hits

mars 2013

på fjellet

Endelig har vi kommet oss til fjells. Nå koser vi oss inne på hytta på Sjusjøen.

Etter en fin uke hjemme på Oppegård med gjengen, var det enda bedre å forflytte seg til fjellet og på hytta jeg ikke har besøkt på over 4 år. Det er meldt fantastisk vær ut påsken, så jeg regner med insane solbrilleskille og svett superundertøy. Legger ved noen bilder fra i går, før jeg deler fjellbildene!

Håper alle koser seg denne ferien, om dere er på fjellet, på afterski, på fylla, eller kjeder dere hjemme. God påske!

family treatment

I dag var halve familien på Hendrix Hair for en kollektiv behandling.

Jeg fikk ordnet time hos Hendrix for søster i dag, ettersom etterveksten hennes var på vei til å ta over trynet. Hendrix er jo mesteren på farging. Søster har hele sitt liv farget håret sitt blondt, så det var på tide med forandring. Selv fikk jeg meg en klipp mens vi ventet på fargen! Søster sin kjæreste fikk seg også en klipp, så i dag har vi vært produktive. Se resultatet under!

Pugslut Ariel

Før klippen

Familien Lundstein på sitt beste

Både søster og jeg ble veldig fornøyde! Hva synes dere?

Sponset klipp

hoarding

Forbereder meg stadig til en bra påske.

Jacket Vailent - Jeans Acne - Boots Timberland - Scarf Acne

Kom nettopp hjem fra Sverige etter å brukt noen lapper på godteri til egget. Glad jeg skal gå litt på ski, hvis ikke ender jeg opp med å rulle hjemover. Det hadde tatt seg dårlig ut. Kan jo ikke gi opp #sk13!

b/w

Jeg har klart å koble helt ut, ferien er her.

Cardigan American Vintage - Tee RRL - Jeans Acne - Sneakers Nike

Jeg har kommet meg tilbake til Oppegård for første del av ferien, rett og slett for å få slappet fullstendig av. Min definisjon av å slappe av, er å spille Playstation. Haha, Tekken for alle penga. Det er faktisk ganske prisløst å kunne bruke en hel dag på dette uten å få dårlig samvittighet. Disse dagene blir satt stor pris på.

long time

Hatt et lite opphold fra bloggen i det siste, men prøver å komme meg tilbake nå.

Største grunnen til at jeg har vært fraværende, er skolen. Etter jeg kom tilbake fra New York var det mye å ta igjen av skolearbeid og eksamener rett rundt hjørnet. Etter intens jobbing de siste ukene, har jeg fått tatt igjen mye og føler meg mer eller mindre a jour. Har faktisk savnet eksamenstiden litt!

Jacket Acne - Jeans Acne - Boots Dr. Martens - Sweater H&M

Nesten synd at jeg endelig har kommet så godt i gang, ettersom jeg fra i dag har ferie! Kan ikke si at jeg fortjener det helt, da jeg nylig kom hjem fra New York, men denne ferien skal tilbringes på fjellet. God påske folkens!

SAM.

Det er Sam sin tur i 2013, sjekk låta Grand Hotel under.

I tillegg til Sam, består Baws kollektivet blant annet av Emilio og Phil T. Rich som begge har gjort det stort den siste tiden. Jeg vet at Sam også blir stor. Han er artist med stil.

back

Det er ikke noe kult å være hjemme igjen..

Sweater Topman - Longsleeve Nike - Shades Oliver Peoples - Jeans Acne - Shoes Noodles

Skole hadde igjen havnet i glemmeboka, jetlaggen har gitt meg konstante sovecravings, all bagasjen ligger stappet inne på det lille rommet mitt, lommeboken er tom og ting er generelt ræv. Jeg vil tilbake jeg og drite i alt annet.

Kan dere hjelpe meg å komme i bedre humør og sørge for at vi vinner Blogger's Battle? Stem på Team 4 og jeg blir glad i gjen.

blogger's battle

Det er en kamp og vi nærmer oss målstreken. Først, trenger vi litt mer hjelp!

Om nøyaktig 10 dager vil vinneren av L'oreal Professionnel Blogger's Battle bli annonsert og det er en jevn kamp. Det som er bra med denne konkurransen, er at man kan stemme hver dag og derfor ber jeg dere nok en gang om hjelp. Denne konkurransen har vært så utrolig morsom for jeg har alltid drømt om å gi bort en makeover. Men hvem hadde trodd at resultatet skulle bli så bra?! Må ærlig innrømme at vi er best og håper dere vil hjelpe oss med bevise det.

Stem på Team 4 bestående av Kristine, Helene og meg selv!

Noe av det beste med å være på slike ting er maten. Jesus, tapas er deilig!

...bare spør Lene!

Vår kandidat før makeover'en

Shoppingen var det morsomste! Kassalappen meldte 78 000kr...

Farging + Instagram

En nervøs hårklipp

Resultatet! Se så fantastisk fin og fresh Helene ble!

Team 4, ingen over, ingen ved siden av!

Uansett om vi vinner eller ikke, vet jeg at vi gjorde en makeover som betydde stort for Helene. Denne makeoveren ble gitt for å gjøre en hverdag litt lysere og friskere og det vet vi at vi klarte. Om vi går av med seieren i tillegg, blir dagene våre enda litt lysere. Stem på Team 4!

hudpleie

Jeg er opptatt av å ha et rent ansikt. For det, trengs det hjelp.

Den siste tiden har jeg begitt meg ut på et nytt produkt jeg fikk tilsendt fra det danske merket, JorgObé. Deres svarte peel off mask renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. I tillegg bidrar den til en myk, jevn og renere hud. Følelsen man får etter en behandling er deilig. Jeg føler meg bedre allerede og ser stadig forbedringer i huden.

Slik gjør man:

1. Vask ansiktet ditt før påføring.

2. Smør på et tykt lag i hele ansiktet, men unngå området rundt øynene.

3. La masken sitte på i 25-30 minutter.

4. Til slutt kan man dra av masken, hvis laget er tykt nok. Resten vaskes bort.

Jeg må innrømme at dette er en fantastisk ansiktsmaske. JorgObé tilbyr nå gratis frakt til dere som leser min blogg ved kjøp av 3x10 ml Peel off Mask. Det eneste dere trenger å gjøre, er å bruke rabattkoden; 3xpeel. Bestiller du andre produkter i tillegg, som den større tuben, vil du få fri frakt på dette også. Tilbudet varer til og med 24. mars. Bestill produkter her.

Annonse

new york city

Time to go.

Flyet vårt går om 3 timer og vi gjør oss klare til å dra fra Jersey og NYC-JC. I løpet av denne uken i New York har jeg nesten sett mer turistattraksjoner enn jeg gjorde i løpet av den tiden jeg studerte her. Det har vært morsomt å oppleve litt turisme også, men må innrømme at jeg savner litt å leve som en New Yorker. Uansett, har det vært gøy å vise søsteren min rundt i "byen min". Nå venter en 8 timers flytur. Score..

rooftop

I kveld reiser vi hjemover..

Jacket H&M - Shirt Topman - Jeans Acne - Shoes Samsøe - Scarf Acne - Shades Oliver Peoples

Denne uken har vært ubeskrivelig deilig. Det går ikke an å forklare hvordan det er å komme tilbake til det stedet du bodde i 4 måneder for over ett år siden. Spesielt vanskelig er det når dette stedet er New York. Siden turen kom så brått på var det flaks at jeg fikk et sted å bo. Stor takk til NYC-JC som ga meg en leilighet i siste liten. Morsomt å bo i Jersey også, siden jeg er så godt kjent her. I tillegg får jeg tatt bilder på taket!

schmidt

Max Greenfield for Mr. Porter.

For de som har sett New Girl, er Max Greenfield den geniale mannen bak den enda mer geniale karakteren Schmidt. Helt ærlig, ville ikke denne komiserien vært i nærheten så morsom uten Mr. Greenfield. Han er morsom, stillig og har gjort en fantastisk fresh editorial for Mr. Porter. Se mer her.

walking out

Denne byen byr på mange timer gåing. I dag er jeg støl!

Sweater American Apparel - Hat American Apparel - Sneakers Nike

Vi har sannsynligvis tilsammen brukt over 24 timer på å gå siden vi kom hit på mandag. Likevel tenker man ikke på det før man kjenner det i beina etter en lang dag ute. Sånn er det når det er så mye å se, oppleve, kjøpe og gjøre. I dag er det opp til Upper West og en deilig tur gjennom Central Park. Kos dere hjemme i Norge!

lafayette st.

Nothing compares to you, New York City.

Jacket H&M - Shirt Samsøe - Bag Beck Söndergaard - Jeans Nudie Jeans - Shoes Noodles

Hittil har vi tilbragt mange timer i Soho, noe som er svært tilsvarende mitt forrige opphold i denne byen. Elsker strøket med maten, butikkene og folkene. Må ærlig innrømme at søster er heldig som får oppleve New York for første gang med meg som tourguide! I know a couple or two things about this place.

im in nyc

Det er uvirkelig. Jeg er endelig tilbake i New York!

Jeg fikk ikke solgt billettene mine til New York, men vet dere hva? Det gjør meg fint lite. Som et resultat av nordmenns labre kjøpeglede, var jeg nødt til å reise til New York på den billetten jeg opprinnelig skulle få tilbakebetalt av SAS sin lusne avbestillingsforsikring (til fremtid bestilling, den suger). Da denne ikke ga oss noe som helst tilbake, var jeg nødt til å finne andre alternativer. Da heller ingen var villige til å kjøpe grenseløse billige billetter, måtte jeg finne ny reisepartner til New York. Tro meg, det var ikke vanskelig. Jeg tok med meg søster, og siden mandag har jeg vist henne rundt i hva jeg liker å kalle "byen min". Endelig er jeg tilbake til New York og jeg elsker det!

holiday

Jeg tok meg plutselig en ukes ferie jeg...

Jacket H&M - Shirt Samsøe - Jeans Acne - Scarf Acne - Shoes Samsøe

Ante fred og ingen fare denne helgen, men så viste det seg at jeg ikke kunne oppholde meg i Norge den kommende uken. Jeg fikk en sjanse jeg måtte ta og nå er jeg i den syvende himmel! Kan du gjette hvor jeg er hen?

show

Ikke bare har jeg danset denne uken, jeg var også med den gamle dansegjengen på show!

På lørdag ble jeg invitert til å gjøre et show sammen med gamle kjente fra Oslo Streetdance Studio. Det var Europris som inviterte, da de hadde messe på Gardermoen. Her skulle vi vise deres nye friluftskolleksjon på scenen. Med gratis vareprøver og stæsj på hver kant, ble den lange dagen en bra dag. Hadde det fantastisk moro med denne gjengen!

Det gir en god følelse av å være med denne gjengen igjen, og ikke minst få danse litt. Hvem vet, kanskje jeg begynner å danse for fullt igjen?

s/s

Jinxer jeg årets vår, hvis jeg sier at den er på vei?

Jacket H&M - Sweater Cheap Monday - Tee Acne - Jeans Nudie - Sneakers Lacoste

Hvis våren er borte igjen i morgen, kan dere skylde på meg, sorry. Men det er virkelig ingenting som kan sammenlignes med å våkne opp til varmende solstråler som presser seg forbi gardinene den første marsmorgenen i året. Nå er det hjemover til Oppegård for årets roligste helg. Håper alle får en fin vårhelg!