hits

januar 2014

the legend continues

For de største tilhengere, er det tydelig hva denne overskriften sikter til. Ron Burgundy er tilbake!

Anchorman er en av tidenes desidert morsomste filmer. Det er det ingen tvil om. Will Ferrel, Steve Carell, Paul Rudd, David Koechner og Christina Applegate er endelig tilbake med en oppfølger som kommer til å gjøre 2014 til et forbanna morsomt år. Ron Burgundy og hans entourage er fortsatt gutta på haugen, men etter å ha vært regjerende nyhetsanker i San Diego såpass lenge, kommer de yngre gutta og truer toppstillingene. Kjekkasen James Marsden er også med, som Jack Lime, Burgundy sin nye nemesis. Varmer opp i kveld med The Legend of Ron Burgundy, for jeg gleder meg så sykt. Har savnet Brick, "I love lamp". Sjekk traileren under!

Regner med at det ikke bare er jeg som gleder meg til denne kommer på kino. Om du gleder deg like mye som meg, kan jeg si at den har premiere 7. februar!

latest

Her kommer en outft recap fra den siste tiden.

Siden den 1. desember er det mye som har skjedd. Jeg endte opp med å ta en liten ferie fra bloggen, og som resulterte i færre antrekksinnlegg. Deilig å la hjernen hvile litt. Jeg gjorde derimot opp for denne pausen ved å "ansette" Emil Sollie en liten periode for noen ordentlige bilder. Er veldig fornøyd med resultatet. Har du noen favoritter?

Normalt er jeg mest fan av den casualle look'en, som er komfortabel og kul, men her er antrekk nummer 1 en sikker favoritt. Elsker frakken fra Whyred, får ikke sagt det nok. Sammen med skoene fra Lotusse jeg fikk til jul, og bagen fra EBEN, er antrekket veldig gjennomført. Ellers er jeg veldig glad i den røde bomberjakken jeg har fra Replay. Ser frem til varmere tider, slik at jeg kan ta den mer i bruk. Er du enig? Eller uenig?

busy

Denne helgen blir ikke tilbragt hjemme, men på fjellet.

Jeg er på seminar sammen med Studentunionen. Vi er 23 studenter fra CK i Oslo og Bergen på Kvitfjell. Det er kanskje jobb, men vi koser oss. Snøen går høyere enn vinduene og etter én dag får vi nærmest ikke opp døren. Jeg elsker å være på fjellet, men jeg trives best når skiene er med. Nå gleder jeg meg til påske.

Photo: Emil Kjos Sollie

Coat Whyred - Shirt Acne - Jeans Acne - Shoes Samsøe Samsøe - Case Mulberry

I morgen reiser vi hjem igjen og da starter det. Alle mine forsetter jeg satte meg tidligere i år, blir iverksatt fra og med mandag. Jeg vet heldigvis at når jeg går inn for noe, gjør jeg det hundre prosent og dette er intet unntak. Har forberedt meg sakte, men sikkert. Jeg er klar, jeg gleder meg.

decorating

Jeg vil innrede en leilighet. Jeg vil helst at den skal være min egen.

Et nytt bilde på veggen, en ny lampe til å lyse opp sofakroken, et nytt teppe til å varme føttene mine når jeg står opp om morgenen, en ny stol i gangen som passer på klærne jeg slenger av meg når jeg kommer hjem. Det er mye jeg har lyst på. Jeg har lyst på ting jeg kan sette sammen med hverandre for å skape en stemning og en opplevelse som forteller noe om meg. Kveldens inspirasjon kommer fra Bolia sin nyeste katalog.

Jeg har allerede begynt å handle ting til min kommende leilighet. Alltid greit å være forberedt.

alle gode ting er ikke nødvendigvis tre

.. i hvertfall ikke i mitt tilfelle.

Det er en ny dag, og jeg kom tomhendt hjem i går. Det var Blog Awards i går, og det var gøy. Jeg dro sammen med Caroline, som ikke ville gi slipp da hun ble angrepet av journalister. Det er forklaringen på mine photobombs på nettaviser i går kveld, hvis dere lurte. Vi koste oss. Ingen av oss vant noe, men vi koste oss.

Dette er mitt tredje år som finalist i Blog Awards og jeg merker jeg blir lei av å henge meg opp i dette styret hvert år, uten å få noe igjen. Jeg vil heller bare være der og kose meg som alltid, uten alt det andre hengende over meg. Det er tydelig at jeg ikke er den rette bloggeren for det her. Likevel ønsker jeg å fortsette som før, blogge slik som jeg liker, som jeg håper dere liker, for det er det som er meg. Takk for at dere backer meg, når jeg trenger backing. Setter stor pris på dere.

Photo: Emil Kjos Sollie

Jacket HM by Margiela - Shirt Samsøe - Shoes Tod's

Gratulerer til alle som vant pris under gårsdagens utdeling. Gratulerer til fantastiske Mike for årets blogger! Gratulerer til kjære Kristin som folkets favoritt! Gratulerer Ulrikke, nå er du offisielt kjendis! Gratulerer Annette for beste dagens outfit! Jeg er glad på deres vegne.

excited

Jeg er spent på kvelden, men også litt nervøs. I kveld er det Vixen Blog Awards.

Antrekket er klart, vorsespiel er avtalt og date'n er i boks. Jeg gleder meg til å møte alle folkene i dag. Jeg gleder meg til utdeling på Edderkoppen Teater for første gang. Jeg gleder meg til festen. Men jeg gruer meg til vinneren av min kategori skal kåres. Kanskje dette er mitt år? Kanskje ikke.

Photo: Emil Kjos Sollie

Aller først skal vi møte to snertne berter på Grilleriet. Mine favorittberter for å si det mildt. Ønsk meg lykke til!

looking forward to it

Jeg glemmer vinteren ved å titte på sommerens farger. Sommerkolleksjonene er på vei!

Jeg ser frem til lyse farger, farger som gir ekstra liv til omgivelsene og folk. Det er tydelig at denne årstiden ikke akkurat får folk til å smile, det inkludert meg selv. Irritasjonsmomentene er mange, og jeg vet at det er vinteren sin skyld. Begynner også å bli lei av å måtte pakke meg inn, fullstendig, hver gang jeg går ut døren. Ved å se Carven sin sommerkolleksjon, begynner humøret å bli bedre.

Carvens valg og bruk av farger er deilig, og kolleksjonen passer meg perfekt! Jeg elsker den store kragen til både skjortene og jakkene, i tillegg får jeg faktisk lyst til å bruke sokker i sandalene. Det er ikke ofte.

out driving

I blant, er alt man trenger en kjøretur.

Man behøver ingen destinasjon eller noe mål, man behøver bare tid alene, i mørket med høy musikk. Følelsen av å sette seg i bilen og kjøre en tilfeldig retning er deilig, spennende og beroliggende. Jeg drømmer meg vekk.

Photo: Emil Kjos Sollie

Jeg sitter i et stort mørkt rom. Det er høyt under taket, taket slutter ikke. Jeg er alene, men jeg føler meg sterk, sterkere enn jeg har gjort på lenge. Det kommer til å bli en lang kveld, men en av de bedre. Jeg er på riktig vei.

tiles

Det er mandag allerede, men denne mandagen er langt fra blå.

Utrolig hva en god frokost og en kopp kaffe gjør med morgenen! Jeg var redd starten av denne uken skulle by på stress og bekymringer, men sola skinner, snøen glitrer og kroppen er klar for nye utfordringer. Jeg skal snart ha forelesning, før jeg blir værende på skolen hele kvelden sammen med utvalget mitt i SCK. Som jeg nevnte før nyttår, er jeg blitt leder for Kommunikasjonsavdelingen i Studentunionen. 1. januar, var det hele i gang. Hittil har det gått veldig bra, og jeg er spent på hvilke utfordringer som venter!

Photo: Emil Kjos Sollie

Jacket Jofama - Sneakers Aigle

Ønsker alle sammen en god mandag og en herlig uke!

murphy's law

Noen kaller det uflaks, noen kaller det Murphy's Law.

Rett før nyttår, byttet jeg bank til DnB. Tidligere har jeg kun tilhørt småbanker som ingen andre enn gamle mennesker kjenner til. Det var trøblete og jeg ville ha det enkelt. Jeg er tross alt en student! DnB har overrasket veldig, for alt er så enkelt! Men det jeg ikke visste, er at DnB også driver med forsikring! Dette beskriver DnB uten å spare på kruttet. Se deres nye kampanjefilm under:

Hvis kaffekoppen velter over macen min eller hvis en bikkje tisser på mine dyre sko, er det greit å ha forsikring. Det viser seg å være nyttig.

Annonse

soon

Uken er over, og veldig snart er det tid for Blog Awards.

Det er sprøtt at jeg føler meg såpass spent, ettersom jeg allerede har vært finalist to år uten å vinne noe. Men når jeg har fått så mange stemmer av dere, og dere har både nominert meg og stemt meg til finalen, så er jeg jo nødt til å håpe at det ender best mulig!

Om jeg får pris eller ikke, kommer det til å bli en bra kveld. Edderkoppen Teater kommer til å romme mange spennende og herlige mennesker på onsdag. Uansett utfall, ser jeg frem til denne kvelden. Så tusen takk alle sammen!

Photo: Emil Kjos Sollie

Cardigan COS - Tee COS - Jeans Acne - Shoes Lotusse

Jeg har til og med kjøpt inn et helt antrekk til kvelden. Merker som Whyred, Surface to Air og Acne skal på! Gleder meg til å bruke alt, og til å vise dere det!

True Detective

Deilig med helg, spesielt deilig er det med en hvit helg!

Etter å ha snakket så mye om serier i det siste, har jeg sjekket ut enda flere nye serier. Derfor er jeg så glad det er helg! Nå har jeg sett de siste episodene av Banshee i tillegg til at jeg har begynt på den nye serien med Matthew McConaughey og Woody Harrelson, True Detective. Denne serien er ulikt noe jeg har sett, den er mørk, mystisk og intens, selv om den kan oppfattes litt langsom til tider.

Handlingen veksler mellom en kriminalsak i 1995 som Rust Cohle (Matthew McConaughey) og Martin Hart (Woody Harrelson) jobber med, og 2012 der begge sitter i avhør angående akkurat denne saken. Vi vet ikke hva som har skjedd, hvorfor de blir avhørt og hva som skjedde i denne spesielle saken. Disse mannfolka er vidt forskjellige fra hverandre, der Hart er den typiske kjekkasetterforskeren, mens Cohle er en introvert smarting med autistiske tendenser. Det er virkelig gøy å se disse to skuespillerne i såpasse interessante roller og i en såpass spennende serie!

Det er nesten irriterende at det bare er kommet én episode. VG har anmeldt serien og ga den terningskast 5, så er ikke bare jeg som ble betatt! Du kan få med deg alle episodene etterhvert som de kommer på HBO Nordic her. Gleder meg sykt til å følge med denne våren!

pillow talk

Another morning, another day without an agenda.

I løpet av en uke, tar skolen to av dagene. To dager i uken med forelesning. Man skal være god damn strukturert om man klarer å sitte med bøker de resterende fem dagene. Derfor blir disse dagene sløve. Jeg prøver desperat å fylle dem med noe givende, noe som fjerner den dårlige samvittigheten som et resultat av lite skolelesing. I dag for eksempel, skal jeg klippe meg.

Det er tydelig at jeg ikke helt har kommet inn i den ønskede rutinen jeg har mast om. Jeg vil egentlig bare bli liggende i sengen, se serier til jeg sovner igjen, men man kommer ingen vei med det. Nå roper dusjen og kaffetrakteren!

something for my apple

New in - iPad Mini Cover from Carven!

Den nyeste kolleksjonen til Carven er på vei ut i butikk, og på Freudian Kicks kom jeg over et iPad Cover basert på print fra denne kolleksjonen. Endelig ser iPad'en min fresh ut. Skal snart få henda i resten av kolleksjonen, men måtte bare ha en smakebit.

I got the cooleste iPad in town.

freezing

Vinteren er nå så smertefull at det gjør vondt å gå ut døren..

Jeg trosser likevel kulden, og har trasket rundt i Oslos gater de siste dagene. Så lenge man kler seg godt, kan ikke en gang denne drittkulda ødelegge dagen. Det er noe sjarmerende med denne snøen som har kommet, som jeg har savnet å se på vår fine by. Salg er også ganske sjarmerende, som egentlig er hovedgrunnen til alle Osloturene. Har handlet massevis!

Photo: Emil Kjos Sollie

Coat Whyred - Cardigan COS - Gloves COS - Shoes Lotusse - Bag EBEN

avhengig av hbo

Uavhengig hvor spreke, aktive, sunne og fornuftige vi er, er det fortsatt ingenting som slår en kveld i sofaen med en god serie.

Vinteren kommer litt forsinket i år, så alle har nok allerede pakket bort skiutstyret eller fraktet alt sammen til hytta. Frykt ikke, vinteren er ikke ødelagt av den grunn, det er nemlig masse å finne på hjemme. Mer spesifikt foran skjermen. Aldri før har utvalget av tv-serier vært så stort, og tilgangen til hver og en av disse seriene er bedre enn noen gang. Favorittene mine er ikke lenger i DVD-hylla, men bare få klikk unna på Macen.

Jeg er fullstendig avhengig av mine faste serier. True Blood, Girls, The Walking Dead, Entourage, Sex and the City, The Office, Game of Thrones, er serier jeg har blitt avhengig av, og jeg er nok ikke den eneste. Alle disse seriene er fra HBO og kan ses på HBO Nordic sin streamingtjeneste, noe jeg er veldig glad for! Klikk her og sjekk det ut.

Jeg har den siste tiden sett alle episoden av Entourage på nytt, siden det er så lenge siden sist. I tillegg har jeg begynt å se den relativt nye serien Banshee. Sesong 2 ble sluppet i USA forrige uke, og den er fantastisk spennende! Serien handler om Lucas Hood, en tidligere forbryter og mestertyv som utgir seg for å være en sheriff, slik at han kan fortsette med sine kriminelle gjøremål. Fortiden hans tar derimot innpå han, og de Lucas sviktet flere år tilbake, ønsker å hevne seg. Den lille Amish-byen Banshee i Pennsylvenia, blir fullstendig snudd på hodet og volden bryter ut etter at Lucas Hood ble sheriff. Mye av grunnen til at jeg har blitt hektet på denne serien, er nok fordi Alan Balls som står bak True Blood, også er hjernen bak Banshee. Han er dyktig, for dette digger jeg! Du kan se sesong 1 og de kommende episodene av sesong 2 her.

Følelsen av å sette i gang en ny serie, som du merker at du digger, er virkelig en deilig følelse. Man blir kjent med spennende karakterer som man vil vite mer om, man føler for dem når de opplever nedgang og man blir glad når de blir glade. Sånn har jeg det nå med Lucas og Carrie fra Banshee. Se traileren fra serien under sammen med noen bilder fra serien.

Hvert år blir det lansert flere nye serier fra HBO, noe som gleder en serieglad fyr som meg. Tanken på en periode uten noe å se på skremmer meg litt. Heldigvis, er det bare å gå tilbake i HBO-arkivet og se noen gode gamle slager med enten Carrie, Suki eller Vince. Bestill HBO Nordic her for bare 79kr i måneden!

roderick vos

Late night interior inspo..

Nederlandske Roderick Vos lager produkter med minimalistisk magi som hver og en forteller en egen historie. Hans fantastiske geometriske design er hjertelig velkommen i mitt hjem.

Dette bordet skal stå midt på stuegulvet mitt, det er sikkert og visst.

pile of books

Ferien er over og jeg er tilbake til skolen.

Må si det er underlig behagelig å være tilbake i klasserommet igjen. Dette semesteret byr på spesialisering, der jeg har valgt reklame og visuell kommunikasjon. Ønsker å utfordre meg selv mer kreativt enn tidligere i løpet av studiet mitt, som er bakgrunn for mitt valg av spesialisering. Bøkene virker spennende og inspirerende, så det skal bli spennende å grave meg ned i disse. Jeg liker denne livsstilen, den er spennende og utfordrende. Det er en slik hverdag jeg ønsker.

Er spent om jeg takler dette semesteret like godt som det forrige. Det er fremtiden min jeg bygger, så det skulle bare mangle at jeg jobber hardt. Hardt arbeid vil alltid lønne seg, alltid!

sneaks

Sykdom og dårlig vær må være en av hovedkildene til nettshopping. Andre grunner, er i mitt tilfelle altfor gode karakterer og salg. Kjøpte disse skoene fra Saucony som jeg venter på. Gleder meg til å bruke disse denne våren (eller denne snøløse vinteren). Kjøpte de på Mr.Porter, der det nå er salg. Fikk meg også et par sko fra New Balance til jul, som jeg digger. De ligner disse i formen, en form jeg elsker på sneakers. Gleder meg til å komme meg på beina igjen og gå med alt jeg har fått meg!

instajul

Jeg er syk og været er sykt, sykt.

Ville vise frem alt det fine jeg har fått til jul og som jeg har handlet i gave til meg selv, men det grå og kjipe været ute, gjør at jeg må holde meg inne, i sofaen, foran TV. Ja, er fortsatt syk. Tenkte derfor å recape juleferien min, fra Instagram! Savner jula allerede jeg..

Det er et nytt år folkens, og et av mine nyttårsforsetter er å finne noen nye og følge på Instagram. Legg igjen profilnavnet ditt under hvis du er flink til å legge ut noe kult, så skal jeg sjekke ut! Følg gjerne meg på @KjetilLundstein.

ace

Denne ferien har vært bedre enn jeg hadde forestilt meg!

Selv om jeg nå har pådratt meg irriterende sykdom, smiler jeg bredt. Selvfølgelig er det kjedelig at man blir syk når man har fri, men da føles det ekstra godt å bli oppmuntret. Feriens oppmuntring er nemlig totalt seks A'er for høstsemesteret! Med andre ord, jeg har bare fått A'er, og det er kun én karakter som gjenstår. Er pokkern meg stolt! Feiret dette med å kjøpe inn litt gaver til meg selv i dag. Det gjorde humøret enda bedre!

Jacket Replay - Tee COS - Shoes COS

Elsker den jakken jeg har fått meg på bildet over. Tok den med meg fra Kaare Lund sitt julesalg og er sykt fornøyd. Får aldri nok av bomberjakkene, noe som er tydelig etter en titt i garderoben. Har nesten for mange. Bare nesten...

forberedelser

Ferien varer kanskje i tre uker, men så fort julen er over, starter forberedelsene til et nytt år.

Bøker skal kjøpes og åpnes, treningsmedlemskap skal inngås, regninger skal betales, regnskap skal gjøres, møter skal planlegges og avtaler skal signeres. Det sies at den første uken av ferien går til å omstille seg og at den siste uken av ferien går til å innstille seg på at den snart er over. Det føles veldig riktig, spør du meg. Heldigvis kan mye av det nevnte gjøres fra sengen.

Jacket Matinique - Sweater Zara

Men jeg må si at jeg savner dagene på landet..

god jul og godt nytt år

Nå er det lenge siden sist, og det er fordi jeg har hatt ferie!

Julen er over for denne gang og vi er nå i den første dagen i det nye året. 2013 har vært et bra år på flere måter. Skolen har gått fantastisk bra, bloggen har blitt bedre, jeg fikk en ny jobb som jeg elsker, jeg har opplevd mye spennende og møtt veldig mange fine mennesker. Da julen kom følte jeg det var på tide med et lite avbrekk, ikke bare fra skole og jobb, men også her.

Som alltid, feirer vi julen på sørlandet, på et lite sted kalt Bjelland. Her bor onkel og tante, og mine to fettere i et kjempefint hus. Dette stedet gir meg alltid julestemning, da det er så langt unna alt og alle. Elsker å være på landet med denne gjengen og feire jul. Selv om det var langt fra en hvit jul, har jeg hatt det veldig bra. Gavene under treet i år, var også helt upåklagelig og jeg er mer enn fornøyd. Nesten litt leit å være hjemme igjen!

Vi er offisielt i et nytt år, 2014, og som alle har jeg lagt planer. Planer bestående av enda bedre innsats på skolen, sunnere livsstil, flinkere til å blogge, spare mer penger, ja alt det man alltid planlegger på vei inn i et nytt år. Synes det er greit å legge store planer, for da har jeg litt å sikte etter og klarer jeg noe av det, blir jeg fornøyd. Én ting er sikkert, og det er at jeg er spent. Spent på hva det nye året bringer.

Jeg håper dere alle har hatt en fin jul og en herlig feiring i natt. Godt nytt år!