hits

april 2015

klapp på skuldern

Du vet når søndagen nærmer seg slutten, og du kan se tilbake på uken som har gått og virkelig føle at du fortjener en klapp på skuldern? Slik har denne uken vært for meg. Dagene har vært rimelig like, bestående av trening på morgenen, jobb på dagen og skole på kvelden, men det er også med under slike rutiner jeg er mest effektiv. Selv når helgen ankom, holdt jeg skolearbeidet ved like. Kanskje det er derfor denne søndagen har vært over gjennomsnittet bra?


Jacket Acne Studios - Jeans Replay Hyperflex - Sneakers Adidas ZX Flux - Watch and shades - Triwa

Denne søndagen startet med frokost på Grunerløkka i strålende sol, marked på Birkelunden, før vi dro ned på skolen og jobbet med bacheloroppgaven. Nå kom jeg akkurat hjem fra noen venner etter å ha spist middag og sett på Graham Norton Show. Oslo på denne tiden er virkelig fantastisk.

/Adlink

hoarder

Det er lite som slår følelsen av å oppdatere garderoben sin mot en ny årstid. Spesielt ikke når alle kjøpene dine er rene kupp! Denne uken er det vareprøvesalg hos Kaare Lund Agenturer, og jeg har vært innom på pre-sale. De har en hel etasje med fantastiske pieces på opp til -70% avslag, så det er umulig å ikke stikke tomhendt hjem. Det var så godt som umulig for min del. Jeg var så fornøyd at jeg måtte teste ut kjøpene mine i dag.
Jacket Whyred - Jeans Won Hundred

Kaare Lund Agenturer holder til i Kongensgt. 24 og salget starter i morgen kl 08:30 og varer til torsdag kl 18:00. Det finnes virkelig ingen bedre måte å forberede seg til sommeren på, enn å gå løs på et vareprøvesalg med fete merker for både han og henne. Jeg skal tilbake i morgen for en ny runde...

the perfect break

Nå som den verste tiden av året nærmer seg, har det vært avgjørende for meg å virkelig omfavne den fritiden jeg har hatt. Eksamenstiden står for tur, og for å toppe det hele skal bacheloroppgaven leveres om 6 uker. Overgangen til en slik periode vil alltid være brå, så det lønner seg å nyte livet mens man ennå kan, samtidig som man mentalt forbereder seg. Dette gjorde jeg ved å gå mange lange skiturer på Sjusjøen og stå i bakken i Trysil. I tillegg har jeg bodd på gymmen de dagene jeg har hatt tid. Nå er jeg klar for alt som skulle komme!
Bildene er hentet fra Instagram der dere er hjertelig velkomne til å følge med, @KjetilLundstein!

reboot

Photo: Helene Kjærgård

Jaggu, da var det nesten en måned siden sist jeg oppdaterte her. Kunne ønske jeg kunne komme med en bedre unnskyldning enn den som faktisk er aktuell. Mye har skjedd. Det var ferie, der jeg fikk tilbringe hele påsken med familien og venner. Det har vært eksamen. Det har vært mye jobb. Nå jobbes det intenst med bacheloroppgave. Det er vanskelig å ha mange baller i luften, når man streber etter å gjøre alt best mulig. Da må man prioritere.

Likevel føles det godt å skrive igjen. Skrive noe annet enn juridisk metode og koding (les: studier). Men likevel er det bare 5 uker igjen til jeg er ferdig utdannet. Tenk det. Jeg tror jeg klarer å holde ut.
Jacket Whyred - Cardigan Tiger of Sweden - Pants COS - Boots Dr. Martens (HER)

Nå skal jeg nyte resten av søndagen ute i finværet. Våren gjør meg glad. Så utrolig glad!