hits

april 2014

i københavn spiser de søppel

En av restaurantene jeg besøkte i København, serverte råvarer av et litt spennende slag.

Overskriften er korrekt, men samtidig veldig misvisende. Dette restaurantkonseptet er nemlig noe av det varmeste, fineste og mest bærekraftige restaurantkonseptet jeg har vært borte i. Rub & Stub er en ny restaurant i København som jobber for å bekjempe matavfall. Bønder, store matbutikker og supermarkeder kaster mat daglig. Ikke fordi maten er dårlig eller smaker vondt, men rett og slett fordi maten ikke nødvendigvis tar seg godt nok ut i butikkhyllene. En deformert gulrot eller en misfarget tomat, går rett i søpla. Dette er bortkastet mener dansken bak Rub & Stub, og jeg er enig.

Ved å skape et leverandørnettverk som overleverer mat som ikke selges i butikkene, sørger Rub & Stub at god mat blir servert og ikke kastet. Det fantastiske med denne restaurantet er at de ansatte jobber frivillig og overskuddet går til humanitære utviklingsprosjekter. For meg er dette vakkert. Spesielt vakkert er det at de klarer å lage deilig mat ut av det! Besøket hos Rub & Stub tok meg fullstendig med storm, jo mer jeg lærte jo gladere ble jeg. Tenk at det finnes slike mennesker som jobber så hardt, frivillig, for å hjelpe andre! Og mens de hjelper andre, metter de sultne mager med god mat.

Med tanke på deres matkonsept, er det vanskelig å ha lik meny hver dag. Derfor er menyen i kontinuerlig endring ettersom hvilke råvarer de får inn. Det betyr at restaurantbesøket bare blir enda mer spennende. Jeg synes virkelig du skal nyte god mat på Rub & Stub hvis du er i København. Det er for en god sak, og det er godt for magen.

it's time

Den kjipe tiden jeg lenge har gruet meg til er kommet. Eksamenstid.

I morgen får vi utdelt vår hjemmeeksamen som skal konsummere alt av tid frem til 16. mai. Deretter er det full eksamenslesing frem til den 28. mai. Jeg har lenge fryktet denne perioden, rett og slett fordi når perioden først er kommet er det kun dette som opptar tankene. Likevel er jeg forberedt og klar! Jeg er klar for å naile dette!Jacket Whyred - Tee Whyred - Shirt American Apparel - Jeans Acne - Backpack COS - Sneakers Nike

Jeg kickstarter eksamensperioden med en hard treningsøkt. Trenger virkelig å klarne hodet, slik at jeg virkelig er klar! Wish me luck.

do it again

Hva skjer når to musikalske talenter møtes? Magi!

For en stund tilbake ble det avslørt at norske Røyksopp nok en gang kommer til å gjøre en collab med svenske Robyn. De norske gutta fikk med seg popjenta for en tid tilbake på plata Junior med låta The Girl and the Robot, en låt som hvertfall fikk meg blown away. Hvordan kunne dette samarbeidet ikke bli tatt videre? But it did.

En av Øyafestivalen sine første headlinere var nettopp denne gjengen, sammen på scenen! Røyksopp og Robyn slipper sin EP i mai, men de har allerede sluppet sin første singel som heter Do It Again. Den ble sluppet i går både på YouTube og, takk gud, på Spotify. Låta er en saftig poplåt som er typisk Robyn, men har man hørt mye på Røyksopp kjenner man deres preg av låta. Good thing at jeg har billett til Øya slik at jeg kan få med meg dette historiske øyeblikket! Hør låta på Spotify her eller sjekk den ut under.Hva synes du?

all norwegian

Sommeren har tatt en kort tur innom og jeg tok for første gang i år, i bruk shortsen.

Det sies at sommerens visitt, var en snar en. I morgen er det visst over for denne gang. Derfor tok jeg frem shortsen mens jeg ennå kunne. Følelsen av å kjenne vinden på beina er virkelig undervurdert! Synd det skulle vare så kort.

Uten at jeg var klar over det, gikk jeg kun med norsk design i dag! Alt utenom klokken er fra norske merker, noe jeg synes er veldig kult. Norge har stort potensiale, så jeg har dette gledelig på meg. I tillegg ser det veldig kult ut!Sweater Graa - Shorts Arnie Says - Shoes Gregers - Shades Kaibosh

Solbrillene kjøpte jeg faktisk i København og jeg elsker de. De er fra det norske merket Kaibosh og de er fantastisk gode på, samt at de ser veldig kule ut. Skoene er fra Gregers, brodermerket til Noodles som jeg er stor tilhenger av. Disse får man kjøpt på bland annet Shoebar i Oslo. Genseren er fra merket Graa og er kjøpt på F5 Concept Store i Øvre Slottsgate i Oslo, som er drevet av noen rimelig ålreite karer. Denne butikken selger kun norske merker! Jeg kommer uten tvil, til å holde et ekstra øye åpent for norsk design i fremtiden.

architecture and design in cph

København som en by, fortsetter å forbause meg. For hver gang jeg tar turen, er det alltid noe som griper tak i oppmerksomheten min.

I løpet av denne turen var det arkitektur og design i byen som fanget min interesse sterkest. København ønsker å være verdens mest bærekraftig i hovedstad og fokuserer sterkt på miljø og redusering av utslipp. Det sies at byen ønsker å være CO2-nøytrale innen 2025, så et slik fokus vil da i stor grad være essensielt. Men i håpet om å bli den mest bærekraftige hovedstaden, hvorfor ikke få byen til å se fantastisk ut i samme slengen? Dansk konseptdesign er fantastisk, det er så gjennomført at andre byer falmer i sammenligning. Om det var et fantastisk bygg, eller en stol, var jeg nødt til å ta bilde.Denne byen er i konstant utvikling og det blir laget store planer for å gjøre byen det beste stedet å bo. Denne utviklingen skal jeg følge og jeg er spent på å se hva de får til, og hvordan det hele vil se ut til slutt. Oslo har mye å lære av København.

GoT Exhibit

Westeros har kommet til Norge, tro det eller ei!

I dag åpnet den mye omtalte Game of Thrones utstillingen i Posthallen i Oslo. Hundretalls tilhengere og mest sannsynlig mange andre, var kommet for å få et nært innblikk på detaljene og historiene rundt denne verdenssuksessen. Autentiske kostymer, våpen, skisser, modeller og rekvisitter var å oppleve, noe som var en uvirkelig følelse. Man kunne se Daenerys sine drageegg, krystallsverdene til the white walkers, alle de kjente kostymene og så kunne man ta en tur opp "the wall". Jeg fikk virkelig en følelse av å være en del av denne verdenen, og som blodfan av denne serien, var det en minneverdig opplevelse. Spesielt moro var det å sitte i den berømte jerntronen!Utstillingen er å få med seg frem til 30. april, fra klokken 10 til 20 hver av disse dagene. Og vet du hva? Det er helt gratis! Hvis du ser på Game of Thrones, er dette noe du ikke kan gå glipp av! Jeg er så glad Oslo er en av de 8 byene i hele verden som fikk ha denne utstillingen. Takk for en kul opplevelse HBO Nordic!

back in copenhagen

Nok en gang, er jeg i København.

Jeg kan ikke klage, selv om det blir mye reising, for København er like bra som alltid. Jeg kom i går og har vært på farten helt siden jeg satte foten innenfor hotellrommet mitt. Og når jeg først snakker om hotellrommet mitt... Jeg bor på et flunket nytt hotell, SP34. Det er nyåpnet, så nyåpnet at alt lukter nytt! Ikke bare er det nytt, det er helt fantastisk kult! Jeg bor i stor suite som nesten er helt likt slik jeg kunne tenke meg drømmerommet mitt. Bildene taler for seg selv egentlig.

Siden jeg har vært på farten helt siden jeg kom i går, har jeg tatt mange mange mange bilder og jeg gleder meg til å legge det ut. Hittil har jeg vært på Torvhallerne, Rådhuset, i Jaegerborgsgade, det kommende Copenhagen Street Food Market, på Refshalvøen der Eurovision skal være, spist på AMASS, syklet på København sine nye elektriske bysykler og tatt ferge opp til Nordhavn. Nå skal vi straks spise på Rub & Stub. Ja, alt kommer ut her!

never home

Påsken er offisielt over og jeg rakk akkurat en tur hjemom, før det er ut på tur igjen.

Noen dagers pause fra alt og alle, så langt vekk som på de høyeste fjell er virkelig uvurderlig. Man får slappet av, pleiet familiebånd og virkelig kost seg på en helt annen måte enn vanlig. Vi kom hjem på søndag der jeg nøt en saftig grandis før jeg dro avsted til my man. De siste dagene har blitt brukt i solen med fine folk. Akkurat nå som jeg har funnet meg til ro hjemme og forberedt meg på en kommende tid på skolen (eksamenshelvete coming up), er det på tur igjen. I'm off first thing in the morning.

Cardigan
Tiger of Sweden - Jeans Joggjeans by Diesel - Tee COS - Shades Oliver Peoples - Shoes Surface to Air - Backpack COS

I morgen er jeg i et annet land, et av mine favorittland faktisk! Skal bli godt å komme seg tilbake nok en gang. Kanskje du kan gjette hvor jeg skal?

kews

God påskeaften!

Nå har vi flyttet oss inn under taket etter en lang dag i sola. Vi har gått 3 mil på ski, tatt en velfortjent øl på Sjusjøen, stekt vafler og opplevd et seriøst tilfelle av solbrenthet. Kroppen verker på alle områder, til og med huden verker, men det kjennes godt! Etter dager som dette, er det umulig å få finne noe og klage over. Hvis jeg skal lete etter ting å klage over på denne dagen, er det at jeg ikke har fått noe telefon fra Hamar ennå. Et par millioner ekstra denne påskeaften ville virkelig gjort ferien komplett.Håper du har det fint der du er, sammen med mennesker du er glad i. I morgen bærer det hjemover, selv om et par dager ekstra her oppe hadde gjort susen. Glad påsk!

in the wind

Dagens plan var en lang lang skitur, men vinden sa noe annet.

Vinden holdt meg våken nærmest hele natten, og den fortsatte fra morgenen av. Det å begi seg ut på en lengre tur og risikere en halv dag i motvind, var ikke verdt det! Hvorfor ikke da gå ned på innsjøen og ta med seg kite'n? Søster en kite-fanatiker, så hun tenkte dette var en god mulighet til å lære lillebror litt triks. Visste ikke at dette var så gøy, og jeg visste hvertfall ikke at jeg faktisk kom til å få det til!Neste gang skal vi kite med brett eller ski, men det var greit å få prøve seg litt uten noe på beina. Nå er kroppen fullstendig ødelagt. Dette tar på!

870 moh.

Ingenting slår en påske på hytta med hele familien.

Vi ankom hytta på Sjusjøen i går til fantastisk sol og ferdig middag. Jeg har sett frem til denne ferien, da alt av bekymringer for skole og jobb er blitt lagt igjen hjemme. Nå er det kun skigåing, peiskos, grilling, kortspill og påskeegg som er i fokus, og det er det ingenting som kan toppe. I dag våknet vi til tykk tåke og hard vind, men det stoppet ikke oss. Vi endte opp i på feil side av sjøen og måtte på et tidspunkt krabbe i bakker uten løyper for å overleve. Heldigvis hadde vi Kvikklunsj (lol). Nå står en iskald pils på bordet, som en belønning for vårt forsøk på å leke fjellfolk.

Dette er livet dere. Vi får nyte det mens vi kan!

Fylt opp nettbutikken

Det er en stund siden jeg oppdaterte nettbutikken min, men nå er det gjort!

Hvis du ikke har sett nettbutikken min før, så er det en fin liten side der jeg selger klær jeg har brukt på bloggen min tidligere. Grunnen til dette er fordi jeg får og kjøper så mye hele tiden, at jeg ikke har plass! Siden man har etterspurt det jeg har lagt ut, tenker jeg at dette er en god løsning. Det som ikke blir solgt, donerer jeg til veldedighet. Nettbutikken min finner du her og her er det alt fra skjorter, shortser, gensere, jakker, capser, ja alt mulig! Her ser du noen bilder av det som jeg har lagt ut på butikken i dag!

I tillegg til det nye jeg har lagt ut, har jeg satt ned prisen på mye av det som allerede er i nettbutikken fra før. Håper du finner noe du liker!

strolling in the sun

Jeg trodde ferien bydde på mye mer slacking og drittspising enn dette. Eller kanskje jeg bare har vært overraskende flink?

Denne ferien er en uke jeg har ventet lenge på. Det har vært mye jobb, skole og diverse at en pause har vært svært etterlengtet. Jeg så for meg sofasliting, sene morgener, Dr. Phil på tv'en, lukkede gardiner for å beholde samvittigheten og pizza til middag. Jeg må si at jeg har overrasket meg selv på dette punktet! Ferien startet på fredag for min del, og jeg har trent hver dag siden da og holdt meg rimelig ofte unna godteposen. Jeg er stolt!

Jacket Acne - Shirt COS - Jeans Cheap Monday - Sneakers Saucony - Bag Mulberry - Shades Le Specs

Med et vær som dette, var jeg nødt til å ta turen ut! Søster og jeg tok en tur til Oslo for litt ferieshopping og hygge. Deilig å ha godjenta hjem igjen. I morgen reiser vi alle sammen til Sjusjøen og jeg gleder meg veldig. Treningen fortsetter videre lengre over havet, men da med skia på beina. Man kan svette på ferie også!

easter breakfast

Dette er ikke noe blåmandag. Det er en gul mandag!

Ingenting er som å våkne opp en mandags morgen, ta en heftig beinøkt på Elixia og komme hjem til en deilig påskefrokost. Det er noe rart med påsken, for kokt egg smaker aldri bedre enn på denne tiden. Det er en gul mandag både inne og ute! Jeg er egentlig ikke typen som skriver om maten min, men tenkte kanskje dette bildet kunne spre litt glede.

Dagen videre skal bli tilbragt ute. Gutten har fått stipend vet dere, da må man gjøre noe gøy! Ha en fin mandag.

nye eventyr

Ferien er i gang og jeg er ute på eventyr.

I går var vi invitert på middag, koste oss med mat og hund (samojed), i dag har jeg vært på trening, trent styrke og intervaller, vært i Sverige og kjøpt påskeegg og 4-pack med Pepsi Max for 19,90 stk og vært på imaginære visninger av fremtidige hjem. Ute skinner sola mens det regner (?? men sant) og jeg skal lage glutenfri og sunn gulrotkake. Hvorfor planlegge ferien når dagene kan fylles opp av tilfeldige aktiviteter helt plutselig?

Over ser dere noen av øyeblikkene fra mine tidligere eventyr dokumentert gjennom Instagram. Følg meg gjerne for flere oppdateringer på @KjetilLundstein. Hvis du legger ut mye sprøtt og fint, vil jeg gjerne følge deg tilbake! Hva heter du på Instagram?

change

Ikke bare er det helg, men det er jammen meg også påskeferie!

Jeg kickstartet det hele i går med en skikkelig hårklipp hos Hendrix Hair. Med skikkelig, mener jeg at vi fjernet nesten halvparten av manken. Blir så forbanna fort lei av sveisen min, så innså at noe måtte gjøres. Er deilig å være skamklipt igjen! Ble veldig fornøyd.

Jacket Surface to Air - Sweater Avenue - Backpack COS - Sneakers Nike

Gratulerer med ferie alle sammen! Er vel kanskje noen som ikke er helt ferdig med jobb, men fortvil ikke. Jeg starter ferien med hygge hos my man, før vi reiser på fjellet! Som i fjor, tilbringes mesteparten av ferien på Sjusjøen med hele familien. Gleder meg til fine dager i snø og sol (hopefully)!

Winter is finally coming

Du vet kanskje hva jeg snakker om? Game of Thrones er endelig tilbake!

Ukens aller største begivenhet var uten tvil premieren på Game of Thrones sin sesong 4. Jeg brukte hele februar på å se alt av serien, rett og slett fordi det kanskje er den beste serien som går den dag i dag. Da alle episodene var sett, var det ingenting annet å gjøre enn å smøre seg med et tykt lag tålmodighet. Nå er ventetiden endelig over!

Den 10 ganger Emmy-vinnende serien handler om den brutale kampen om jerntronen i Westeros. Man følger mange flotte og spennende karakterer gjennom visuelt gripende omgivelser, drama mellom venner, fiender og familier og intense kamper. Sesong 4 byr på kjennskap til flere nye karakterer som jeg ser frem til å bli kjent med, samtidig som det er deilig å se gode gamle kjente fjes igjen. Daenerys Targaryen er min desidert favoritt. Hvem kan klandre meg, hun har 3 drager som kjæledyr!Photo: HBO Nordic

For en som er slik Game of Thrones tilhenger som meg, er det veldig gledelig at den mye omtalte GoT Exhibition kommer til Oslo. Dette er en internasjonal utstilling som byr på alt fra autentiske kostymer, våpen og rekvisitter, til den svært populære Oculus Rift-opplevelsen som gir publikum en virtuell opplevelse av å bli fraktet opp på «The Wall» kjent fra serien. Det hele finner sted i Posthallen i Oslo fra 26. til 30. april! Jeg gleder meg helt vilt mye.

Vil du se alle episodene av Game of Thrones, pluss utallige andre kjente serier, kan du bli abonnent på HBO Nordic her og se så mye du vil, når du vil. Jeg er veldig fornøyd med denne streaming-tjenesten!

 

another day

Dagene er stappfulle, men jeg klager ikke. I går var jeg hos Spalt PR og koste meg!

Etter en lang dag på skolen bestående av medarbeidersamtale med utvalget mitt, dro jeg rett opp til Egertorget der Spalt PR holder til. De serverte godt med øl og drikke, samt hadde de mye fint å vise frem! Personlig ble jeg forelsket i alle de nye skomodellene fra Adidas. Sneaker heaven rett og slett! De hadde også fantastiske solbriller og mye fint til hjemmet. Alltid greit å få en oversikt over hva som kommer, så kan jeg planlegge litt utgifter for fremtiden! Skoene må jeg ha!Det har vært en lang uke så langt, så det skal bli godt med ferie. Siste dag med full agenda er i morgen, og deretter er det påskeferie! Skal bli godt å komme meg på fjellet, langt vekk fra alt og alle og bare slappe av. Men frem til da kjører vi på!

press week

Denne uke er det presseuke!

I løpet av denne uken blir man invitert til PR-byråer i Oslo som fører forskjellige merker som ønsker å vise sesongens kolleksjon. I går var jeg rundt på tre forskjellige byråer og fikk sett mye spennende! Her blir man vist alt fra klær, skjønnhet, mat, teknologi og tilbehør. Slike presseuker er alltid spennende ettersom man får se mye spennende, i tillegg får man møte mange spennende mennesker! Her er noen bilder fra mitt besøk hos Gambit, Polhem PR og Presskontakterna.I kveld skal jeg på enda en pressevisning, noe som kommer til å bli spennende. Man vet aldri hvordan det blir, men i kveld tror jeg det blir bra! Vi snakkes.

mist monday

Dette er min første blåmandag, på lenge.

Selvom jeg allerede har vært og trent, og fått gjort veldig mye arbeid, er denne dagen dømt til å gå skeis. Formen er ikke på topp og jeg har ikke mer krefter igjen til å gjøre annet enn å ligge rolig resten av dagen. Heldigvis er jeg i godt selskap. Er derimot veldig glad jeg fikk gjort mye i dag, for da kan jeg bli litt syk uten å få dårlig samvittighet.

Jeg merker jeg bare blir dårligere av å se ut. Jeg kan ikke se lenger enn ti meter, takket være tåken. Mother nature vet å gi forhåpninger, for så å knuse de igjen kort tid etter. På lørdag snødde det til og med! Norge i et nøtteskall..Håper din mandag er bedre enn min! Og så håper jeg du sitter og venter på dagens ordentlig store begivenhet! Vet du hva jeg snakker om?

where do you wanna go?

For meg, er det å reise en viktig del av livet.

Ved å besøke nye steder og mennesker, med spennende opplevelser på kjøpet, kan reiser være med å endre livet. Det høres kanskje rart ut, men jeg tror på det. I 2011 reiste jeg til New York og tilbragte et skolesemester der. Jeg reiste alene, slik at jeg fikk muligheten til å begynne på nytt i en helt ny by der alle var fremmede. Erfaringene jeg tok med meg hjem var uvurderlige. Hadde det ikke vært for denne reisen, ville hverdagen min i dag vært fullstendig annerledes i dag, det er jeg sikker på.

Siden den tid, har jeg reist mange andre plasser. Jeg har vært mange ganger i København, jeg har vært i Amsterdam, jeg reiste tilbake igjen til New York, har tatt noen turer til London og andre steder i innland og utland. Prisen å betale for slike reiser føles kanskje mye der man sitter og gjennomfører betalingen, men når man er hjemme igjen etter denne turen, er det bare opplevelsene, gledene og møtene som blir værende i tankene. Det er som regel verdt det.

Dette er kanskje inspirerende for noen, og da hjelper det kanskje også når jeg forteller at SAS har over 1 million billige reiser til salgs. Men kampanjen varer bare ut 8. april, så det er bare to dager igjen til å bestille. Av alle stedene SAS flyr til, hvor kunne du tenke deg å reise? Jeg vet for sikkert at jeg vil tilbake til New York igjen. Man får aldri nok av denne byen, for uansett hvor lenge du er der, er det alltid mer å oppleve! Ellers har jeg alltid drømt om å reise til Tokyo. En vakker dag.

Annonse

grey but not so grey

Fredagsoppdateringen blir presentert fra solveggen på terrassen. 

Det er fredag og helg (JADDA!) og jeg sitter ute i varmen og skriver. Har åpnet en kald pils som skal holde meg med selskap mens jeg nyter det som er en nydelig fredagskveld. Etter to kvelder ute i Oslo, holder jeg meg inne i kveld. Jeg har vært på kick-off, generalforsamling, Stress-fest og Natt & Dag-fest, nå er det tid for familietid. Fredagskvelder er best hjemme.

Photo: Frida Marie Grande

Jacket Whyred - Pants Whyred - Shoes COS - Shirt Filippa K - Shades Cheap Monday

På bildene over, som ble tatt i går, går jeg med jakke og bukse fra Kaare Lund sitt vareprøvesalg. Jakken er helt fantastisk og buksene sitter som et skudd. Jeg er veldig kresen på bukser, det er mye som skal stemme, så derfor blir jeg ekstra fornøyd når de sitter perfekt fra første stund. Begynner å bli lei av å besøke skredderen.. Håper du får en fin fredag, om det er i sola, på byen, med familien, venner eller alene. Vi snakkes!

breakfast / diesel

Gårsdagen startet med frokost hos ingen andre enn Diesel.

Anledningen var introduksjonen av et helt nytt produkt. Produktet heter Jogg Jeans og det er akkurat det det høres ut som, joggebuksejeans. Jeg trodde ikke dette var mulig, og hvis det ble mulig ville dette produktet se helt forferdelig ut. Da jeg så buksene og fikk prøve de, ble jeg frelst! Tenk å gå med en bukse som ser ut som en vanlig jeans, men som gir en følelse av å gå i joggebukse, det er utrolig det! Har på meg et par akkurat nå og det føles deilig, haha.

Ikke verst med en slik frokost heller spør du meg.

god dekning, overalt

Som blogger er jeg veldig avhengig av god dekning.

Om det er et Instagrambilde som skal ut, et innlegg som skal skrives, mail som skal besvares, telefoner som skal tas, ja da er dekning viktig. Av den grunn, byttet jeg til Telenor før jul, for jeg var virkelig lei av dårlig dekning. I tillegg jobber andre mobiloperatører med å annonsere for sitt 4G, men dette skulle visst ikke fungere i Oslo.. Da føltes det godt å ha en mobiloperatør som er til å stole på og som kan garantere god dekning, slik at jeg alltid kan være oppdatert. Telenor beskriver sin superdekning ganske godt i videoen under.

Nå har også Telenor åpnet for 4G på hele 1000 nye stasjoner, der de fokuserer blant annet på å forbedre innendørs dekning. Det er jeg veldig glad for! Håper dette også hjelper når jeg sitter på toget, for det verste jeg vet er å bli brutt på de mange togturene jeg tar i løpet av en måned. Jeg er glad jeg byttet mobiloperatør, det er sikkert.


Annonse

latest

Jeg har den siste tiden tatt veldig mange antrekksbilder, så har samlet alle sammen!

Blir nesten litt imponert av meg selv, ettersom jeg har vært flink til å oppdatere bloggen med mye forskjellig veldig ofte. I tillegg får jeg også en oversikt over hvor mye klær jeg faktisk har, haha. Skal fortsette å være flink med å ta meg tid til og ta bilder!

Neste gang jeg samler antrekk, håper jeg at noen av dem er i shorts! Blir lei meg av å se på bildene med snø.. Likte du noen av antrekke over?

vareprøvesalg

Denne uken er det duket for det beste salget jeg vet om, nemlig vareprøvesalg på Kaare Lund Agenturer.

Hver gang det er vareprøvesalg her, opplyser jeg alltid om dette. Det er fordi det er det beste salget there is. Kors på halsen. Her finner du merker som Whyred, Won Hundred, Replay og Brixton med mer. Disse varene er på opp til 70% avslag av butikkpris, så her kan du gjøre mange kupp! Jeg kom derfra nå, fordi jeg fikk lov å plukke meg ut noe før det hele går ned. Skal se om jeg får vist noe frem i løpet av dagen.

Vareprøvesalget starter for fullt i morgen og varer til torsdag og du finner klær for både herrer og kvinner. De holder åpent fra 08:30 til 19:00 og du finner agenturet i Kongensgate 24, midt i Oslo.Merkene Kaare Lund fører er kanskje de merkene jeg har mest av i skapet, så mye fint er det å finne her. Brått stikker jeg innom en ekstra tur, tilfelle jeg overså noe. Kanskje vi sees!