hits

mai 2012

individual

Hvordan ville det vært å pusse tenna med en tannbørste innspirert av din personlige stil?

Jordan lanserer i dag sin nye kampanje, Jordan Individuals, som jeg har vært så heldig å få ta del i. Denne går ut på at dere kan laste opp bilder av deres personlige stil i form av antrekk eller hva som kjennetegner din stil, og deretter høste stemmer. Annenhver dag i 22 dager vil det bli kåret en delvinner som vil sammen med alle finalistene bli vurdert av juryen. Vinneren får sin egen stil integrert i en egen tannbørste i neste kolleksjon, samt et digitalkamera! Med andre ord, en utrolig spennende konkurranse!

Hvis dere klikker dere inn på kampanjesiden her, vil dere også se at de utvalgte bloggerne som er med i kampanjen, meg blant annet, også legger ut bilder. Vi er derimot ikke deltagere i konkurransen, men vi har fått litt makt! Får du en av våre stemmer, tilsvarer det nemlig hele 5 stemmer! Håper derfor så mange som mulig av dere deltar, så kan jeg stemme dere opp.

Jeg synes dette er en utmerket måte for dere å vise hvem dere er med og hvordan dere uttrykker dere gjennom klær og stil. Er dere heldig, poster jeg kanskje noen av bildene deres på bloggen for å hjelpe dere med stemmene! Lykke til folkens :)

Slik ser forresten årets kolleksjon ut. Neste år kjenner du kanskje igjen din egen blant de under?

___________________________________________________________________________________________________________

Annonse

hysteri

De siste 24 timene har vært noen fantastisk rare timer, let me tell you..

Det var ingen andre steder å oppholde seg i går, enn på Telenor Arena. Var du ikke der, er du enten dum, eller så har du en forbanna god unnskyldning. Kanye West og Jay Z holdt en mind blowing konsert som stod til så ufattelig mye mer enn forventningene. Det var ikke før etter konserten ting ble kjipt.

Med et kollektivsystem på Fornebu fra helvete, ble det venting med venting før jeg omsider klarte å stappe kroppen inn i en buss fyllt til randen. Ikke nok med at jeg sniffet svetten til en altfor underkledd 50 år gammel dame, jeg presterte nemlig å sovne på toget på vei hjem og endte opp i Mysen. Og om dere ikke visste det, så går det ikke noe tog hjem fra Mysen klokken 2 om natten. La meg si det slik, 1200 kr for taxi svir i lommeboka.

Skjorte - American Apparel

Shorts - Cheap Monday

Sko - Noodles

Hysteriet fortsatte likevel etter å ha vekket mor og far med en taxi i natt, og det fortsetter nok i flere dager fremover. Alle har nok fått med seg hvem som er in town? Gjett om jeg er gira a! Like før jeg gikk bort til operaen for å sette opp telt slik at jeg får front row seats på Justin Bieber sin konsert i morgen. Det er først nå jeg merker hvor Belieber jeg er.

pinsehelg

Sommeren er knapp og må nytes mens man kan, derfor blir det mange utemiddager om dagen.

Jeg er glad jeg bor såpass nærme Oslo for denne byen skinner til de grader så fort sommeren ankommer. Aker Brygge er et utmerket sted for sommermiddager når du ikke orker å dra frem grillen hjemme. Bare det å sitte med gode venner, noe drikke og god mat ute ved bryggen er fantastisk, og en situasjon jeg til stadighet kommer til å være i. Sammen med Mari og Njaal startet vi sommeren på Lekter'n med sjømat. Litt kjærlighetssyk blir jeg også av å være med dem, men det er en god følelse.

Denne helgen har jeg hatt familie på besøk, så har ikke gjort stort annet enn å pleie slektsforholdet noe som har vært kos. Spilt fotball, spist enda mer ute, rekemiddag, wrestling med fetterne mine, ja dere vet. En fin pinse med andre ord.

anniversary

Denne uken har bestått av litt av hvert. Blant annet mor og fars 25 årsjubileum. Det måtte feires.

Med foreldre som egentlig er rimelig tradisjonelle i matveien, var det overraskende da jeg fant dem på Hanami på Tjuvholmen. Dette er en moderne japansk restaurant, der de serverer blant annet himmelsk sushi. Vi tok en treretters med sashimi, sushi og oksekjøtt og det var fantastisk godt! Sammen med en øl ved havet i solen, var dette en veldig fin kveld. Er nødt til å ta turen tilbake dit i løpet av sommeren, det er sikkert!

Derfor vil jeg avslutte med å gratulere mor og far med 25 år sammen, at de klarer det, mad creds, og for at de har lært seg å spise med pinner. Søster fortjener også noen ord, fordi hun blir 24 år i dag! Gz alle sammen.

Turné med Gateway

Vi i Gateway College skal ut på tur å besøke de største byene i landet!

Som dere vet, jobber jeg i Gateway College som jeg studerte med da jeg var i New York. Har jobbet her helt siden nyttår og stortrives med det. Det er alltid noe morsomt som skjer, og neste uke skal vi på tur! Vi holder Åpen Dag i de største byene i landet fra 29. mai til 1. juni. Først reiser vi til Tromsø 29. mai, Trondheim 31. mai, Stavanger og Bergen 1. juni. Jeg har fått min egen by, og skal derfor til Stavanger!

På Åpen Dag kommer vi, samt noen tidligere studenter for å prate om hvem vi er, hva vi tilbyr og hvilke opplevelser man har i vente ved å ta et semester med oss. Gå inn på eventen vår her og les mer, og ikke minst, kom en tur!

svetter i hjel!

Og der ble vi slått i trynet av det beste som kunne slått oss i trynet, varmen!

Etter å ha ant fred og ingen fare på kontoret i åtte timer, kommer vi ut og får en real dask på tygga, varmen kom brått i år! Misforstå meg rett, det er fullstendig deilig, men her er det ikke snakk om å komme gradvis nei. Faktisk så ble jeg litt stressa, nå er tiden hvor man skal gå lettkledd og bare, og det var jeg ikke helt forberedt på. Nå er treningstiden knapp!

Begynte tidligere i år, grunnet et relativt dvaskt liv i New York, å trene og spise ordentlig. Det gikk rimelig bra og jeg ble kvitt det ekstra tacobellfettet, men jeg har fortsatt en liten vei igjen å gå. Hadde vært deilig å flashe en helt ok, trent og solbrun kropp i sommer! Er bare å sette i gang!

Håper på enda bedre i sommer!

Så, jeg stikker på Elixia!

solnedgang i drammen

Det er ikke ofte jeg befinner meg i Drammen, noe jeg ikke skjønner hvorfor.

Etter at Drammen bare var en stor byggeplass, er denne byen virkelig blitt sjarmerende og fin. Jeg tilbragte søndagen min der sammen med Simen Falck for å prate om neste shoot vi skal gjøre til bloggen. Det er jo denne karen som står for alle headerbildene mine fra det siste året og vi er begge enige om at vi trenger en oppdatering! Det ble idémyldring og prat over et par øl i solnedgangen og det var virkelig hygge! Så nå er det ikke lenge til det blir en headerupdate.

Jeg kommer nok tilbake til Drammen om ikke så altfor lenge, uansett om det er jobb eller for moroskyld. Men nå er det jobbing i Oslo som står for tur!

 

scrap yard

Lørdager er som regel fridager, men ikke i dag!

Denne lørdagen har vært rimelig unik da jeg tidlig tok toget inn til byen for så å bli kjørt videre til Nesodden. Jeg har vært med på noe som har vært ganske heftig i dag, men hva det var, er nødt til å forbli konfidensielt for øyeblikket. Det jeg kan si, er at det var utrolig spennende og at jeg har tatt fantastisk mange bilder! Her møtte jeg blant annet Mike som stadig er like morsom å henge med.

Jakke - Tommy Hilfiger

Longsleeve - Hope

Jeans - Cheap Monday

Sko - Converse by John Varvatos

Men dere trenger ikke å bekymre dere, for alt som har skjedd i dag, vil dere få vite om veldig snart. Jeg kan si så mye som at dere kommer til å digge det!

verdifulle kjøp

Det jeg elsker å bruke penger på er ikke klær eller duppeditter, det er opplevelser.

Aktivitet er det mye av på kontoen min, og det meste er uttak. Det jeg bruker mest penger på i løpet av et år er reiser. Enten det er innenlands eller utenlands, synes jeg det er fantastisk å reise bort hjemmefra for å oppleve nye ting! Er du som meg, glad i å bruke bankkortet, kan du nå vinne en tur til OL i London denne sommeren!

Har du brukt visa-kortet ditt etter den 26. mars i år, kan du delta i Visa sin konkurranse og vinne OL-billetter! Ikke nok med det, hver dag blir det gitt bort et forhåndsbetalt visa-kort til en verdi av 2500 kr for de som deltar. Og man kan faktisk delta fem ganger daglig!

Her er noen av mine beste kjøp:

Mitt fantastiske halvår i verdens fineste by, New York!

Mine årlige turer til leiligheten vår i Bulgaria!

Helt siden konkurransen startet har jeg deltatt så mange ganger jeg kan, for jeg vil vinne! Anbefaler deg også å prøve det ut! Vinner du eller ikke, får du vite det med en gang, så her har man ingenting å tape. Delta her, og kanskje det blir en tur på deg også?

Hvis du melder deg opp til nyhetsbrevene til Visa vil du også være med i trekning av en Samsung Galaxy Note. Nyhetsbrevene vil gi deg eksklusive nyheter om nye produkter, spennende reiser og opplevelser, samt gi deg muligheten til å bli med på flere konkurranser!

________________________________________________________________________________________________________

Annonse

ballin' on your budget

Min søte venn fra New York har nok en gang sluppet en heftig låt, denne gangen med stjernen Dirt Nasty.

Sist gang jeg møtte Tokyo Diiva var i New York sammen med musikkvideoregissørkjæresten (langt ord), Frederic Esnault og denne gjengen er kule folk. Forrige låta til Tok, var den fete Fashion Freaks regissert av akkurat denne karen, og det samme gjelder siste låta, Ballin on your Budget! Superstjernen Simon Rex aka Dirt Nasty er til en overraskelse featured på både låta og videoen og det er ikke bare bare! Sjekk ut mesterverket deres under, or I'll start ballin on your budget!!

Digger både låta og videoen. Frederic og Tok er dynamite!

recap #2

Ny film fra Landstreff 2012 er sluppet, og jeg tror dere kjenner igjen låta?

Nok en gang kommer det en film med årets høydepunkter, men denne gangen får vi prate litt med noen av artistene som besøkte festivalen! Se blandt annet en shoutout fra LMFAO og Pablo Fransisco! Videon er heftig! Det hjelper nok med at Mobo er i bakgrunnen.

Stemning til tusen.

champagne og boller

Man takker ikke nei, når champagnemerket Mumm inviterer til frokost.

Sammen med Katinka og Sara dro vi til Villa Elsero for å få i oss litt godt med bobler og spennende frokost. Til drikken, som forresten smakte himmelsk, ble det servert alt mulig av spennende småretter. Om jeg hadde husket navnet på noe av det, hadde jeg nok ikke klart å skrive det en gang. Godt var det hvertfall!

Så fint som været var, ville vi ikke sette oss inne i en eller annen leilighet så vi fortsatte på United Bakeries i rimelig beruset tilstand og delte ut salami til russen, som vi hadde fått i goodiebagen vår. Den var visst ikke noe god, ble jeg fortalt av en av russen på Twitter, haha. Søndagen i dag har blitt tilbragt i sengen, sløvt som vanlig. Love them sundays.

Resten av søndagen skal tilbringes med jentene fra Mobo. Kramperuss, det er meg!

fullstappet helg

Sola er tilbake i tigerstaden og det gjør hverdagen bedre.

For øyeblikket sitter jeg i leiligheten til Katinka og drikker litt cider på balkongen mens sola skinner ned på oss. Det er rart å tenke seg at den ene dagen dekkes hele byen i snø, og neste uke brenner sola alt den kan brenne. I helgen har det vært familiebesøk, møter og champagnefrokost, med andre ord jeg har kost meg skikkelig! Med andre ord, det har vært en veldig fin helg hittil. Livet smiler og det håper jeg det fortsette å gjøre.

Jakke - Andrew Marc

Genser - Acne

Jeans - Acne

Sko - Adidas Ransom

Dere skal få en update fra en rimelig koselig champagnefrokost i morgen! Dere kan forstå at når en kar sammen med to funny jenter er på en event og drikker ubegrenset med champagne, da kan det bli morsomt. I kveld er det hundre prosent kos videre!

lidolido feat emilio

Ett år har gått siden den 19 år gamle Peder Losnegård var på Landstreffet i Stavanger sist. Ikke nok med at han stod på scenen, men han slang også på seg russebuksa rett etterpå, for han skulle også feire avslutningen på sin skolegang. I år var han tilbake, men ting var ikke som før. Det var ti tusen ganger bedre! Sammen med seg på scenen hadde han stjerneskuddet fra Baws, Emilio.

Text & photo: Kjetil Lundstein

_______________________

Hva i all verden har skjedd siden sist?

Lido: Så utrolig mye! Siden sist har jeg sluppet to singler, jeg har sluppet plate, jeg har spilt på Spellemannsprisen, jeg har spilt på Senkveld, jeg har spilt en fantastisk første halvdel av Norgesturnéen, solgt ut en haug av svære byer, ja, i det hele tatt sinnsykt mye! Jeg tror til og med vi har solgt plata mi til platina nå, så det synes jeg er veldig hyggelig.

"Swag swag swag swag", hvisker Emilio i bakgrunnen.

Lido: Det er spesielt å være tilbake nå som jeg ikke er russ, for det var en ganske spesiell opplevelse å gå rett av scenen og hoppe rett inn i russebuksa! I tillegg var konserten enda mer full enn i fjor, folk rava mer enn i fjor, enda flere som kan låtene og dette gjør at jeg blant annet tar mer av.

Hva er inntrykket deres av Landstreffet i Stavanger som festival?

Emilio: Det er helt awesome, straight up gøy! Jeg har aldri vært her før, så det er en helt ny opplevelse for meg. Bare det å stå på scenen med Lido var helt crazy! Aldri sett folk bad'e sånn før. Gleder meg til å se mer av festivalen i løpet av helgen.

Lido: Dette er virkelig en fullverdig festival! Det er ikke mange skikkelige festivaler i Norge som har denne line-upen i det hele tatt. Landstreffet er ikke bare et russetreff, det er en fullverdig festival rett og slett.

Emilio: Jeg har faktisk vært på scenen med Lido en gang tidligere, da var vi i Vestby og opptrådde for kidsa, men bare det var helt sykt! Det var fest der as! Å stå på scenen med Lido er dødsfett, det føles ut som vi har gjort det tusen ganger før, it's just there. Chemistry!

Sammen har dere laget låta, Gravy. Hvordan kom dere på å gjøre dette?

Lido: Det er virkelig ikke meningen å høres breial ut, men det er veldig få norske artister jeg gidder å følge med på, eller som interesserer meg rett og slett og Emilio er kanskje en av fem som faktisk får meg til å ville følge med! Når det først skjer noe med Emilio, er jeg nødt til å høre hva det er.

Nok en gang hører man Emilio i bakgrunn, "swag swag swag swag".

Lido: Vi har snakket en stund om å gjøre noe sammen, på By:Larm blant annet, og plutselig havnet vi i studio sammen og var i skikkelig gangsterhumør. Og resultatet ble noe som ingen av oss pleier å gjøre.

Emilio: Straight up rap!

Hva vil fremtiden vise?

Emilio: Mer musikk, mer videoer, mer shows, mer alt egentlig! Mer BAWS!

Lido: Mer gravy!

For dere som følger LidoLido rundt på sosiale medier, har fått med dere at denne karen snakker mye om mat. Hva er greia?

Lido: Jeg legger ut matbilder på Instagram hele tiden, og jeg får sinnsykt tyn for det der. Selvom det er mange matbilder, så betyr det ikke at jeg spiser mye. Tvert i mot. Faktisk så er de bildene av mat jeg legger ut, det eneste jeg faktisk har spist i løpet av den tiden bildene legges ut! Jeg spiser derfor utrolig lite. Pure bone power altså!

Emilio og Lido: I løpet av festivalen skal vi få med oss LMFAO, Tinie Tempah, Calvin Harris og Avicii! Det kommer til å bli heftig, i tillegg har vi fått i oppdrag å lære oss å steke. Russen steker, så det må noen vise oss hvordan man gjør!

Jeg kan bekrefte, etter å ha møtt gutta flere ganger i ettertid, de stekte og de digga det!

acne

Det er ikke ofte jeg handler hos Acne, men nå har jeg falt fullstendig for jeansene deres!

Etter å ha blitt helt fra meg  av forferdelig service på cirka alle klesbutikkene jeg har handlet på her hjemme, merket jeg at vi har mye å lære av for eksempel Amerikanske serviceytere. Det var ikke før jeg tok en handletur hos Acne at jeg forstod hvor de virkelige servicemenneskene holder til. Til tross for høyere priser, var det en deilig følelse å traske rundt der. Gjorde noen innkjøp her forleden som jeg er rimelig fornøyd med.

De la også opp jeansparet mitt gratis, noe jeg ble veldig glad for ettersom jeg er så lei av å ha for lange bukser. Suger å være lav.

russejentene med egen serie

Helt fra jentene mine fra Mobo satte i gang med russeplanleggingen har TV8 fulgt dem!

Husker jeg fulgte veldig med da denne tidligere russeserien gikk på tv, og nå har man muligheten til å følge en ny gjeng med russejenter, Kolbotnjentene fra Mobo! Mari viser seg fra sine beste sider her altså, så anbefaler alle å ta en titt. Og gjett hva? Jeg er med!

Jeg lagde russeshowet som jentene fremførte på Oppegårdkåringen og det ble tatt veldig bra i mot. De vant tross alt årets show, så jeg tok meg den frihet til å ta creds for det. Dette blir vist i dagens episode. Følg med på Russejentene på TV8 her!

Tror ikke jeg hadde turt å ha hatt noe kamera flyvende etter meg i min russetid, men det er morsomt at de gjør det! Bra underholdning!

recap

Nå er første film fra årets Landstreff ute!

Vet det har blitt en del russeinnlegg på meg den siste tiden, men når man har brukt nesten en uke på å jobbe med russen, er det mye å vise frem! Gutta jeg jobbet med på Landstreff filmet hele festivalen nesten 24 timer i døgnet og med så mye bra materiale, har de laget årets første recap fra helgen. Dere kan se, å bli misunnelig på at du ikke var der! Eller se på og mimre fra tidenes helg!

Photo: Magnus Dorati

Hva synes dere?

back to basics

Selv om jeg ikke var russ denne helgen, kom jeg likevel hjem syk. Var verdt det.

Jeg savner ikke veldig det å være russ, men jeg savner russetiden litt. Det man får oppleve, de nye bekjentskap man gjør, de tidligere bekjentskapene som blir sterkere, arrangementene og stemningen. Derfor liker jeg så godt å jobbe på Landstreffet, for det er nesten like morsomt å være en del av det, som det er å få oppleve det selv. Her er et siste bildedryss fra helgen.

Årets buss - Heimdall!

M1k3!

Meg på LMFAO

Og ikke for å virke breial, men aldri før har jeg møtt så mange lesere! Det var så utrolig hyggelig når folk kom bort til meg enten for å ta bilde eller for at jeg skulle skrive på buksa deres. Fikk også en haug med fine russekort! Her er de bildene jeg lovte å legge ut til dere jeg pratet med. Takk for at dere gjorde helgen min enda bedre!

Søte jenter fra vanen, Home Run 2012!

Standard Kjetta

Nå er det tilbake til vanlige dager på jobb og hjemme, men det skal bli deilig å komme inn i en normal rytme igjen. Popcorn til frokost klokken 4 på ettermiddagen er liksom ikke det beste. Håper alle russ som var på Landstreffet hadde tidenes helg!

All photos by: Kjetil André Lundstein

festivalhelg

Det har vært en helt fantastisk syk helg her på vestlandet, og jeg er så utrolig fornøyd!

Å bli invitert til å jobbe på en festival som Landstreffet i Stavanger, er noe man uten å nøle, takker ja til. Jeg skulle dokumentere det meste som skjedde på festivalen og til min fornøyelse, alle konsertene. Jeg anser ikke meg selv som noen fotograf eller konsertanmelder, men etter å ha levert godt materiale året før, er de tydeligvis fornøyde med meg. I år har vært et enda bedre år derimot.

Hele festivalen gikk plettfritt for seg, alle konsertene var ekstatiske, alle russ jeg møtte smilte eller hoppet av glede uansett hvor de var, jeg må virkelig si at en slik arbeidsplass er noe for seg selv. Det er dog ingen hemmelighet at det var på konsertene jeg trivdes best. Nok en gang overrasker jeg meg selv bak linsa.

Lars Vaular

Kaizers Orchestra

Jarle Bernhoft

LidoLido with Emilio

LMFAO with Quest Crew

Tinie Tempah

Calvin Harris

Må si jeg er veldig fornøyd med bildene jeg tok, kan faktisk ikke tro at det er jeg som har tatt de, haha. Som jeg tidligere har nevnt, så jobbet jeg med nyhetsaker og bloggen til Landstreff under festivalen. Les innleggene mine her.

All photos by: Kjetil André Lundstein

pangåpning!

Landstreff 2012 er åpnet!

Sola skinner, parken er fyllt opp med busser, vaner og gira russ! Klokken er bare litt over fem, men allerede har Dreamon åpna showet med konsert på Club:Live. Nå spiller Eye Emma Jedi, tett fulgt opp av Lars Vaular, Kaizers og en haug med store artister i kveld! Det er ikke mye tid til pauser denne helgen, for her flyr jeg frem og tilbake med kameraet mitt og notatblokka. Møtte forresten Lilia! Hun er her med gutta fra Juicy og får være med å oppleve festivalen. Søt jente!

This is awesome!

sommer i kongeparken

Da jeg reiste, fikk jeg høre at jeg måtte pakke varme klær, men da har jeg misforstått.

Helt siden jeg kom har solen stått alene på himmelen og varmet opp hele stedet. Kongeparken i Ålgård er ekstra fin når den ikke blir forstyrret av noen skyer og da er det ekstra gøy å jobbe. I dag har jeg gjort noen intervjuer, tatt en del bilder og ikke minst laget en oversikt over hva jeg skal gjøre i helgen. For en liten stund siden kom filmgjengen også, så det var gøy å se blant annet Inia igjen! De er rå på det de driver med og veldig morsomme å henge med.

Trengte et lite avbrekk i dag også, så rett etter middag, trasket jeg ned til hotellet der jeg sluknet i et par timer. Planlegger en tur opp tilbake til parken nå for å knipse litt av russen som er på vei innover i parken. Nå er det ikke lenge igjen!

Ja takk til slik vær hele helgen.

location: landstreff

Endelig har jeg kommet frem, etter å ha vært våken fra klokken 4 i natt.

Det er ikke spøk når jeg sier at det er krevende å stå opp klokken 4 om natten før man skal ta fly. Jeg er alltid like nervøs for at jeg skal slumre meg til forsinkelse og verste fall miste flyet. Av den grunn erstattet jeg vekkerklokken min med en vekkende mor. Det anbefales, funker fjell!

Så fort jeg landet på Sola, ble jeg kjørt rett opp til Kongeparken der Landstreffet finner sted og det er allerede mye å gjøre. Har ikke en gang rukket å sjekke inn på hotellet. Dette er halve moroa. Forløpig sitter jeg og skriver plan på hvordan jeg skal jobbe i løpet av denne helgen, hva jeg skal få med meg, hva jeg skal dekke og intervjuer jeg skal gjøre. Allerede har noen busser ankommet og startet med riggingen. Med de store riggene de har med seg, så skjønner man at dette trenger litt ekstra tid. Men, da løper jeg videre!

Genser - Topman

Tee - Weekday

Jeans - Nudie

Sko - Noodles

Bag - REISS

Kjenner på kroppen at jeg er spent før det hele er i gang. Ser virkelig frem til en helg her på Landstreff 2012.

nedtelling

På fredag er det i gang og jeg regner med at det er flere tusen russ som er spente!

Etter å ha tatt del i Landstreffet i Stavanger to år på rad, et år som russ og et år som journalist, vet jeg hvor mye man har å glede seg til. Det er ingen tvil om at Landstreff hvert år klare å toppe det forrige og i år er ingen unntak. Årets line-up er selvfølgelig noe av det som står i fokus da artister som Skrillex, Calvin Harris, LMFAO, Jarle Bernhoft, Tinie Tempah og Avicii kan observeres. Jeg ser virkelig frem til å stå i piten med kameraet mitt, bare få meter unna disse stjernene.

I fjor var jeg så heldig å få møte blant annet Robyn backstage og ikke minst ta fantastiske bilder av denne svenske stjerna. Dere kan tro jeg smeltet da jeg i tillegg fikk et ørlite "Hej" fra henne bak scenen før konserten. Jeg har et lite håp om å møte flere av årets headlinere.

Nivået på bussene var også upåklagelig. Fikk tatt en titt på cirka alle bussene som var tilstede i fjor og ble tatt godt imot av hver og en av de. King Kong var vel den som skilte seg ut inni og det fikk de igjen for da de vant årets interiør. Se så fantastisk fin den var! Gleder meg til å se hva russen i år klarer å diske opp med av grensesprengende russebusser. Russen slutter visst aldri å overraske på den fronten.

Det skal bli moro å se alle de glade og fornøyde ansiktene til russen. Må innrømme at det ikke finnes noe bedre enn å se andre ha the time of their lives og med kameraet, er det like gøy å fange de fine øyeblikkene. Stemningen var til å kjenne på da flere tusen russ satt på gressletten og sang med under Postgirobygget i fjor. Håper på flere slike øyeblikk i år!

Nå gjenstår det å bare krysse fingrene på at værgudene behandler oss godt i år. Selvom ikke noe regn kan ødelegge for tidenes helg. Jeg er bare glad jeg får være med å dokumentere det hele med bilder og tekst! Er så moro at jeg får være med på dette. Jeg gleder meg virkelig.

Håper selvfølgelig å møte noen av dere der også!

Photo: Kjetil Lundstein

søndag?

Sure feels like it..

Det å plassere en helligdag midt i uka, gjør meg absolutt ingenting og det at vi får så fint være i tillegg gjør alt enda bedre. Selvom man på en dag som denne bør holde seg utenfor huset, har jeg dog holdt meg litt inne. Jeg reiser tross alt til Stavanger på torsdag morgen for å jobbe på Landstreffet, så har en del som skal være klart. Den resterende tiden før avreise er virkelig travel og da lønner det seg å være forberedt. Håper vi er like heldige med været i Stavanger.

Longsleeve - Samsøe

Jeans - Nudie

Sko - Adidas Ransom

Jeg gleder meg utrolig mye til helgen! Stemningen på Landstreffet kommer til å bli sinnsyk og artistene... Ja, de snakker for seg selv. Dere får følge med på Landstreff.no i løpet av helgen, siden det er der jeg skal skrive i løpet av helgen! Sees vi i Stavanger?

dance lesson

Når folk spør meg om privattimer, blir jeg virkelig glad. Sier ikke nei til en dansesession!

Jeg mente å ha sett Gina et sted før, ikke bare er hun søsteren til en kompis av meg, men jammen meg hadde ikke vi begge danset med danserne til Lady Gaga forrige gang de var in town. Det er morsomt når noen du vet er gode til å danse, spør om å ha time, for da vet man at det blir en krevende session og det er alltid gøy. Harald ble med for å prøve seg, men han ga seg rimelig kvikt. Pingle.

Vi holdt på i til sammen seks timer på søndag og jeg klarte så vidt å gå dagen etter. Støl fra topp til tå. Så de som sier dans ikke er en idrett, ja....