hits

Interiør

details: home

Leiligheten min har virkelig begynt å ta form siden jeg flyttet inn. For hver dag som går, setter jeg mer og mer personlig preg på leiligheten og det er virkelig gøy å se forskjellen. Det er fortsatt mye som gjenstår, da veggene forløpig er helt tomme, men jeg tenkte å vise enkelte detaljer jeg er fornøyd med. Blant annet fra soverommet som jeg virkelig elsker!Det føles godt å vite at dette er et sted jeg kan bo i lang tid.

soon, this will be mine

Jeg er fortsatt i ekstase.. Mental innredning har blitt en konstant aktivitet. Selv om jeg bare har vært i leiligheten én gang, har jeg kjøpt utrolig mye som jeg tror kommer til å passe inn. Endelig skal jeg få innrede mitt eget hjem, uten at noen skal komme med innvendinger. Jeg digger det! 

Her er krybben som snart skal bli min;

For min del kan vi godt hoppe over september. Jeg vil inn her nå!

getting settled

Det er kanskje en stund siden jeg flyttet hit til St. Hanshaugen, men det har tatt en stund å få rommet mitt til å virkelig føles som mitt. For første gang etter flere år i Oslo, har jeg fått et stort nok rom å innrede og det er jo halve moroa med å bo for seg selv (les: kollektiv). Vel rommet mitt er strengt talt gigantisk. Det blir hyggeligere her for hver dag som går.Skrivepulten over fikk jeg denne uken og jeg er fantastisk fornøyd. Endelig har jeg et sted jeg kan sitte å jobbe i fred, med musikk fra Geneva'en, uten å måtte ligge i sengen eller sofaen. Det er utrolig hvor mye mer produktiv man blir, om man holder seg unna sofaen. Er virkelig fornøyd.

rowan

Nye tider krever nyheter. Jeg liker å ha det fint rundt meg og synes det er overraskende gøy å kjøpe blomster og planter til meg selv. Nå som det er mørkt store deler av døgnet, ønsket jeg noe nytt i vinduskarmen min. Disse rognebærstilkene fikk meg i bedre humør og får rommet mitt til virke nytt og friskt. Pluss at jeg gleder meg overraskende mye til julen.new crib

Det er så godt å være tilbake til Oslo. Spesielt når man finner seg et fint sted å bo!

Jeg bor sammen med Mads og en annen fet kis på St. Hanshaugen. Det var her jeg bodde i fjor også, men denne leiligheten er mye finere. I tillegg er rommet mitt gigantisk. Etter å ha bodd i diverse bøttekott de siste to årene i Oslo, er det deilig å ha et rom jeg kan gjøre litt med. Derfor har jeg svidd av litt mye for å få det litt fint. Worth it!

Jeg er derimot langt fra ferdig! Skal bli gøy å innrede mitt eget for en gang skyld. Man får det så mye hyggeligere når det er fint rundt seg, spør du meg.

decorating

Jeg vil innrede en leilighet. Jeg vil helst at den skal være min egen.

Et nytt bilde på veggen, en ny lampe til å lyse opp sofakroken, et nytt teppe til å varme føttene mine når jeg står opp om morgenen, en ny stol i gangen som passer på klærne jeg slenger av meg når jeg kommer hjem. Det er mye jeg har lyst på. Jeg har lyst på ting jeg kan sette sammen med hverandre for å skape en stemning og en opplevelse som forteller noe om meg. Kveldens inspirasjon kommer fra Bolia sin nyeste katalog.

Jeg har allerede begynt å handle ting til min kommende leilighet. Alltid greit å være forberedt.

roderick vos

Late night interior inspo..

Nederlandske Roderick Vos lager produkter med minimalistisk magi som hver og en forteller en egen historie. Hans fantastiske geometriske design er hjertelig velkommen i mitt hjem.

Dette bordet skal stå midt på stuegulvet mitt, det er sikkert og visst.