mine er ikke lenger i DVD-hylla, men bare få klikk unna på Macen.

Jeg er fullstendig avhengig av mine faste serier. True Blood, Girls, The Walking Dead, Entourage, Sex and the City, The Office, Game of Thrones, er serier jeg har blitt avhengig av, og jeg er nok ikke den eneste. Alle disse seriene er fra HBO og kan ses på HBO Nordic sin streamingtjeneste, noe jeg er veldig glad for! Klikk her og sjekk det ut.

Jeg har den siste tiden sett alle episoden av Entourage på nytt, siden det er så lenge siden sist. I tillegg har jeg begynt å se den relativt nye serien Banshee. Sesong 2 ble sluppet i USA forrige uke, og den er fantastisk spennende! Serien handler om Lucas Hood, en tidligere forbryter og mestertyv som utgir seg for å være en sheriff, slik at han kan fortsette med sine kriminelle gjøremål. Fortiden hans tar derimot innpå han, og de Lucas sviktet flere år tilbake, ønsker å hevne seg. Den lille Amish-byen Banshee i Pennsylvenia, blir fullstendig snudd på hodet og volden bryter ut etter at Lucas Hood ble sheriff. Mye av grunnen til at jeg har blitt hektet på denne serien, er nok fordi Alan Balls som står bak True Blood, også er hjernen bak Banshee. Han er dyktig, for dette digger jeg! Du kan se sesong 1 og de kommende episodene av sesong 2 her.

Følelsen av å sette i gang en ny serie, som du merker at du digger, er virkelig en deilig følelse. Man blir kjent med spennende karakterer som man vil vite mer om, man føler for dem når de opplever nedgang og man blir glad når de blir glade. Sånn har jeg det nå med Lucas og Carrie fra Banshee. Se traileren fra serien under sammen med noen bilder fra serien.

Hvert år blir det lansert flere nye serier fra HBO, noe som gleder en serieglad fyr som meg. Tanken på en periode uten noe å se på skremmer meg litt. Heldigvis, er det bare å gå tilbake i HBO-arkivet og se noen gode gamle slager med enten Carrie, Suki eller Vince. Bestill HBO Nordic her for bare 79kr i måneden!

heia norge

Endelig er det klart for nytt håndballmesterskap. Jeg er klar!

For noen er det nisser, snø, stjerner i vinduet og gaveshopping som skaper julestemning. For meg er det håndballmesterskap! Ingenting roper jul mer, enn de norske håndballjentene på parketten. Og nå er det snart dags! Frem med landslagsdrakta, flagg, pepperkaker og gløgg, nå skal det sjåast kamp!

YT er stolt sponsor av håndballjentene, og får jentene til yte maks under trening. Jentene er så heldige at de får tilsendt YT-produkter rett ned til Serbia, slik at de lettere skal vinne (får vi håpe!). Jeg derimot, kjøper de selv, men det gjør jeg med glede. For at ikke julen skal ødelegge meg fullstendig, gjør jeg som håndballjentene, trener hardt (nesten like hardt) og effektivt, så kan jeg kose meg med god samvittighet når jula virkelig setter inn.

I dag starter hele mesterskapet, og jeg skal se følge med selv om det bare er Serbia mot Japan. Er vel ikke bare jeg som skal følge med på VM i jula?

ønskeliste #2

Det er ingen tvil om hva som er årets store nyhet, den ene tingen man virkelig må ha.

Jeg har en indre nerd som ofte vil ut, rettere sagt vil han ut hele tiden. Hadde jeg hatt muligheten til å sette tiden på pause, hadde jeg brukt altfor mange dager foran skjermen med en Playstation-kontroll i hånda. Dette er selvfølgelig noe jeg ikke snakker ofte om, kall det en guilty pleasure, men hver gang jeg har mulighet, er jeg en gamer. Derfor er jeg henrykt og altfor gira nå som Playstation 4 er lansert!

Jeg ønsker meg denne maskinen helt vilt, selvom det egentlig ikke er noen spill jeg har lyst på helt ennå. Vil egentlig bare ha den, kose med den, sikle på den og fortelle alle at jeg har den. Mamma og pappa, vær så snill?

Annonse