hits

januar 2013

kamo

Snøen smelter bort og vinterjakkene er på vei bakerst i skapet. Det er en deilig følelse.

Jacket Heritage Research - Sweater Weekday - Bag REISS - Jeans Nudie Jeans - Boots Dr. Martens

Det å kunne ta frem vårjakkene igjen er deilig. Gradestokken viser kanskje at jeg bør vente litt til, men jeg forsøker så godt jeg kan å tvinge frem våren. Kamojakken fra Heritage Research er en av mine favoritter.

round two

Takket være dere, avanserte jeg til runde to for Årets Herreblogg!

Finalistene er lansert og jeg er med videre i kategorien Årets Herreblogg. Nå kan man stemme helt frem til selve kåringen som skjer på Latter den 18. februar. Det skal bli gøy i år også, å være finalist, men hadde vært enda morsommere å faktisk vinne. Men det er opp til dere! Stem på deres favoritt (meg) her!

Det skjer veldig mye om dagen, noe som både er spennende, men også veldig utmattende. Følg med i morgen for eksempel, da jeg skal annonsere den største, morsomste og kuleste konkurransen jeg har vært med på og som dere får være med på, noen sinne! Gleder meg!

Har du husket å stemme til årets Vixen Blog Awards?

januar

Har fått tatt en del antrekkbilder denne måneden. Her er en oppsummering!

Har selvfølgelig personlige favoritter av dem over. Noen dager har vært bedre enn andre, men det har vært moro å pulle off opp til flere høyfjellsantrekk! Nå håper vi på varmere dager, slik at vi kan pakke vekk ullundertøyet og heller dra frem vester og tøysko. Før den tid, trenger garderoben en renovering..

Hvilke av antrekkene over likte du best?

allsaints

AllSaints er et merke jeg ikke har vært stor fan av. Før nå.

Over ser dere siste kolleksjonen deres til herrer som man også kan handle på nett. Synd jeg nesten aldri handler på nett.. Liker veldig godt genserne og jakkene. Gleder meg til jeg skal ut å reise og får handlet litt av disse godsakene.

upyard

Selv om jeg bor i Oslo, er det godt å ha et annet sted å komme til i blant.

Jacket Woolrich - Scarf Acne - Jeans Nudie Jeans

Mye skjer i Oslo. Om ikke det er skole og jobb, er det alltid noe annet som gjør dagene ufattelig travle. Det blir fort utmattende og gir et ønske om å komme seg litt vekk. De dagene jeg ikke er tilstede her, er jeg mest sannsynlig på Oppegård og blir vertet opp av mor og far. Jeg er fortsatt lille gutten deres.

shoe rain

Menn kan også være skoavhengig!

1. Paul Smith - 2. Maison Martin Margiela - 3. Grenson - 4. Grenson - 5. Acne - 6. Acne

Siden julen har skoskapet mitt nærmest blitt helt fullt, da jeg har både handlet og fått flere nye par. Dere har ikke sett alle ennå, men det går mye i semsket skinn. Jeg får aldri nok av sko, og de over får meg til å sikle. Nam!

trött

Merker jeg er trøttere i trynet enn på lenge. Kanskje det har noe med at skolen er i gang å gjøre?

Jacket Andrew Marc - Bag BeckSöndergaard - Scarf Joshua Ellis - Boots Dr. Martens - Cardigan Zara - Jeans Acne

Etter opptil flere travle uker fulle av jobb, seminar og littegranne fest og moro, kom skolen altfor brått på for min del. Likevel har jeg vært forberedt på hvordan prioriteringene mine kom til å bli etter hvert som det nye semesteret ankom, så det er ikke stort annet å gjøre enn å sette i gang. Fra og med i kveld, er det tidlig kvelder, tidligere morgener og fullt fokus på skole. Ha en god uke alle sammen!

more leather

Sneak peek.

Bag BeckSöndergaar

Presterte å gå til innkjøp av nok en bag. Som om jeg ikke har nok fra før.. Likevel var det noe med denne. Det slappe skinnet, glidelåsdetaljene, formen. Ah, jentebag eller ikke. Den er nå min.

norefjell

Fra en fjelltopp til en annen.

Jacket H&M by MMM - Scarf Joshua Ellis (and Acne) - Jeans Cheap Monday - Boots Dr. Martens - Shades WeSC

Tidligere denne uken var det Hemsedaltur med skolen. Denne helgen er det seminar på Norefjell sammen med Hovedstyret i Studentunionen. Har hatt team building helt siden i dag tidlig, og nå er det treretters middag! Er virkelig glad for at jeg meldte meg inn i Hovedstyret, for dette er erfaringer og opplevelser jeg kan ta med meg videre i lang tid. God helg!

turer

Hemsedaloppholdet er over, og nå tures det hjemover.

Ettersom siste kvelden var tørr for min del, slipper jeg heldigvis å være dårlig og klein på turen hjem. I stedet kan jeg peke og le av de som er det, haha. Har hatt en bra tur, og det har vært en perfekt mulighet for å bli bedre kjent med folk fra skolen. Gleder meg allerede til neste år!

afterski

Skoletur til Hemsedal er virkelig noe for seg selv.

Tiden har gått utrolig fort her i Hemsedal. Føler det bare er et par timer siden vi kom, men vi er allerede på siste kvelden vår her! Det har vært full rulle med mye fest og moro, så i kveld er det like greit at jeg skal være edruvakt. Noen må jo passse på, si!

heading north

Helgen er over, men vi fortsetter videre til Hemsedal.

Jacket Acne - Jeans Cheap Monday - Boots Dr. Martens

Sammen med flere hundre elever fra Campus Kristiania, skal vi til Hemsedal for å stå i bakken, feste, danse og sitte edruvakt (det stemmer, jeg er edruvakt). Ansvarlig fyr tenker dere, ja, det stemmer. Her blir vi værende til onsdag. Gleder meg!

vixen meet n greet

De siste dagene har vært fest og moro. Det startet på torsdag med Vixen!

Sammen med alle semifinalister til årets Vixen Blog Awards, koste jeg meg på Frogner på deres Meet n Greet-event. Dere kan jo tenke dere hvordan slike eventer blir der det bare er bloggere, alkohol og dj. A whole lot of fun! Samt masse bildetaking.

Photo: JHFresh - Johnny Huynh

I dag er SISTE dagen for stemmesanking til Vixen Blog Awards og jeg håper dere alle har stemt på deres favoritter (host, hallo, over here!). Denne prisutdelingen kommer til å bli veldig spennende og jeg håper fortjente kåringer vil finne sted. Setter pris på din stemme til Årets Blogger, Årets Herreblogg og Beste Dagens Outfit. Tusen takk alle sammen.

finally

Helg står øverst på min liste over ting jeg ville tatt med meg på en øde øy.

Selvom jeg vet at jeg burde holde meg hjemme i helgen, er vi på vei ut døra. Bursdagsfest på Kolbotn står på agendaen i kveld, noe som kommer til å bli gøy. Håper bare jeg ikke sovner! God helg til alle dere.

niki & the dove

Det er en liten stund siden siste musikkanbefaling, men her kommer en dere kommer til å elske!

Jeg elsker musikk jeg kan drømme meg bort til. Musikk som får tankene over på noe helt annet enn det som egentlig gjelder. Musikk som gir deg en følelse av at alt er bra og at ingenting kan gå galt. Jeg tror jeg har funnet den artisten som kan gi flere denne følelsen. Niki & the Dove har hiten Tomorrow som sikkert flere har hørt. Likevel føler jeg det er en låt som gjør deg glad, uten at du kanskje tenker på å utforske mer. Guess what, I did!

Fra debutalbumet og for så vidt deres eneste album, har jeg fått to favoritter som nærmest går på repeat. Det er The Drummer og Mother Protect. Likevel anbefaler jeg dere å høre på gjennom hele albumet her. Gjør det et par ganger, og du er addicted!

Mother Protect

The Drummer

Hvor fantastisk er ikke dette, eller hva?!

gold

Nothing like a late night shoot with lil' J.

Synd festsesongen er over. Synd skoleåret starter. Synd dagene er travle. Jeg vil ta på meg noe fint og ha det gøy! Virkelig gøy. Let's go out and dance!

messe

De neste to månedene skal vi i Gateway College reise landet rundt på utdanningsmesser.

Startskuddet gikk i dag tidlig og stedet er utdanningsmessa i Lillestrøm. Her skal vi stå frem til onsdag. Frem til midten av februar har Gateway College besøkt Lillestrøm, Halden, Sandefjord, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø, Bodø, Ålesund, Kristiansand og Oslo. Kommer til å bli veldig moro. Synd jeg bare får tid til å være med på noen få. Håper å se noen av dere der!

week end

Nå er det slutt på moroa.

Jacket Bruuns Bazaar - Sweater Weekday - Jeans Cheap Monday - Cover Emil Arctander - Boots Dr. Martens

Ferien og helgen er offisielt over. Etter en vill torsdag, valgte jeg å ha en rolig helg. Jeg har derfor vært hos mor og far, på salgsshopping og på revy. Det er nemlig veldig viktig for meg å være opplagt for uken som venter! Hvorfor, får dere vite i morgen.

arctander

Tilbehør til herrer kan være så mangt. Spesielt liker jeg det i skinn.

Under juletreet fant jeg en rektangulær pakke som inneholdt en mappe i skinn, som passet perfekt til iPad'en min samt dokumenter. Ettersom jeg har med meg pad'en over alt, passer denne mappen fra Emil Arctander perfekt som tilbehør. Har nesten begynt å ta med mappen selv uten pad'en! Neida. Joda.

Komplett antrekk kommer senere i dag.

suiting up

Er egentlig ikke noe dresstype, men det er rett og slett fordi jeg ikke har funnet den perfekte dressen.

Gårsdagen ble tilbragt på Onda på Aker Brygge sammen med Jenny. Et sted jeg ikke visste eksisterte, noe som har vært mitt tap. Fantastisk sted og god mat! Synes det er gøy å kle meg til slike anledninger. Ulempen er at, har man det litt for gøy, kan ting gå galt. Danse i stykker buksa for eksempel.

Flere bilder kommer snart.

kavalkade

Ikke bare har dette året bragt med seg mange spennende hendelser, men også haugevis av klær.

I løpet av de "siste" 365 dagene har jeg lagt ut mange innlegg med antrekk. Derfor tenkte jeg det kunne vært gøy å samle noen og se hvordan jeg har endret meg i løpet av året. Regner med at dere også kan se at jeg har forandret meg med tiden.

Hvilke av de over likte du best?