hits

januar 2015

#shaveface

Det nærmer seg helg og det er på tide å gjøre seg klar!

Hver helg er en fest og jeg mener nå det er på sin plass å groome litt. Vi menn har til vanlig ikke veldig kompliserte rutiner, men skjegget, det skal fikses. Om ikke det skal fjernes fullstendig, er det likevel viktig å stusse og rette litt her og der. Det er ikke mange dagene som skal gå før man virkelig ser ustelt ut. Personlig liker jeg å la barten være, sammen med litt sideburns og litt skjegg rundt kjeven for å se litt mer markert ut, men nå var det på tide å ta ALT. Her ser dere mitt nygroomede #shaveface.

Utrolig hvor rar man egentlig ser ut nå man barberer seg! Selv om mitt #shaveface over er etter barbering, ser jeg rimelig funky ut. Godt det ikke er noen andre som ser det (eeeh). 

/annonse

hjemmepleie

Det måtte komme, på et eller annet tidspunkt etter ferien. Den nye uken startet like gjerne med sykdom.

Å være syk som voksen, er noe helt annet enn det det var som barn. Før betydde det å være syk, en dag hjemme i sofaen med "Days of Our Lives", sjokolademelk og slavelignende pleie av foreldre. Det jeg gikk glipp av på skolen den dagen, spilte ingen rolle. I dag derimot, som student og en som er ute i arbeidslivet, er det å bli syk noe av det verste som kan skje. Selv om kroppen min sier stopp, fortsetter verden å gå videre. Andre er mer avhengige av deg nå, enn før. Derfor har jeg brukt hele uken på å gjøre alt jeg kan for å bli frisk!Har ikke spist så mye frukt og grønt på så lenge jeg kan huske. Kostholdet denne uken har vært så godt at jeg faktisk har blitt motivert til å fortsette i samme retning når jeg blir frisk. Alt som kan hindre meg i å bli syk igjen, er jeg villig til å prøve. Så får vi se om det funker.

gjesteredaktør

God dag alle sammen!

Det er endelig mandag, og jeg sier endelig fordi det er en god start på uken. Fra i dag og helt frem til søndag er jeg gjesteredaktør på @AcerNordics sin profil på Instagram. Temaet for uken er 7 things I love, så jeg skal vise dere litt hvilke deler av min hverdag jeg virkelig er glad i. Dette er en morsom utfordring, som jeg håper dere også setter pris på.

Utenom dette, er jeg veldig glad for at helgen er over. Den har vært tung og travel, not in a good way, så denne uken skal jeg sørge for blir bedre. Ha en god mandag alle sammen!

Annonse

forventninger

Foto: Emil Sebastian Karijord

Hvert år sitter man på en rekke forventninger på hva nyåret skal bringe. Skal man bli flinkere til å trene? Skal man tilbringe mer tid sammen med familie? Skal man jobbe ekstra hardt med skolen eller jobb? Eller skal man rett og slett fortsette i samme baner? Etter en trøblete og tung start på året, har jeg vært mer opptatt av å komme meg igjennom denne tiden, fremfor å se på hva jeg skal gjøre for at 2015 skal bli det beste året mulig. Men nå er jeg klar for å se fremover.

Dette året kommer til å bli ulikt noe annet for meg. Til sommeren er jeg ferdig på skolen og skal da ut i arbeidslivet. Heldigvis har jeg allerede startet å jobbe, så jeg kommer forberedt. Likevel vil det være en stor forandring, når man går fra en fleksibel og ung livsstil, til en mer rutinebasert og voksen hverdag. Dette ser jeg frem til. I tillegg har jeg begynt å smake på tanken av å kjøpe meg noe eget. Kanskje 2015 er året jeg blir voksen?
Coat Whyred - Scarf Holzweiler - Jeans Mardou & Dean - Boots Dr. Martens

Uansett hva som skjer, har jeg bestemt meg for å tenke mer på mitt eget beste dette året. Jeg skal fortsatt utfordre meg selv og oppholde meg utenfor min komfortsone, men det med en intensjon om å forbedre meg. Det er tross alt mitt siste semester på skolen, og ingen skal ødelegge for det. Kanskje like greit at undertegnede har blitt singel? Jeg er klar for nye utfordrninger!

throwback

Vi er allerede flere dager inn i det nye året, og jeg kom på at jeg har glemt å ønske alle et godt nytt år!

Vanligvis feirer jeg nyttår i byen, men gang på gang er nyttårsaften en stor nedtur. Jeg får aldri med meg fyrverkeriet og jeg ender alltid opp på kjipe fester. De siste nyttårs-derpå-dagene har alle vært supertriste. Men denne gangen gjorde vi noe helt annet! Årets nyttårs ble feiret på hyttetur i Tjøme, sammen med en herlig gjeng fra skolen. Det var en helt fantastisk feiring og den aller beste måten å ønske et nytt år velkommen på. Det kunne ikke blitt bedre!

Det er ikke noe ordentlig feiring uten et bra nach. Disse bildene taler for seg selv!Godt nytt år alle sammen!