hits

februar 2013

shearling

En intens uke er over.

Jacket H&M by Margiela - Jeans Acne - Bag Reiss - Shoes Gregers - Shirt Samsøe Samsøe

Øynene mine har blitt kronisk sløve nå som helgen nærmer seg. Energinivået mitt er like ustabilt som det norske klimaet. Jeg får lyst til å sove en gang i halvtimen. Føler hele meg er helt tom, utskvist for alt av innholdt, som Tone og Aksel. Likevel, nå skal jeg på håndballtrening! Hei og hopp. God helg!

warrior

Vet dere hva? I går var jeg og danset for første gang på over et halvt år!

Det at jeg ikke har danset på en stund, skinner vel kanskje litt igjennom i koreografien vi gjorde, men morsomt var det og jeg skal være så snill å dele det med dere. Koreografien er laget av min kjære Nancy Camilla og dere kan se mer av hennes fantastiske filmer på hennes YouTube-kanal! Hope you like it.

me and my books

Skole ja, det hadde jeg fullstendig glemt.

Denne helgen har vært effektiv i den forstand at jeg har ryddet, støvsugd og vasket hele leiligheten. I tillegg har jeg fått trent, lagd massiv, digg grønnsakspai og sovet mye. Setter derfor av litt tid i dag for å komme i gang med skolen igjen. Wish me luck!

Forresten, er det noen av dere som har lyst på 2 flybilletter, tur/retur til New York i mars? Jeg kjøpte 2 stykker, men får ikke mulighet likevel dessverre. Dere kan tro jeg er lei meg! Derfor vil jeg heller selge de billigere til noen andre heldige, så de ikke går til spille. Kontakt meg på Facebook hvis du er interessert!

freezing

Ikke rart man blir syk, når vinteren er tilbake for fullt. IGJEN!

Jacket H&M - Sweater H&M - Jeans Acne - Shoes Tiger of Sweden

Når man først tror våren har begynt å gjøre sin entre, kommer Norge og oppfører seg typisk norskt. 10 minusgrader. Det er jo snart mars?! Selv hvor hardt jeg forsøker å tvinge frem våren, tvinger jeg istedet frem forkjølelse og sykdomssfaenskap. Fikk tatt outfitbilde først da, heldigvis...

vba

Vixen Blog Awards er over, og dermed er hverdagen tilbake til det samme gamle.

Jacket H&M - Shirt Acne - Jeans Acne - Shoes Gregers

Det ble ingen pris på meg i år heller, men en festkveld ble det likevel. Både i løpet av kvelden og i etterkant, har jeg fått så ufattelig mye positive tilbakemeldinger, noe som betyr veldig stort. Vil derfor dedikere dette innlegget til alle dere som har vist støtte i form av stemmer eller tilbakemeldinger. Setter fantastisk stor pris på det! Tusen takk igjen. Men bedre lykke neste gang, si!

makeover - team 4

Resultatet fra makeoveren er klart og konkurransen er i gang!

Som tidligere forklart er det først nå makeover-konkurransen starter. Dere skal nemlig få lov til å se resulatet til de forskjellige lagene, og forhåpentligvis synes dere at vår makeover er den beste og derfor stemmer på oss. Både fordi dere er mine lesere, men også fordi vi har den beste makeoveren!

Over ser dere Helene sin makeover gjort av Kristine Svanem og meg selv. Vi ønsket å gjøre en ellers søt jente, om til en tøff, samtidig sexy kvinne med selvtillit og edge. Dette synes jeg vi klarte veldig bra. Vi håper dere vil stemme på oss, slik at team 4 kan stikke av med en fortjent seier. Stem på Team 4 her!

makeover

Den store makeover-dagen ble en stor suksess!

Først vil jeg takke alle sammen for gode, ærlige og fine bidrag til makeover-konkurransen. Leste igjennom alle bidragene og er lei meg for at jeg ikke kunne ta med meg alle sammen på den store dagen. Likevel fant vi frem til vår kandidat og hun het Helene!

Kristine og jeg satte oss ned og diskuterte mye rundt hva vi ønsket å gjøre med vår kandidat. Vi drøftet alt fra klær og hår til sminke og foto. Da vi kom til Skøyen på Loreal Akademiet, ble vi servert masse god mat og drikke før vi ble sendt ut for å finne klær. Det hele var i gang og vi hadde ingen tid å miste. Gleder meg til å vise dere resultatet!

Denne dagen var fantastisk bra og jeg koste meg sammen med herlige Lene, Mike og Kristin. Før-og-etter bildene kommer på onsdag, samtidig som hele konkurransen mellom de fire lagene settes i gang. Husk at det er den beste makeoveren som skal vinne, og vet dere hva? Den beste makeoveren ble gjort av oss!

getting ready

På mandag skjer det.

Jacket Heritage Research - Jeans Acne - Boots Dr. Martens - Scarf American Apparel

Neste uke blir startet av ingenting annet en Blog Awards. Kjenner jeg er litt nervøs, for dette er virkelig noe jeg ønsker å vinne. Likevel kan alt skje! Har startet å forberede meg litt. Funnet ut hva jeg skal ha på meg, har fått vært hos Hendrix for en hårfiks og funnet meg date. Uansett hvem som vinner, kommer det til å bli en bra kveld!

I morgen kommer forresten et innlegg om den store makeoveren jeg skulle gjøre på en heldig leser! Kandidaten ble valgt ut og møtte oss på Skøyen torsdag ettermiddag. Dere skulle sett henne, det ble så bra! Update kommer i morgen.

its friday

ENDELIG!

Lei av hverdager. Lei av å tenke på å få gjort ditt og datt, lest de bøkene, skrevet de oppgavene osv. I kveld er det hjemmelagd pizza og pepsi max som gjelder. Ingenting annet! Er det noe kult på TV i dag kanskje?

latest

De siste antrekkene..

Personlig liker jeg 2, 4 og 6 best. Kamojakken er jeg fortsatt like forelsket i, synd den stadig innpåslitne vinteren kommer og tar fra meg muligheten til å gå i mindre klær. Liker også veldig godt å gå fullt antrukket i mørke farger, så et par sorte jeans, sort jakke og sorte docs, er noe jeg føler meg komfortabel i. Hvilke av de over likte du best?

insta maniac

Ig-love.

Til tross for moro og glede den siste uken, presterte mitt kjære kamera å gå i bakken, sammen med meg, på isen. Jeg har derimot satt alle rundt meg på saken for å finne en løsning på dette problemet og det asap. Heldigvis har min iPhone og jeg Instagram som tilfredstiller nesten samme behov som bloggen, nesten. Følg meg på @KjetilLundstein.

arnie

Denne helgen har bestått av fest og moro, blant annet med klesmerket Arnie Says.

Jeg må innrømme at jeg gledet meg stort til Arnie Says sin fest i den nye butikken, Story, denne fredagen. Merket får mye skryt rundt omkring og selv har jeg gått til innkjøp av et par sko som jeg virkelig elsker. Var spent på hva slags skatter de hadde å vise frem, og tro meg, her var det mye fint. Sammen med designeren, fikk jeg prøvet ut nesten hele showroomet deres. Gleder meg vilt til jeg kan begynne å hamstre plaggene deres!

Takk til både Arnie Says og Presskontakterna for en fet kveld!

jilani

Denne uken har det vært Oslo Fashion Week. Jeg tok en titt innom Jilani sin visning.

Aldri før har jeg vært på en motevisning der kolleksjonen har blitt presentert på stillestående modeller. En kul utstilling med kulere skinnjakker. Som en med stor skinnjakkeinteresse var det umulig å ikke sikle etter de jakkene som ble vist frem her. Sam (han helt høyre) viste en jakke jeg kunne drept for. Må få fatt på en av de.

tbt

Throwback thursday.

Etter å ha sett bildene over, kan dere kanskje gjette hva jeg ser tilbake på. New York City. Etter å ha tilbragt et helt semester der, føler jeg en spesiell tilknytning til byen og tanken på at jeg ennå ikke har kommet meg dit i etterkant, gir meg grøssninger. Én ting er sikkert, det er at jeg skal tilbake i løpet av 2013. Forhåpentligvis blir det mange turer i løpet av året. Det er i alle fall verdt det!

sporty

Er det noe jeg trives godt i, så er det collegegensere og joggesko.

Vest Canada Goose - Bag Beck Söndergaard - Jeans Nudie Jeans - Hoodie Peak

Hva er vel bedre enn å kaste på seg en deilig hoodie, jeans og joggesko en tidlig morgen? I blant føler jeg meg ti ganger freshere i et komfortabelt antrekk som i dag, enn de gangene jeg har brukt lang tid på å sette sammen noe kult. Det enkle kan ofte være det beste.

i farta

Skole, jobb, trene, sove er dagene mine, kort oppsummert.

Det er nesten så jeg ikke har tid til å slappe av lengre, da dagene er så travle som de er. Skolen henger over meg som døden på ei gammel kjerring og gir meg kontinuerlig dårlig samvittighet. Uansett hvor mye jeg deltar i forelesninger, er det lesingen og skrivingen utenom skolen som gjelder. Det har jeg greit underskudd på er jeg redd. Tips til hvordan jeg skal komme inn i rutiner der?

Må forresten ikke glemme å minne dere på makeover-konkurransen jeg har gående! Det kommer stadig inn flere bidrag, men håper at enda flere vil delta. Hvis laget vårt vinner, får vi alle sammen haugevis av produkter fra L'oreal Professionnel, samt gavekort på Høyer. Jeg vet ikke med deg, men DET er jeg gira på å vinne. Les mer om konkurransen her!

music n girls

Jeg er i research mode når det kommer til musikk om dagen.

Med øyapass i boks allerede har jeg tenkt til å bruke mye tid i forkant til å finne noen favoritter av årets line-up. Selv om det er drøssevis av artister som gjenstår å bli releaset, har jeg fått sansen for flere allerede. Her er de to favorittene;

Haim

Selv uten et debutalbum har de amerikanske jentene i Haim rukket å få mye oppmerksomhet, også i Norge. Haim er etternavnet til de tre søstrene i bandet, som sammen spiller musikk inspirert av klassisk rock, folk samt en dash RnB. Jeg ser frem til å se de på Øyafestivalen, men mest til å debutalbumet! Hør den deilige låta, Forever, under.

Angel Haze

Over til en helt annen type musikk. De som kjenner meg godt, vet kanskje jeg er mer hiphop på dansegulvet enn jeg er i musikksmaken. Likevel finnes det noe som trigger interessen min, og nylig ble jeg introdusert for Angel Haze. Det sies at hun er en av de mest lovende rapperne fra USA. Blir gøy å se en skikkelig hardbarka dama rape på Øyascenen i år. Sjekk ut låta under som går på repeat hos meg nå, Supreme.

Nå som jeg er på utkikk etter ny musikk, er jeg selvfølgelig åpen for innspill. Kjør på!

22

Føles ikke noe annerledes å være 22 år gammel altså.

Dagen i dag er min dag, og med det kan jeg komme med ønsker fra dere uten å få dårlig samvittighet! Slik skulle det vært hver dag spør du meg. Jeg ønsker meg faktisk noe fra dere til min bursdag og det er en stemme til Årets Herreblogg. Kanskje jeg vinner takket være deg?

Selve feiring sparer jeg til senere. Hele uken er rimelig pakket av skole, jobb og eventer, så viktig å spare krefter. Uansett vil jeg avslutte denne dagen med å takke for alle gratulasjoner, alle jeg har fått og de som eventuelt kommer. Dere er meg noen fine.

vinn en makeover!

Nå har du muligheten til å bli med på den kuleste konkurransen noen sinne!

Jeg har alltid drømt om å være med å gi en heldig person en makeover man sent vil glemme. Nå skal jeg, sammen med en av Norges fremste stylister, Kristine Svanem, plukke ut én heldig av dere som skal få en full makeover i samarbeid med L'oreal Professionnel. Gjett om jeg er spent!

Det du trenger å gjøre er å sende inn et bilde av deg selv, med litt tekst om hvem du er og hvorfor du ønsker å vinne til mailen, TheGiant@live.no. Kristine og jeg vil diskutere oss frem til en vinnerkandidat som får en full makeover med hår, klær fra Høyer og eventuelt make-up. I tillegg vil vinneren få en photoshoot med før og etter bilder. Om du er heldig og er vår kandidat, vil du bli kontaktet innen 12. februar. Dette er like mye for gutter som for jenter!

Kriteriene for å delta, ser du over

I første omgang vil dette være en konkurranse for dere som er mine lesere, men etterhvert som vi finner frem til vår kandidat, vil Team 4, altså oss, konkurrere mot tre andre lag. Vinneren er det laget som har gjennomført den beste og kuleste makeoveren! Sammen kan du, Kristine og jeg vinne masse spennende premier! Og vet dere hva? Vi skal vinne!

Håper så mange som mulig av dere ønsker å bli med. Gleder meg til å bla igjennom kandidatene!

lillebursdag

Stemmer, i morgen har jeg bursdag!

Fortsatt den dag i dag, svarer jeg aller først "18 år" når noen spør hvor gammel jeg er. Av en eller annen grunn tror hodet mitt at jeg fortsatt er såpass ung. Sannheten er, i morgen blir jeg 22 år gammel. Høres ut som en eldre kar spør du meg. Likevel, bursdag er bursdag og det er allitds like moro!

gamlebyen

Hektiske hverdager krever rolige helger.

Det å traske rundt i gamlebyen i Fredrikstad på en solfylt lørdagsmorgen er undervurdert. Elsker å trekke meg bort fra Oslo i blant, med hjernen tømt for alle tanker relatert til skole og jobb. Spesielt deilig er det å tenke på at mandagen er en spesiell dag for meg. Noen som kan gjette hva som skjer da?

paperman

Walt Disney slapp for et par dager siden sin Oscarnominerte kortfilm, Paperman.

Da jeg så den kjente jeg fort igjen den følelsen man har ved forelskelse. Musikken var deilig i bakgrunnen og karakterene var sjarmerende. Det skulle blitt laget enda flere kortfilmer fra Walt Disney spør du meg. De gjør meg alltid så glad.