hits

mars 2016

finally

Det har vært rart å være i byen de siste dagene... Gatene har nærmest vært folketomme. Det føles litt som å være igjen på SFO, mens alle andre får dra hjem etter skolen. Så etter å ha tatt en tidlig dag på jobb i dag, kastet jeg meg inn i bilen og kjørte rett opp til Sjusjøen. Jeg har lengtet lenge etter noen dager fri, og spesielt dager med snø og ski! Det skal bli godt å komme seg ut i sporet og få svettet litt.
Jacket Won Hundred - Tee Holzweiler - Scarf Natura Cashmere - Sneakers Diemme - Pants Whyred - Shades Tom Ford

Med det ønsker jeg dere alle en god påske!

dressed for easter

Om ikke lenger enn en uke er påskeferien her og den kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Det er vår og sola smelter vekk snøen i byens gater. Heldigvis er det hakket mer snø på fjellet, slik at man kan nyte det siste (og aller beste) vinter har å by på, mange hundre meter over havet. Jeg fikk allerede i helgen en smakebit av påsken da jeg var i Trysil. En helg i bakken, med afterski, gode venner og god mat, er virkelig magisk.

Noe av det beste med påsken, er etter min mening after ski. På denne arenaen har man muligheten til å skille seg ut på mange måter, enten om du vil løpe rundt i et Disney-kostyme, basket-jersey, alpintutstyr eller i noe mer tradisjonelt som nikkersen. Se mitt drømmeantrekk for påsken under!

Sweater Polo Ralph Lauren - Nikkers Arnold WeissBoots Diemme - Shades The Bespoke Dudes

what happened?

Vi går inn i vårens første måned og hva skjer? Jo, det blir snøstorm. Det hadde snødd så mye i natt, at bilen min var fullstendig bortgjemt utenfor leiligheten! Jeg måtte måke meg frem til t-banen.. Etter jobb var selvfølgelig halvparten av snøen borte. Slik skal det være i morgen også.. Det nytter ikke å få noe snev av vårfølelse her til lands.
Mother nature is coming around to bite you in the ass anyways.


Peacoat Burberry - Sweater Acne Studios - Shirt Polo Ralph Lauren - Boots Diemme - Shades The Bespoke Dudes

I anlending drittvær og dårlig humør, holder jeg meg inne i kveld med god samvittighet. Det blir ingen svett økt på gymmen, men heller en rolig yoga-session på stuegulvet. Jeg elsker det.

office week

Det har vært en tung start på uken. Kroppen og hodet føles ekstra tungt, samtidig som alt utenfor døren er grått og trist. Kroppen er sliten etter å ha startet med trening igjen, så hver eneste muskel gjør vondt. Det å føle seg sånn gjør at alt er ork! Til og med å sove er ork! Heldigvis er det mye å gjøre på jobb, slik at tankene er et helt annet sted!Det beste å gjøre når man er i en slik periode, er å trosse alt som trosses kan, og faktisk flytte på den tunge kroppen til trening. En noe mørbanket kropp trenger oppmykning og slik oppmykning skjer ikke i sofaen. Det er vanskelig å ta det steget, men når man først har tatt det føles det så fantastisk deilig! Ha en fortsatt fin kveld!