hits

februar 2015

season of the vikings

Det er nok en kald vinter i byen, og selvfølgelig presterer man å bli syk, igjen. Jeg har tullet meg inn i den varme dyna mi og finner glede fra skjermen foran meg. Det eneste positive med å være syk på en tid som dette, er at det har kommet en ny sesong med Vikings. Hardbarka Ragnar er endelig tilbake og jeg blir like trollbundet som før. HBO Nordic er min medisin, alltid. Jeg vil derfor gi to av dere et to måneders gratis abonomment!

For å stikke av med premien må du inn på min Instagramprofil @KjetilLundstein å regramme mitt bilde, eller publisere ditt eget Vikingsbilde. Ikke glem å hashtagge # vikingssæson3 (ja, på dansk). Trenger du litt bildeinspo, mener jeg å ha sett noen morsomme plakater rundt omkring i byen. Litt sånn som disse:

/ Sponset innlegg

london in igs

Så fort jeg kom hjem var hverdagen i gang. Det var rett til sengs og opp tidlig dagen etter. Denne brå overgangen kjentes på kroppen, som nå er svært så pjuskete. Hvis man kan si det sånn, så var det verdt det. Selv om turen er over, er ikke innleggene over. Jeg knipset drøssevis av bilder med mobilen mens jeg var der, så her får dere noe av det beste. 

Over ser dere bilder fra Sketch, Dover Street Market, Neal's Yard, The Breakfast Club og en deilig diner med masse saftig mat. Blir sulten bare av å se på bildene!

going home

Som oftest er det tungt å reise fra en by fordi du har hatt det såpass fint der, i tillegg føler man at det er noe man ikke har fått sett eller opplevd (eller kjøpt). Det stemmer ganske greit i dette tilfellet, samtidig som det skal bli tungt å reise fra Mari. Selvfølgelig er det gøy å kjenne noen som bor i utlandet, for da har du et sted å bo og en som kan vise deg rundt, men Mari skulle aller helst vært hjemme. Hadet bra London og min kjære venn.

Jacket and sweater Brixtol - Shades Ray Ban - Sneakers Oil (HER)

the tourist

Etter å ha hatt en nok så daff søndag (slik de fleste opplever en typisk søndag), var vi i dag motiverte til å bruke tiden så fornuftig som overhodet mulig. Da snakker vi vekkerklokke på 08:00, frokost på The Breakfast Club og tidlig tube innover til Covent Garden for en aldri så liten turistrunde. Selv om jeg på denne turen ikke nødvendigvis ønsker å bruke tiden på typiske severdigheter, kan man ikke unnvære en liten titt. Det var verdt det.

Om ikke så altfor kort tid, skal jeg publisere en aldri så liten Londonguide. Når man er på besøk hos noen som har bodd her i 3 år, får man med seg det aller kuleste, det kan jeg love dere. Vi snakkes!

all white everything

Med så lang vinter som vi har i Norge er man i blant nødt til å tvinge fram våren. Jeg har en egen måte å gjøre det på, og den går ut på å kle meg som om våren var på vei. Sånn cirka på denne tiden hvert år, går jeg til innkjøp av klær og sko fra vårkolleksjoner, slik at vinteren sakte men sikkert går over. Og hva skriker vel vår mer enn lyse farger, og ikke for å snakke om hvitt! Er det noe jeg skal ha mye av i år, er det hvite sko.


Dr. Martens - HER // Filippa K - HER // Tiger of Sweden - HER

Tuller du med meg? All white Dr. Martens!! Disse bootsene er noe av det deiligste jeg har sett i år, jeg kan nesten ikke styre meg selv. De skal så garantert inn i skoskapet mitt at du aner ikke. Man kan heller aldri få nok av lave skinnsneakers. Her er det to par veldig cleane og deilige par fra Filippa K og Tiger of Sweden, rimelige er de også. Jeg har hatt tilsvarende sko og de holder seg godt så lenge man tar vare på de. Pleier man skoene godt, er skinn virkelig det beste materialet når det kommer til sko.


Nike Air Force 1 Mid' - HER // Nike Air For 1 - HER // Converse - HER

Klassikere er og forblir klassikere. Nike Air Force 1 er nærmest ikonisk og er veldig ofte å se på trendbevisste folk i gatene om dagen. De vil sannsynligvis aldri gå av moten og er av virkelig god kvalitet. Hvordan jeg vet det? Jeg har solgt slike sko i flere år! Jeg liker også veldig godt denne modellen fra Converse. Converse er rimelige og freshe tøysko, men denne modellen har et litt annet design, noe jeg setter pris på. Og hvem setter ikke pris på sko man kan hive i vaskemaskinen?

 

Reebok - HER // Reebok - HER // Vans - HER

De hvite low og high tops'ene fra Reebok er også klassikere. De er litt smalere og mindre "massive" enn Nike Air Force 1, men likevel utrolige fete. Dette er et par rimelige sko, men som likevel er av deilig skinnkvalitet. Noe man også er nødt til å ha på beina i år er noen fine slipons. Store luksusmerker har det siste året hatt slike sko som en del av sitt sortiment, men her må man sette pris på innovatørene, Vans. Personlig liker jeg de ensfargede best, og da selvfølgelig de hvite.


Som flere av dere sikkert er enig med meg i, så kan hvite sko til tider være stress å bruke. De blir rett og slett raskere skitne enn andre sko. Løsningen derimot er rett å slett og se an forholdene før du tar turen ut! Bruk de når bakken er bar og regnet er et stykke unna. Dropp å bruke de på de hardeste fyllekveldene og ta vare på de. Skinn trenger vedlikehold og følger man opp her, vil de holde lenge. Likevel, ser sko som de over alltid litt finere ut når de er litt brukt, så fortvil ikke.

 

// Annonselenker

Dover Street

Etter en rolig kveld med vin og god mat var vi i dag klare for å utforske byen!

Dagen startet med en deilig brunch på The Blues Kitchen, før vi tok tuben til Green Park for å sjekke ut Dover Street Market. Dover Street Market er en 5 etasjes department store midt i London, fullt av designerklær og tilbehør. Jeg har faktisk ikke sett noe lignende, da alt man ser i dette bygget er helt vilt. Etter masse inspo tok vi turen til Sketch for den klassiske afternoon tea'en. Storfornøyde med dagen, sitter vi og varmer opp til vorse. It's gonna be a night out.


Coat Brixtol - Shirt Dr. Denim - Pants COS - Sneakers Stockholm Design Group

Good evening

Allerede klokken 10 i formiddag var jeg i London, noe som ga oss muligheten til å få gjort en hel del bare på første dagen. Det ble peruiansk lunsj på Andina, shopping på Red Church Street og trening på Gymbox. Jeg besøker som sagt min gode venninne, Mari, som bor i bydelen Shoreditch i London. Dette er et av de kuleste stedene i byen og Mari kjenner til alle de kuleste stedene. Ettersom vi nettopp fullførte en hard treningsøkt (ikke verst når man er på tur), blir det en rolig kveld i sofaen slik at morgendagen kan utnyttes maksimalt. Dette kommer til å bli en forbanna god helg.


Jacket Whyred - Sweater Religion - Sneakers New Balance - Pants COS

rømmer landet

Foto: Emil Kjos Sollie

Det er studenthelg og jeg kan endelig senke skulderne etter en lang uke. Vel egentlig må jeg drøye den litt før jeg virkelig kan slappe av, da jeg har et tidlig fly i morgen å rekke. Jeg skal endelig tilbake til London for å besøke min kjære Mari. Hele helgen er planlagt og når det er Mari som har ansvaret for dette, kan det ikke slå feil. Det er virkelig ikke noen bedre måte å avslutte uken på!


Jacket Penfield - Sweater COS - Pants HM - Sneakers Nike (HER)

Vi sees i Lonodon!

livet som voksen

Hverdagen min var svært så annerledes for kort tid tilbake. Om ikke det var forelesning, var det eksamensjobbing eller lesing på biblioteket. Kanskje jeg sluntra unna noen dager og tilbragte ekstra tid i sengen eller bare vandret rundt i Oslos gater. Det høres behagelig ut, og det var det, men livet går videre. I dag jobber jeg 60% ved siden av skolen, noe som betyr lange dager, lite fri og masse hardt arbeid. Likevel er det en slik hverdag vi studenter skal ut i om ikke så altfor lang tid, så det er bare å sette i gang spør du meg. Det er kanskje en tung overgang, men det er også en realistisk overgang. Og jeg tør å påstå at jeg begynner å få taket på det.the ultimate guide to insta

Slik jeg forstår det, får man smaken for noe etter man har smakt det. Altså, det er vanskelig å like noe før man har prøvd det. For min del gjelder dette også annet enn hva man stapper i kjeften, det gjelder egentlig alt. Hvordan kan du vite hva som virkelig inspirerer deg før du har funnet din optimale inspirasjonskilde? Jeg har derfor tatt på meg den umulige oppgaven i å finne dine nye favorittkontoer å følge på Instagram. For å gjør det enkelt, har jeg delt inn i ulike kategorier. Enjoy!

Livsstil

@fredrikrisvik

Jeg kom over denne fyren svært så nylig, noe jeg er veldig glad for. Fredrik er en fyr som bor i Stavanger med en over gjennomsnittet interesse for Common Projects, Eames Designs og speilet sitt i gangen. Stort mer vet jeg ikke om fyren, bortsett fra han har trapp i leiligheten (jeg elsker trapper). Han har en enkel og ren, men kul stil, noe som også gjenspeiler hvordan han har det rundt seg. Jeg ser frem til å følge han videre!

@christianengholm

Christian Engholm er en dansk fyr, lokalisert i København som daglig knipser bilder av alt det fine han kommer over. Han klarer på magisk vis å få frem det fineste i den minste lille ting. Han er også en fyr som setter pris på å omringe seg i, vel som å ha på seg, vakre gjenstander. Om ikke København var drømmebyen fra før, så er den på god vei til å bli det, det takket være Christian. Takk for inspirasjon!

Mote

@tobiassikstrom

Tobias Sikström er en svensk blogger som holder til i Stockholm. Han har en klassisk, men original stil som virkelig smitter over. Det han publiserer viser at det ikke er rakettforskning å kle seg godt, noe som er en trøst for oss nordmenn som stadig henger etter söta bror. Sjekk bloggen hans her.

@highsnobietyHighsnobiety er opprinnelig et nettmagasin, men som derimot stiller særdeles sterkt på Instagram. I blant er det bare de små inspirasjonsbitene man ønsker å suge til seg, og de finner man her. Highsnobiety dekker en rekke kategorier i tillegg til mote, men overall har en slags street approach til det hele. Dette kommer blant annet frem gjennom deres ekstreme fascinasjon for sneakers, noe jeg virkelig digger. Takket være dem har jeg kjøpt sneakers fra alle verdens kanter.

Design

@selectismSelectism er en del av Highsnobiety (se over), bare med en mer nisjé approach. Selectism er mestere på design, arkitektur og interiør. De publiserer et bredt spekter av bilder som fanger interesse, inspirerer og varmer mannesjela. De viser at vi menn kan ha enda flere interesser enn "biler", "dingser" og "djåmer". La deg inspirere!

@designboomHvis ikke du finner arkitektur og design interessant per nå, er jeg sikker på at ved å følge Desingboom, blir dette endret. Designboom er en nettside som publiserer noe av det beste av arkitektur, kunst og design. Her kommer man over mindblowing bygninger, futuristiske mesterverk og en hel haug av "potensielle" boliger. For en fantastisk verden vi lever i!

Funny shit

@beigecardiganNoe av det beste med å legge seg i sengen om kvelden og å stå opp om morgenen, er å scrolle igjennom funny shit fra ulike "humorkontoer" som virkelig får opp humøret. Men når man følger de det er å følge av humorkontoer, ser man et gremmelig tilfelle av reposting mellom de forskjellige. Har du samme problemet, kan jeg trøste deg med at jeg tror jeg har funnet innovatøren der ute. Beigecardigan er først ute med det meste og ikke minst det beste. Tenk at en cardigan daglig får meg i godt humør.

@naa_koser_vi_ossDere har vel fått med dere fenomenet #NKVO? Denne fantastiske, men misbrukte hashtaggen, er opprinnelsen til denne herlige kontoen. Jeg tør egentlig ikke komme med en videre forklaring, da dette egentlig er noe man må se selv for å forstå. Vel, jeg kan si såpass at med sin slående ironi og en god dose hjelp fra menneskeheten, er dette en konto det er verdt å følge. De har til og med laget bok!

Chixx

@julieaidaEn liten hyllest til flotte djåmer på Instagram er også på sin plass. I mine øyne er ei flott dame ei som har haugevis av selvironi og selvsikkerhet. Det at hun ser smashing ut og har drøssevis med talent er selvfølgelig et pluss. Derfor anbefaler jeg dere å følge Julie Aida. Hun er illustratør, grafisk designer, tattoo canvas, part time modell (men egentlig alltid litt modell), diva og en av mine beste venner. Hun er også forbanna morsom.

@veroniqmikeMike er definisjonen på et vakkert menneske. Ikke bare fordi hun er flott å se på, men fordi alt hun gjør, sier, har på seg og viser fram er vakkert. Det er kanskje ikke rart hun har en track record bestående av Årets Blogg fra 2013, Årets Inspirasjons Blogg fra 2012, i tillegg til å være sjefsredaktør for Antis nye magasin, A New Type of Imprint. Alt dette vakre jeg snakker om, får hun svært godt frem på sin Instagramprofil.


Jeg kommer ukentlig over nye Instagramkontoer som fyller dagene mine med inspirasjon og glede, som jeg ønsker å dele videre. Som nevnt innledningsvis, er man ikke fornøyd før man har funnet det aller beste og dette er en evig søken. Det er godt det finnes mange som er på god vei! Håper disse tipsene falt i smak.

shop update

Det er ikke bare bare å drive en brukthandelsjappe på nett altså. Spesielt ikke når man flytter fra sted til sted flere ganger i året og lar det ligge igjen klær, sko og tilbehør på veien. Nå tror jeg at jeg endelig har funnet meg til ro, noe som egentlig kan bekreftes ved å se i klesskapet. Det renner virkelig over! Derfor tok jeg det som et hint og oppdaterte nettbutikken min!Over ser dere tidligere antrekk med plagg som nå er i nettbutikken. Det er noe det er tungt å si farvel til, men når det stadig ikke blir tatt i bruk, tror jeg en annen eier heller vil få glede av det. Håper du finner noe du kunne tenke deg!

Og husk, er det noe du har kommet over på bloggen min, som du virkelig kunne tenkt deg, så si ifra. Sannsynligheten er stor for at jeg har blingsa i det jeg gikk igjennom klesskapet.

wallet

Jeg slår meg selv som den distré typen som stadig mister tingene sine på magisk vis. Til og med "Find My iPhone" sliter med å find my iphone, fordi det er så mange iphones som er mine der ute. For kort tid tilbake klarte jeg også å miste lommeboken min, som jeg faktisk hadde klart å holde på i flere år, noe som bekreftet at jeg kan kategoriseres som typen som stadig mister tingene sine. For øyeblikket lever jeg med min vakre kortholder, men tatt dens størrelse i betrakning tror jeg at jeg trenger en med litt størrelse slik at oddsen for å miste den blir mindre. Derfor endte jeg opp med denne herlighet.

Har lenge hatt lyst på en lommebok fra Comme des Garcos. Synes også jeg fant den fineste av de alle. Love my latest purchase.

hvorfor ikke overvurdere seg selv

Ofte blir man fortalt at man ikke skal undervurdere andre eller seg selv. Man har som regel mer kunnskap, kapasitet eller energi enn det man selv tror. Jeg som tror på alt jeg hører og leser, har tatt dette bokstavelig. Jeg overvurderer meg selv daglig. Jeg fyller handlekurven med masse grønt i tro om at kostholdet mitt endrer seg deretter, jeg pakker treningsbagen hver kveld i tro om at jeg kommer meg på trening morgenen etter og jeg sletter Netflix i tro om at jeg slutter å bruke timer på å se på dumme serier. Dette har fungert vel så bra, men på et tidspunkt vil det å overvurdere seg selv virkelig slå feil.

I løpet av helgens hyttetur bestemte jeg meg for å ta en lang skitur alene. Dette skulle bli en hard økt, som kompensasjon for et par økter for lite på treningsstudio. Jeg dro frem kartet og tegnet meg en rute som jeg lett skulle naile. Nok et tilfelle av overvurdering. En ting er om du bestemmer deg for å jogge på mølla i en time, en annen ting er om du bestemmer deg for å gå en rett strekning ut i no where på flere mil, alene, med en track record som består av 1 skitur i året. Formen kan være vel så bra, men forhold som gnagsår, strekk i lemmer, skismøring, kulde, mat og drikke og ikke minst det faktum at har du gått 2 mil i én retning så må du faktisk gå 2 mil tilbake igjen, bør kartlegges i forkant. Alle disse forholdene jeg burde ha tatt i betrakning før jeg dro, slo ut allerede halvveis. På et tidspunkt ville jeg legge meg ned i håp om å bli plukket opp av Røde Kors, men når jeg absolutt skal overvurdere meg selv på denne måten skal jeg i det minste komme meg i mål. Men herregud så deilig det var! Deilig å bli ferdig..

Etter 5 timer kom jeg meg endelig inn hyttedøra og tok meg en velfortjent pils. Jeg var storfornøyd og fikk masse skryt. Det er lett å si at det var verdt det, men før jeg skal gjøre dette igjen skal jeg virkelig få formen på plass. Det å overvurdere seg selv kan motivere, men ikke uten forbehold. På et tidspunkt må du se sannheten i øyet og ikke ta deg vann over hodet. Utrolig at jeg kom meg tilbake i live.

når visdom tar knekken på deg

Foto: Emil Kjos Sollie

Det er fredag (TGIF btw), og jeg våkner opp med intense smerter i kjeften. Dere forstår, jeg trakk visdomstann på onsdag og hullet tanna etterlot har vært en forbanna plage siden da. Nå skal jeg ikke fullstendig bryte ned mitt maskuline image, men smerter i munnen ligger høyt oppe på lista over kjipe ting! I anledning hull i kjeften, har jeg tilbragt dagen hjemme med vaniljeis og yoghurt. Håper det hjelper.

Nå er det på tide å komme seg videre i livet og omfavne helgen for det den er verdt. Jeg skal på hyttetur!Jeg har gledet meg til denne helgen i lang tid. En helg på Sjusjøen med familien der vi står på ski, fyrer i peisen, spiller kort, spiser god mat og hygger oss. Jeg sier heller ja til det, enn en helg på byen. God helg til deg, uansett hva du skal finne på!

holder du grimaser lenge nok, blir du sånn

.. dette sa min mor, og jeg er bestemt på å unngå dette.

Når man barberer seg skjærer man flere grimaser enn man trodde var mulig. Men hvorfor gjør man dette? Jo, for å få en tett barbering overalt i ansiktet. Man tar hele halsen, haka, under øra, over munnen (mustache) og under munnen. En skulle tro at i løpet av alle disse årene vi menn har barbert oss, at det skulle finnes en høvel som fjernet alt man vil ha vekk, uten at man skal se ut som en dust foran speilet. Da er det godt Gillette tenker på alt, og tar vare på oss menn.

Gillette har utviklet en ny høvel kalt Flexball, som tar alle de bråe svingene for deg. Høvelen sklir over de mest vriene vinklene, uten at du må strekke på hver eneste muskel i ansiktet. Det er ikke alltid jeg tar hele skjegget, men ønsker likevel en tett barbering på spesifikke områder. Da kommer denne til svært god nytte! Den er fantastisk og den kan bli din, gratis!

For å stikke av med din egne, flunka nye Gillette Flexball trenger du bare å klikke deg inn på konkurransesiden her og laste opp ditt #ShaveFace ! Det er enkelt, morsomt og utrolig høye vinnersjanser. Det loddes nemlig ut 100 barberhøvles hver dag! En ny høvel kommer alltid godt med, tro meg. Jeg håper å se mange morsome #ShaveFace fremover! Her er mitt:
/ Annonse

instalyfe

Livet surrer og går, og opp i alt sammen knipser jeg småting jeg kommer over. Noe er fine ting, noe er fine folk, noe er anledninger annet er seff selfies. Når man ikke har kameraet med seg konstant, er det likevel godt å spare rammer man får gjennom mobilen. Her er mine siste instabilder.Lenge siden jeg har fått instagramtips fra dere, så legg gjerne igjen deres favorittbruker eller deres egen. Jeg er i follow-mode! Følg meg gjerne også, på @KjetilLundstein.

sunday strolling

Solfylte søndager i byen, er noe av det fineste jeg vet om. Spesielt søndager der hodet ikke er fylt med angst og pine. I dag er en av disse søndagene, i tillegg er det morsdag! For første gang på lenge var hele familien samlet i byen og i den anledning ble det trasking, café, kakao og sandwich. Det er på dager som dette jeg blir glad for at jeg bor i Oslo.


Coat Topman - Sweater COS - Shades Frank Walton - Jeans Cheap Monday
Det jeg liker så godt med Oslo, er at rundt hvert gatehjørnet finner man noe nytt og så lenge man våger å utforske det, kommer man alltid over noe fint eller spennende! I dag spiste vi lunsj på en liten café på Rodeløkka med en fantastisk god sandwich og en gigantisk kopp varm sjokolade med marshmallows og krem. I kveld venter film og popkorn. Have a good one!

boot up

Vi nordmenn er kanskje født med ski på beina, men med det vinterværet vi er kjent med her i byen, kommer et par ski til dårlig nytte. Norsk vinter består at sludd, slaps, regn, haggel, grus, salt, is og litte granne snø. Og hva vet vi at man ikke kan ha på seg i kaldt, slapsete og bløtt vær? Jo joggesko. Sommeren er over, men man ønsker likevel å holde seg til tøysko, sneakers og andre type lave sko. Det er på tide å pakke ned disse og ta fram skinnet!

Vinteren krever boots, og siden den norske vinteren har mer humørsvingninger enn en dame i menopause, er det lurt å være utstyrt for ulike type vær. Jeg har delt inn boots i tre ulike typer, slik at man enklere kan se hvilke som passer når og til ulike situasjoner. De er som følger:

Casual / Army boots:

Boots som disse har de bredeste brukssituasjonene av dem alle. De kan passe på kontoret, på konsert, en søndagstur i parken og kvelder på byen. Nå om dagen ser man også at flere kombinerer slike boots til mer dressed-up antrekk. Dette synes jeg er veldig kult, da jeg mener at det er på beina man kan sprite opp et hvert antrekk. Den casuale boot'en finnes i mange varianter og ikke minst i mange prisklasser. Personlig mener jeg at enhver mann bør ha et par slike boots i skoskapet. Jeg holder fingeren på et par Dr. Martens.


1. Selected Homme - Her // 2. Samsøe Samsøe - Her // 3. Dr. Martens - Her // 4. Dr. Martens - Her


1. Kingsman - Her // 2. Grenson - Her // 3. O'Keefe - Her


Chelsea boots:

Den ikoniske boot'en fra 60-tallet, the Chelsea boot, har siden den tid blitt brukt av alt fra rockere til sofistikerte businessfolk. Det er de mest elegante bootsene man får tak i, samtidig som de fungerer i mer casualle anledninger. Alt avhenger av hva man har på seg til. Se for deg Chelsea boots, som et par høye lisseløse pensko. De har samme form, bare uten lisser og med elastiske sider som gjør det enkelt å dra dem på. Personlig synes jeg disse passer best til slimme bukser, både jeans, chinos og penbukser. Her bør man unngå de ekstra romslige buksene. Det ser ikke bra ut. De gir virkelig et antrekk den ekstra finish'en man er på utkikk etter.

1. Vagabond - Her // 2. Tiger of Sweden - Her // 3. Wolverine - Her // 4. Selected Homme - Her


1. John Lobb - Her // 2. Church's - Her // 3. Lanvin - Her

 


Vinterboots:

For oss som er nødt til å håndtere det ustabile og svært så uforutsigbare norske vinterværet, er et par kvalitetsvinterboots noe man er nødt til å ha i skapet. Her snakker vi varme boots som er designet for tøft vinterværet. Det er massive, men tøffe, ofte i kvalitetsskinn og kraftige og robuste såler. Dette er boots som både passer på fjellet og på dårlig byføre. Personlig er jeg en stor tilhenger av Timberlands. De passer perfekt for byveiene, i tillegg til at de ser ufattelig kule ut. Det er godt at det faktisk finnes praktiske vinterboots, som også ser bra ut! De er ikke av det formelle slaget, men let's face it, skal du ut på røft føre, går du som regel kledd deretter.

1. Caterpillar - Her // 2. Selected Homme - Her // 3. Timberland - Her // 4. Timberland - Her

1. O'Keefe - Her // 2. Red Wings - Her // 3. Ugg - Her


Selv om vinteren snart er over (forhåpentligvis), er vi herrer så heldige at plagg som dette er så godt som tidløse. Det vil alltid komme nye versjoner, men er man flink til å ta vare på tingene sine (impregnering er nøkkelen), vil de se like fine ut sesong etter sesong. Jeg håper dette kom til god hjelp og at dere er klare for å sparke vinteren bak og det med stil.