hits

april 2012

pappa for en dag

Denne helgen har vært hurramegrundt, virkelig.

Fra å se tidenes film på kino på fredag, The Avengers, til å stå opp tidlig lørdag for å ha en seks timers privattime i dans, for så å stå opp tidlig søndag for å gjøre en seks timers lang filminnspilling. Jeg hadde satt av hele søndagen for å hjelpe Annette og hennes entourage med å gjøre et skoleprosjekt. Jentene går medier og kommunikasjon på HiO og de skulle lage en episode av en serie, som garantert ville slått an på tv her i Norge. Jeg skulle være pappa!

Jeg ble tildelt lille Mari på et og et halvt år som skulle være min datter, og det var ikke like lett som jeg hadde trodd. Trodde faktisk jeg hadde barnetekke, men i går fant jeg ut at der tok jeg feil. Likevel var det morsomt og sammen med "alene fedrene" Steffen og Thomas var vi et godt team. Gleder meg til å se filmen!

Min skjønne datter, Mari

Cirka verdens peneste

Jeg tror jeg venter et par år til med å få meg unge..

design og vinn

Sommeren nærmer seg og trening er en big deal for de fleste i disse dager. La meg hjelpe til.

Hvis du kan velge hvilken farge det skal være på skoene dine i din favorittmodell, hvilken farge ville du valgt da? Usikker? Det er jeg også. Nike har lenge gitt deg muligheten til å designe dine egne sko, noe som høres ganske flott ut, men med så mange muligheter er det umulig å velge hvordan du vil ha de til slutt! Men tiden er verdt det, for tenk så kult det er å designe sitt eget skopar? Jeg satt i en time og kom frem til et resultat jeg likte godt.

Nå skal jeg la deg få muligheten til å ikke bare designe dine egne sko, men du skal få muligheten til å stikke av med det skoparet du har designet, helt gratis! Det eneste du trenger å gjøre er å klikke deg inn på appen deres på Facebook og sette i gang med designingen. Ta et screenshot av skoparet ditt og send det inn til thegiant@blogit.no. Jeg velger ut det kuleste skoparet og vinneren blir annonsert på søndag den 6. mai. Håper på mange kule bidrag!

Her skoene jeg designet:

Husk at mailen dere sender med bildet må innehold kontaktinfo, slik at vi på lettest mulig måte kan få tak i deg hvis du vinner. Klikk her for å designe ditt skopar!

Annonse

gutterommet

Etter mye om og men, føler jeg rommet mitt er sånn jeg vil ha det.

Jeg har ikke det største rommet man kunne ønsket seg, det hadde jeg da jeg var liten, men ettersom man har søsken så er man nødt til å lære seg å dele. Derfor endte jeg opp med det minste rommet. Men så lenge jeg får plass til klærne mine og en stor seng, er jeg fornøyd. Det er ikke mye å skryte av, men dette er hvertfall mitt favorittrom.

Min intellektuelle boksamling..

Kassetv'en

Min største kjærlighet

Oppegårds fineste utsikt

Nå er det ikke lenge til jeg forlater dette huset, så dumt er det å gjøre for mye. Merker jeg kommer til å savne dette stedet. Håper virkelig det står urørt til de dagene jeg kommer hjem for å besøke. Mitt kjære gutterom.

recognize

Det har vært en av de litt rolige helgene, en av de få rolige helgene.

Sant skal sies, så har jeg vært på to fester i helgen. Men tro meg, begge festene holdt jeg meg tørr, jeg lover. Fredag var Nancy sin bdag og i går crasha vi en fest edrue. Dere vet, en av de kveldene. I dag trodde jeg at jeg skulle på filminnspilling, men jammen meg tok jeg ikke feil av datoen og holdt meg tørr for ingenting. Får utnytte dagen til det fulle å få gjort noe produktivt. Klarer nok minst 3 filmer i løpet av dagen.

Vest - Canada Goose

Skjorte - American Apparel

Jeans - Cheap Monday

Shades - Ray Ban

 

bday party

Vår alles kjære lille Nancy ble 22 år i går, og det måtte selvfølgelig feires.

Det er lenge siden jeg har vært på studio, har faktisk ikke vært der siden vi gjorde DJ Earworm-koreon og det var eneste gang jeg har vært der etter New York. Nancy ble som sagt 22 år i går, og det feiret hun med alle sine venner på Oslo Streetdance Studio! Det var hyggelig å se gamle kjente igjen, samt noen nye fete folk. Nancy, Danby og Kimhye hadde også gjort klart et show som de fremførte, i tillegg til at det var rigga opp heftige lys og et bra anlegg. Jeg dansa hele kvelden jeg!

photo: Ane Viktoria Meyer Bøhler

Resten av helgen blir rolig, men det skal bli deilig etter en travel uke. Kos dere i helgen alle sammen!

bleu

Min absolutt favorittfarge er blå, og ved å ta en titt på tingene under, skjønner dere hvorfor.

Funnet noen flere godbiter fra Mr.Porter som jeg ville vise dere. Sjekk ut skoene blant annet, finnes det noe kulere der ute egentlig? I think not. Kan noen vennligst slenge over en bag full av hundred dollah bills yo, slik at jeg kan kjøpe meg litt mer klær? Geez, cravings.

Fint sant?

rolig helg?

Denne uken har vært full av sykdom, snørr, jobb og trøtthet. Jeg skal garantert bli hjemme i helgen.

Det er ikke snakk om at jeg skal ut av huset denne helgen, hvertfall ikke lengre enn til Elixia! Jeg har rett og slett ikke krefter til å gjøre noe annet, eller samvittighet for den saks skyld. Har blant annet planer om å ha dansesession med en haug av jenter, det gleder jeg meg alltid til. Skal lage sjåw!

Ser også frem til å bare ligge hjemme å se på tv i kveld og lørdag kveld og søndag kveld. Haha, hvor kjip er ikke jeg. Normalt pleier jeg å si dette, men presterer likevel å ende opp på et eller annet jævlig utested. Ikke denne helgen nei! Lover.

Vest - Guess

Hoodie - American Apparel

Tee - Vailent

Jeans - Cheap Monday

Boots - Aldo

Skjerf - Ralph Lauren

Men først starter helgen med en hard workout på Elixia! Jadda!

snufsete på hjemmekontor

Det er tydelig at en slik påskefeiring har sin pris. Jeg er nemlig blitt syk..

På hjemveien kjente jeg et hint til sår hals, men jeg trodde kanskje det var et resultat av drøy synging på afterski. Kanskje det også, men kulda tok virkelig knekken på meg. I går slet jeg meg gjennom en dag på jobb med nysing og hosting, noe pc-skjermen min tok støyten for. Derfor bestemte jeg meg heller for å roe ned hjemme, med selvfølgelig litt jobb på siden. Nå har jeg slukt alt det sunne vi har i kjøleskapet i håp om å bli bedre.

Nye sveisen forresten

Hater virkelig å være syk.

hva sa du, sa du trusild?

I år har jeg feiret påsken på Trysilfjellet for første gang. Fantastisk gøy!

Vi kom opp til casa a la Normannsgaard på torsdag og da bar det rett ned til Laaven. Helt siden vi kom har flaska vært åpen for det har ikke vært noe tid å miste. Det er rart med det, men ca hele Oppegård forflytter seg til Trysil i påsken, for her har det bare vært kjentfolk. Ikke at det er noe galt å feire med gode venner, tvert i mot. Med andre ord, det har vært en shempe fin påske og jeg gleder meg til neste år allerede! Nå bærer det hjemover.

Før vi reiser, har vi en god omgang rydding som skal gjennomføres, så snakkes.

dinnertime

Med en omstrukturering av kostholdet, trengs det nye oppskrifter til. Føler jeg har blitt ganske så flink allerede.

Jeg snakker nok for mange når jeg sier at taco er avhengighetsskapende, og når man da skal endre kostholdet totalt, er man nødt til å finne en god løsning. Taco uten lefse, ost og rømme, er for meg helt utenkelig, men det var frem til jeg prøvde dette. Tacokjøttboller.

Karbonadedeig blandet inn med tacokrydder, stekt sammen med asparges, lagt oppå en seng av salat sammen med ferske grønnsaker og som en erstatning for rømmen, mager kesam. Digg skal jeg si deg! For å jukse litt, er det bare å legge til litt (bare litt) tacochips. Prøv det!

Vann i munnen!

I morgen venter en spennende påskefering på Trysilfjellet. Der er jeg nesten nødt til å ta en pause fra dette kostholdet. Men etter en Sverigetur i ettermiddag har jeg fått hamstret mat slik at jeg kan lage minst 10 slike måltider som det over i tiden fremover. Gleder meg.

hårklipp

Det tok meg 4 måneder å komme meg til frisøren..

Sist gang jeg var hos frisøren var i New York der jeg fant en sjarmerende liten sjappe på Upper East. De praktiserte en metode som blant annet gikk ut på å gjennomføre hele klippen med tørt hår. Gikk jo fint det, men jeg må innrømme at jeg savnet den avslappende vasken med masserende hender og god lukt. Etter å ha spart opp den verste løvemanken på lenge, tenkte jeg derfor det var på tide, fire måneder etter, å ta en tur til Olimb&Co. Min kollega Karen meldte seg frivillig til å være med, sammen med kameraet.

Doan stilte opp med saksen og gjorde en veldig bra jobb. Sykt flink til å massere hodebunnen også, for å si det sånn. Mens jeg satt der og nærmest sovnet, koste Karen seg med kameraet på denne fine frisørsalongen. Hun er jo journalist og fotograf, så hun gjorde en utmerket jobb med bildetakingen.

Før-bilde

Foto: Karen Gjermundrød

Resultatet ble veldig bra og det skal dere få se snart. Er ikke veldig rart at dette har vært mitt stamsted i snart to år! Og det kommer det til å fortsette og være i lang tid fremover.

bursdag og solbriller

Nok en helg i Oslo by, denne gang var det bursdagsfeiring og Mads var den heldige.

Med en hel uke på Elixia og lavkarbo, følte jeg at jeg fortjente hvertfall én kveld ute. Selvfølgelig måtte jeg det, for Mads måtte feires! En fin gjeng var samlet lørdag ettermiddag på Olivia, før gutta flytta seg hjem til Mads. Det ble disket opp med hjemmelagde hamburgere og kald pils. Vi bevegde oss derifra og videre til F6 der resten av kvelden bare blir vagere. Sier vi stopper der.

Takk for den Mads..

Det var hvertfall en hyggelig kveld, men hyggelig kvelder koster dyrt. Ikke bare penger, men også tid. Med andre ord, jeg brukte hele søndagen på å ligge i sofaen og så hele fire filmer. Sånn går det.

Nå er det i alle fall tilbake på jobb, Elixia og strengt kosthold, men det varer ikke lenge. Torsdag er det off to Trysil! Påsken skal feires på ekte norsk vis.

vinnere

Konkurransen jeg hadde i samarbeid med Markedshøyskolen er over, og vinnerne er klare.

Det var morsomt å lese alle sine bidrag til denne konkurransen. Alle hadde gode begrunnelser til hvilke valg de ville tatt og det åpnet også øynene mine for hvilke andre valg man kan ta bassert på interessene sine. Vinnerne jeg har plukket ut, valgte jeg på grunnlag av forklaringene til de valgene de eventuelt ville tatt, hvis de skulle være student hos Markedshøyskolen. Og de som stikker av med hvert sitt dagspass til Øyafestivalen er:

 

  • Birgitte (Markedsføring)
  • Magnus (Kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling)
  • Julie (Markedsføring)

Birgitte vil veldig gjerne lære om hvordan mennesker tenker og hvordan vi kan appellere til de på best mulig måte. Magnus vil være med å utvikle og oppgradere dagens teknologi. Han sier "dette er fremtiden og jeg vil veldig gjerne være med på å forme den". Til slutt likte jeg veldig godt Julie sin besvarelse. Som journaliststudent, vet hun allerede hvor stor påvirkning markedsføring har på samfunnet. Med denne kompetansen "vet  jeg hva som fungerer og hva som ikke fungerer, og hvordan en kan påvirke dem som anses som troverdige." Hun er en kreativ jente og ønsker en litt mer kunstnerisk frihet, i forhold til hva hun er vant til som journalist. Flotte svar alle sammen.

Min fremtidige skole. Ser virkelig frem til tre år her!

Vinnerne har fått en e-post og en tekstmelding med forklaring på hvordan de mottar premien. Gratulerer så mye til dere! For dere andre, kom dere på festival i sommer, så ses vi kanskje!

Annonse