hits

januar 2016

wrong gear

Er det en ting jeg har lært meg de siste dagene, er det at kroppen krever ofte lenger tid på å bli frisk, enn hodet. Uavhengig hvor rastløs man blir når man er syk eller dårlig, lønner det seg alltid å lytte til kroppen. Det å være tilbake på jobb var i første omgang veldig deilig. I hodet mitt var jeg klar for å kjøre på i høyeste gir, og kroppen fulgte etter. Det var ikke før jeg kom hjem samme kveld at ting sa stopp. Kroppen var virkelig ikke forberedt på dette.

Nå er jeg tilbake i sengen, og har bestemt meg i samråd med legen, å ta det hakket roligere. Denne gangen hører jeg på kroppen og jeg gjør det med respekt. Det siste jeg ønsker nå, er å forverre situasjon. Så... hei igjen Netflix!


Pea Coat Burberry - Sweater COS - Shades Ray Ban

hasteoperasjon

Jeg føler jeg denne uken har vært fullstendig isolert fra omverdenen. Hver dag har blitt tilbragt alene i leiligheten, i sengen for å være spesifikk. Det jeg trodde skulle bli en stor og viktig start på året, fikk en brå vending for en uke siden.

Intense magesmerter fikk meg på mandag til å dra hjem fra jobben. Det måtte være matforgiftning eller verst av alt, omgangssyken. Etter mange timer i sengen, uten tegn til forbedring ringte jeg fastlegen. Etter å ha hørt symptomene ønsket han at jeg skulle ta turen rett til Legevakten. Jeg kom meg opp av sengen og pinte meg igjennom en t-banetur til Legevakten. Herfra ble jeg sendt rett til Ullevål og kjørt så og si rett inn i operasjonssalen. Jeg hadde fått blindtarmbetennelse.

Det å tro den ene dagen at du har litt mageknipe fordi du spiste noen dårlige bær, til dagen etter ligge å vente på narkose fordi du skal operere vekk blindtarmen, det er en obskur følelse. I løpet av livet har jeg kun hatt en operasjon tidligere, og det var fjerning av mandlene. Denne gangen skulle jeg jammen meg fjerne enda mer.. Siden tirsdag har jeg dermed vært uten blindtarm, hatt tre hull i magen, ligget så og si konstant i sengen med smertestillende for hånden og gjort alt jeg kan for å bli frisk. I morgen skal jeg på jobb. Endelig.


I morgen håper jeg å kunne smile igjen.

we had a good run

Det er ingen tvil om at 2015 var et godt år. For mange er 20-årene en tid der man opplever ufattelig mye, opplevelser som er avgjørende og som definerer mye av veien videre. For meg er det akkurat slik 2015 har vært. Dette året har vært avgjørende. La oss gjøre et aldri så lite throwback:

New Year's Eve

Kort og godt; nyttårs 14/15 var helt magisk. 10 skoleleie studenter samlet på én og samme hytte, med masse kalkun, stuffing og champagne, det er en finfin kombinasjon. Bildene taler for seg selv.


London x 2

Med en helskjønn bestevenninne og en herlige (tidligere) arbeidsplass, ble det opp til flere London-turer. Dette har blitt en av mine favorittbyer og jeg ser frem til hvert eneste besøk. Satser på en tur eller to i 2016!


Henging

Er det én ting jeg savner med skolen, så er det alt det sosiale vi fant på nå og da. Jeg er ikke like god på å ta initiativ på slike sosiale ting, og dersom hverdagen er hektisk, blir jeg til tider svært asosial. Vi hadde blant annet en helt fantastisk dag i Kollen.Fullført bachelor

Det er 3 store ting som har funnet sted dette året. Det første er at jeg ble ferdig med bachelor. Min utdannelse på Markedshøyskolen ble i sommer over, og jeg gikk ut med fantastiske resultater.. og mange minner. Det siste jeg husker, ikke veldig rart, var en intens bachelorskrive-periode med disse gutta:

Drømmejobben

Det andre store skjedde i 2015 var at jeg fikk meg drømmejobben. Jeg har hele livet drømt om en stilling som omfatter mote, web, salg og markedsføring. Denne stillingen fikk jeg i sommer hos Ferner Jacobsen! Hverdagen her er helt utrolig og tiden flyr virkelig avgårde. Jeg er så spent på tiden fremover her!


Egen leilighet

For å være helt helt ærlig, trodde jeg at det skulle ta mange år før jeg fikk meg min egen leilighet. Ja, kanskje med litt ekstra hard jobbing (og bedre sparing), ville dette bli mulig, men nei dette var too much of a grown up thing.. MEN, når jeg bestemmer meg for noe, så gjør jeg det. And I did! Jeg fant drømmeleiligheten min og jeg trives helt fantastisk her.


Mer heng

Nå som studietiden er over og jobben tar cirka opp all tid i løpet av hverdagen, har jeg lært meg å sette ekstra stor pris på helgene. Det er i løpet av disse korte dagene, at jeg må gripe sjansen til å gjøre de tingene jeg ellers aldri får tid til. Jeg synes jeg har klart det ganske bra og har noen fine helgeturer og kvelder å se tilbake på. Håper å få enda flere slike i år.
Jeg føler at 2016 allerede har fått en kanonstart og jeg håper å få vel så mange fine ting å se tilbake på neste år. Forhåpentligvis vil tilsvarende innlegg i 2017 være enda lengre og enda bedre og større og kulere og tøffere og finere!!!!!! Ønsker dere alle et godt nytt år!

making a difference

Foto: Emil Sollie

Ethvert nytt år innledes med ting man skal gjøre annerledes enn året før. Ting man skal begynne å gjøre i stedet for noe annet. Det er helt standard, og det er helt greit. Man kan ha gode år, men likevel ønsker man alltid at det neste skal bli bedre. Det gjør jeg også.

Sent i høst gjorde jeg en avtale med en venn av meg, som forhåpentligvis skal forandre livet mitt. Kanskje ikke enormt, men nok. Nok for at jeg skal føle meg bedre med meg selv! Dette blir et seks måneders prosjekt som begynner allerede i dag. Jeg gleder meg til å ta med dere på dette! More info will follow.


Jacket Hugo Boss - Knit Acne - Pants COS - Sneakers Adidas Flux

Utenom dette selvrealiseringsprosjektet har jeg ikke gjort meg opp så mange andre nyttårsforsetter. I stedet for å ha mange få, vil jeg heller fokusere et viktig et. Håper at dette videre vil gjøre at flere andre ting i livet vil bli bedre! Som for eksempel bloggingen min.