hits

april 2013

1/4

Da er første skoleeksamen gjennomført. Three to go!

Shades Le Specs - Vest Jack & Jones - Tee Zara - Jeans Nudie Jeans - Shoes Samsøe Samsøe

Mye har skjedd i dag. Jeg har hatt eksamen, flyttet hele meg og mitt ut av leiligheten på Majorstuen, plukket opp klær og sko rundt om i hele byen og sittet i en stappfull bil helt hjem. Nå setter jeg grandiosaen i ovnen med god samvittighet.

urban / hq

For første gang var jeg og besøkte Urban sitt hovedkvarter, og jeg storkoste meg!

Jeg fikk for kort tid siden en liten sniktitt på den kommende kolleksjonen til Johnny Leave Home og Arkaiv, men Lilia vet å spare på det beste til slutt! Her fant jeg enda mer å sikle etter. Var så heldig å kunne få med meg noe hjem også! Bli med inn på Urban sitt hovedkvarter under.

Det var gøy å se en designer i arbeid. Vet jo at det er mye mer som skal til enn skisser og god smak for å stille med et bra sluttprodukt, men dette klarer Lilia Gjerstad, designer for Johnny Leave Home hver sesong! Må også innrømme at det blir mer og mer spennende for hver år som går. Alt snadderet jeg har fått med meg hjem vil komme her på TheGiant.no utover våren. Gleder meg til å vise fram!

what a day!

Denne dagen har gått så altfor fort..

Shoes and jacket - Nike

Stod opp tidlig i dag for å jobbe litt med eksamen. Kan ikke akkurat si at jeg satt fullt konsentrert i flere timer, heller tvert i mot. Rastløs som jeg er, tok jeg bilen en tur, retning Billingstad og Varnergruppen sitt hovedkvarter. Her møtte jeg Lilia Gjerstad, designer av Johnny Leave Home og fant mange fine skatter som jeg fikk med meg hjem. Innlegg kommer i morgen. Tusen takk!

Men dagen ender ikke der, nei. På vei hjem kjenner jeg lett humping fra høyre side av bilen. Du tror ikke jeg hadde punga? MEN! Kjetil fikser og er mer handy enn du tror. 10 minutter senere var reservehjulet på og jeg rakk hjem til middag. Nå er jeg sliten nå.

rap battle

Vi har alle begynt å gå lei av flash mobs rundt omkring, men hva med rap mobs?

Det siste stedet man forventer at noen skal bryte ut i krangel og videre inn i rap, er vel kanskje på Widerøe sin gate på Torp Flyplass? Widerøe gjorde et morsomt "skjult kamera"-stunt på Torp Flyplass i Sandefjord, der en "vanlig" passasjer, ble satt på plass av en av de tøffe gutta som flyr propell. Sjekk den morsomme filmen under.

Som en som studerer markedsføring og blant annet markedskommunikasjon, er slike stunt morsomme å se. Widerøe har jo bygget opp et mye sterkere merkenavn de siste årene, noe som er et resultat av godt arbeid og lojale tilhengere (som også kan rappe).

Annonse

windy

Det har vært en av de perfekte søndagene, dere vet.

Tidlig morgen, trening, eksamenslesing (tok ikke fullstendig fri da), gåtur, svadamiddag, baking av brownies og film. Det er sånne søndager som gjør ukene komplette! En rolig og deilig søndag, gjør meg godt forberedt på en travel, hektisk og ikke minst nervepirrende kommende uke. God kveld alle sammen!

seniorguiden

Med lang erfaring innenfor sosiale medier, har jeg en hjertesak jeg ønsker å bringe videre.

Ikke alle har like oppegående besteforeldre, at de bruker tid og penger på datamaskiner og internett. Likevel kan dette være en måte å knytte sterkere bånd med de eldre på. Det eneste som trengs er en guide for de eldre, en seniorguide på nett. Dette har Telenor laget!

Ved å gi eldre opplæring i sosiale medier blir avstanden til omverdenen litt kortere, familien kommer litt nærmere og dagene blir litt bedre. Hvis vi barnebarn introduserer besteforeldrene våre til den sosiale, digitale verden får eldre et alternativ til å sitte alene de dagene de ikke har besøk. Det kan bli vanskelig, men jeg tror det er verdt det!

Telenors guide til sosiale medier er enkel nok til at eldre uten særlig netterfaring kan klare å følge den etter å ha fått en innføring fra barn eller barnebarn. Hjelp dine besteforeldre slik at de kan få en mer sosial hverdag. Seniorguiden kan lastes ned her!

sommergave

... til meg selv.

Det er lov å gi seg selv noe godt i blant. Nå som varmere tider er her, er man jo nødt til å kjøpe inn litt nytt til garderoben. Jeg fant noe fint på Tatler, fra Arnie Says! Viser dere mer senere.

snart hjemme

Som nevnt flytter jeg fra Oslo, men til hvor?

Jeans Nudie - Shoes Sebago - Sweater Made in the Shade - Shades AA

I går kjørte jeg en full bil av klær og annet stæsj fra Majorstuen og hjem. Hjem til mor og far! Planen er å bo der over sommeren, og eventuelt se om jeg finner noe nytt senere. Det er eksamen og derfor tar jeg meg ikke tid til å lete nå. Likevel skal det bli deilig å komme seg en tur hjem igjen, til tross for lengre reisevei. Men, vi sees snart igjen Tigerstaden.

pause

Det er helg og derfor unner jeg meg litt fri fra eksamenslesing.

Jacket H&M - Shirt Acne - Jeans Acne - Socks Paul Smith - Shoes Arnie Says

Det har vært en bra uke hittil, til tross for mye tid brukt på lesing. Likevel så er det noe sjarmerende ved følsesen av å våkne av solen som skinner gjennom gardinene, stå opp for å sette på kaffe og lage rundstykker, sette seg ned med boka, frokost og en varm kopp kaffe. Men nå er det helg og da kan jeg ikke sitte inne! God helg alle sammen!

premierekveld

Vet dere hvilken dag det er i dag?

I dag har Iron Man 3 premiere og gjett om jeg skal! Jeg er Marvel-fan til tusen. Så stor fan at jeg hvertfall månedlig drømmer om å ha superkrefter! I såfall skulle jeg ønske at jeg hadde muligheten til å fly. Uansett så er Iron Man den desidert feteste karakteren i Marvel serien, spesielt med et slik gudestykke som Robert Downey Jr. i hovedrollen. Se traileren under, og gled dere like mye som meg!

Det ser ut til de har valgt å nå nyere høyder enn de tidligere filmene, til og med Avengers med denne filmen. Eneste måte å finne ut det på er å bruke denne helgen på kino. Kommer til å bli verdt det.

eksamensboost

Jeg trenger virkelig all den energien jeg kan mulig få, om dagen.

Greit at jeg trenger mye energi for å holde oppe lesingen, men jeg er også veldig flink til å lete etter anledninger til å gi meg selv litt fri. Siden antrekksbilder er uaktuelt her jeg dasser rundt i morgenkåpe og tøfler, gir jeg dere et lite tips til en god frokost/lunsj. Sunt og godt!

Eneste jeg gjør er å blande sammen melk, cottage cheese og blåbær skyr og deretter tilsette de tørre ingrediensene som er havregryn, linfrø, knuste valnøttkjerner og blåbær. En liten god morgen yoghurt á la kjetta. Try it!

Mrs. Carter for H&M

Et veldig spennende samarbeid mellom to store navn er aktuelt, og jeg er veldig spent!

Selv om jeg ikke kan gå noe med det, er dette noe jeg virkelig kan digge, på vegne av alle jenter. Beyoncé fronter nemlig sommerkolleksjonen til H&M denne sesongen! Denne dama kommer til å dukke opp overalt, både på tv og boards knyttet til denne kampanjen og det kommer til å bli et pent syn. Idéen med det hele er at kvinner kan være akkurat hva de ønsker, sterke, følsomme, morsomme! Dette blir en spennende kolleksjon og den er tilgjengelig allerede 2. mai. Sjekk fantastiske Beyoncé for H&M i filmen under!

Låta dere hører i videoen slippes også i mai! Den høres så utrolig fet ut og gir meg en deilig sommerfølelse. Jeg kan kanskje ikke ta i bruk klærne, men låta skal kjøpes! Jeg tror dette samarbeidet kommer til å gjøre sommeren til mange mange mennesker ekstra bra!

Annonse

pressevisning / kaare lund

Det er tid for presseuke, men det er begrenset hva jeg får med meg..

Ettersom jeg føler meg forpliktet til å være hjemme med nesa i boka og fingrene på tastene i disse travle eksamenstider, er jeg kritisk til hva jeg tar del i. I dag holdt Kaare Lund åpent for FW13-visning og jeg visste allerede i forkant at jeg kom til å finne mye fint. Kaare Lund er et agentur som fører merker som Whyred, Replay, Won Hundred Jeans osv. Fant så mye fint!

Den blomstrete skjorten og de bootsene over, skal jeg seriøst spare til. Det er nesten så man går rundt og irriterer seg på slike pressevisninger, da man må vente nesten et halvt år før ting kommer i butikk! Likevel, nå har jeg noe å glede meg til.

oh happy day

Fint vær gjør virkelig noe med humøret!

Cardigan Acne - Tee Acne - Boots Dr. Martens - Shades American Apparel

Nesten hver mandag er en mandag man kunne klart seg uten. Denne mandagen her derimot, har gitt uken en perfekt start! Været har virkelig en stor innvirkning på humøret, da jeg egentlig ikke har stort å juble over. Denne uken byr på intens lesing før eksamen neste uke, i tillegg så flytter jeg ut fra leiligheten på Majorstuen. Likevel smiler jeg, for denne dagen er så bra!

helg

Denne helgen er det fullpakket med jobb, jobb på COS.

Denne uken har vært intens. Hardt skolekjør, karrieredager på skolen og nå jobb jobb jobb. Bare det å være på jobb, gjør meg nervøs, fordi jeg går glipp av eksamenslesing. For om under to uker, begynner skoleeksamene. Man får bare gjøre det beste ut av det. God helg!

pressefrokost / bestseller

Nok en tidlig morgen på pressefrokost. Denne gangen med Bestseller.

Som noen kanskje vet, fører Bestseller merker som Jack & Jones, Vero Moda, Only, Pieces osv. Det mange ikke vet, er hvilke retning de er på vei. Selv har jeg jobbet i Bestseller og Jack & Jones, men da uten å være veldig tilhenger av klærne deres. Det jeg så på pressefrokosten i dag derimot, er spennende saker! Gleder meg til å se alt det nye og freshe i butikk.

Det verste med å dra tidlig på pressefrokost, er hvis man ikke kjenner noen. Trøtt, jævlig, stygg og ekkel, tasser jeg inn i Mathallen på Vulkan. Da er man ikke keen på å få ny venner. Derfor var det ekstra deilig at Kristin var der for å fôre meg, sammen med de søte jentene fra Bestseller.

oblivion

Når det kommer til film, er jeg tidenes Sci-Fi geek..

Jeg elsker film, virkelig. Dessverre, for mitt sosiale liv, kan jeg sitte hele dager å se film etter film, og spesielt da store Hollywood blockbusters som har kostet tidenes sum av penger å lage. I kveld var jeg på kino og så Oblivion.

Med Tom Cruise i hovedrollen, blir man tatt med fremover i tid, en tid etter en krig mellom menneskene og utenomjordiske. Menneskene vant, men ble tvunget fra planeten. Vi får møte et team på to stykker som har fått i jobb å vedlikeholde dronene som menneskene har på jorden. Det tar ikke lang tid før gamle og kjedelig rutiner snur og gjør hverdagen til Jack Harper (Cruise) mer spennende. Filmen imponerer ekstremt godt på det visuelle, samtidig det musikalske. Oblivion kan nesten sammenlignes som Wall-e filmen av Disney Pixar, bare at det er dronrepatøren som finner ut hva som virkelig foregår. Det var to timer av mitt liv, well spent!

Se traileren her

insp

Ny uke, ny inspirasjon.

For at dagene skal gå og at jeg skal kunne få mer spennende og nytt materiale til min blogg, trenger jeg en god dose inspirasjon. Det er sjeldent noe jeg blogger om eller snakker om, fordi inspirasjonen jeg får kommer fra så mange forskjellige kanter at jeg nesten ikke kan gjenfortelle. Under ser dere en liten serie som inspirerer meg!

Spesielt morsomt er det å handle etter å ha surfet seg rundt minst 100 forskjellige gatemotebloggere. For å hjelpe dere på vei, vil jeg minne dere på Miinto sitt 24-timers salg i dag! Det starter klokken 12 og koden dere må bruke for å få prosent er, 20prosent. Her finner du alt du trenger for å se bra ut, og for å bruke inspirasjonen i praksis. Enjoy!

music / kate boy

Morning recommendation, Kate Boy!

Jeg er forferdelig dårlig på å finne musikk. Når jeg finner nye låter og artister, så hører jeg dem tomme og enda mer, før jeg ender opp med noe nytt. Derfor vil jeg vise dere et par låter før det er for sent og jeg har gått lei. Hør fantastiske Kate Boy under.

Northern Lights

In Your Eyes

Sit back and enjoy!

leather heaven

Var innom PR-byrået Feka & Company i dag for å prate litt med designeren bak Jilani.

Jilani er et nok så nyoppstartet norsk klesmerke av Wadood Faiz, med head designer, Tarek Hamidi. I dag ble jeg invitert til en eksklusiv titt på deres Fall/Winter kolleksjon i tillegg til at jeg fikk intervjue denne fantastiske designeren. Kolleksjonene deres består i størst grad av skinnjakker, og da er det en selvfølge at jeg koser meg. Forelsket meg i jakkene deres under OFW, så håper jeg får fatt på en snart.

Jakken jeg har på meg over var virkelig en jeg falt for. En casual og litt sporty skinnjakke, passer meg perfekt! Intervjuet med Tarek Hamidi kommer om ikke så altfor lenge, men i mellomtiden kan dere sikle på Jilani sin kolleksjon her.

frokost / tommy hilfiger

En av de beste måtene å starte dagen på, er garantert pressefrokoster.

Presskontakterna inviterer alltid til spennende eventer og Tommy Hilfiger sin pressefrokost var inget unntak. Vi fikk se hele den kommende fall/winter-kolleksjonen på deres showroom, samt nyte deilig frokost. Det er vesentlig forskjell på det å stå opp og lage sliten frokost i halvsøvne ved siden av det å få servert deilige, økologiske godsaker en tidlig morgen. Bildene taler for seg selv.

Straight from the runway!

Fall/Winter-kolleksjonen til Hilfiger beskrives som en blanding av Savile Row og Ivy League, og man kjenner godt igjen den preppy amerikanske looken. Om looken definerer meg, er å ta hardt i, men jeg fant mange fine pieces som jeg gjerne kunne tatt med meg hjem. Ser det ikke fint ut?

early outfit

Tidlig opp i dag for å spise frokost hos Tommy Hilfiger.

Jacket Tommy Hilfiger - Tee Weekday - Boots Dr. Martens - Bag REISS

Var invitert på pressefrokost hos Tommy Hilfiger på deres showroom her i Oslo i dag tidlig. Fikk mye god mat og sett høst/vinterkolleksjonen deres. Mange godbiter her altså, bare vent. Bilder fra dagen kommer i kveld. Nå er det skole!

SALG / Miinto

Jeg vil fortelle dere om et salg dere ikke bør gå glipp av, nemlig Miinto's 24 timers shopping spree!

Den 15. april fra klokken 12:00 (til 16. april, klokken 12:00) holder Miinto et storslått salg der dere får 20% rabatt på absolutt HELE nettbutikken. Miinto fører kjente merker som Ralph Lauren, Filippa K, Marc Jacobs, Samsøe Samsøe, NN07, Tiger of Sweden og mye mer. Er det et sted på nett dere bør være den 15. april, så er det på Miinto.no. For å få muligheten til å stikke av med mange godbiter med 20% rabatt, må du registrere deg her! Jeg har også laget en ønskeliste for hva jeg vil ha fra Miinto sitt salg.

1. Minimum - 2. Samsøe Samsøe - 3. Samsøe Samsøe - 4. Dr. Martens - 5. Tiger of Sweden

Håper dere utnytter dere av denne muligheten og ikke minst stikker av med mye fint. Kos dere!

Annonse

dye

Ny uke, ny varm og lys uke!

Shirt Topman - Shades Urban Outfitters - Shoes Gregers - Jeans Acne

Fortalte dere forrige uke at jeg har hatt min første dag i ny jobb. Etter et og et halvt år hos Gateway College, begynte jeg å savne det og jobbe med klær. Hadde en fantastisk tid hos Gateway, men følte jeg trengte en litt mer aktiv jobb. Min nye jobb er hos COS i Hegdehaugsveien. Ta en tur innom, i en av Norges fineste klesbutikker.

siste

Har lagt ut mange antrekk i det siste, so let's recap!

Mine favoritter er 4, 6 og 14. Elsker shearlingjakken fra H&M, den er så forbanna boss. I tillegg digger jeg olaskjorta fra Topman, sammen med det burgunderfargede skjerfet fra Acne. Den hvite genseren jeg kjøpte fra Zara er til å dø for, og tro meg, den er like fin å se på som den er god å ha på seg. Hvilke er dine favoritter?

howdy

God fredag!

Shirt Ralph Lauren - Jeans Nudie Jeans - Scarf Acne - Wallet Acne - Shades Oliver Peoples

Noe jeg trodde skulle bli til en langhelg langt hjemmefra ble fort til en jobbhelg. Jeg har nye jobb i vente og skal tilbringe min første dag der i morgen. Er veldig spent, men jeg er jo alltid på utkikk etter nye utfordringer, så er veldig spent! Holder dere oppdatert. I mellomtiden, god helg!

spring

Endelig! Endelig kommer varmen!

Jacket Acne - Sweater Zara - Shades Urban Outfitters - Shoes Arnie Says

Det er så fantastisk deilig å gå rundt i Oslo om dagen, med sola høyt på himmelen som sprer lys og varme. Derimot er det forbanna kjipt at jeg da sitter inne på biblioteket 8 timer om dagen. Av den grunn, tar jeg meg nå helg, i den forstand at dagene skal bli brukt til bytrasking og heller bruke kveldene på skole. En skal alltid finne noe å klage på, si!

instapåske

Jøss, er ferien over allerede?

Det ble påske på Sjusjøen i år, noe som har vært sjeldent de siste årene. Hele 4 års opphold har jeg hatt fra hytta vår, noe som gir en nostalgisk følelse når man kommer tilbake igjen. Det er sant det man sier om at man etter enn viss tid begynner å sette pris på disse tingene igjen, det opplevde jeg denne påsken! Selv om jeg er sløv på denne platformen, er jeg aktiv på en annen. Sjekk min min siste tid på Instagram under!

Da det er eksamensinnspurt på skolen om dagen, blir Instagram flittigere brukt enn bloggen dessverre. Følg meg på @KjetilLundstein, så går du ikke glipp av noe. Likevel gjør jeg så godt jeg kan!