hits

mai 2013

en opplevelse for livet

Nå er det snart to år siden jeg satte meg på flyet til New York for første gang.

Tiden går så ufattelig fort! Men jeg kan fortsatt føle og kjenne på de spente nervene jeg hadde da jeg var på vei til New York, høsten 2011 med Gateway College. Da jeg reiste hjemmefra, reiste jeg mot et helt semester på andre siden av verden, der jeg skulle studere noe jeg virkelig var interessert i. Dette kan være deg i år, hvis man bare tør å ta det ekstra steget mot noe spennende. Det er virkelig verdt det.

Kunne du tenkt deg å studere med Gateway College til høsten, er fristen for å søke til New York i morgen, fredag 31. mai. I New York kan du velge mellom studiene Fashion Management (det gikk jeg), Philosophy and Human Rights, Business Administration, Event and Entertainment Management og English and American Studies. Dette er en erfaring man drar mye nytte av i fremtiden, ikke bare som en opplevelse, men som en reise man går igjennom som person. I tillegg får du en verdifull studieopplevelse. Jeg håper dere får oppleve det samme som jeg gjorde.

Annonse

mrs. carter

For en kveld det var i går, for en kveld!

Som jeg nevnte, vant jeg Vine-konkurransen til Pepsi Max (ja, dere finner meg på Vine). Da vant jeg to VIP-billetter til Beyonce! I går var kvelden og det startet med pre-party med free drinks & food, før det bare videre til Telenor Arena. Her ble vi plassert rett ved siden av scenen med fantastisk utsikt. Helt fra Beyonce gikk ut på scenen til hun gikk av, sang og danset jeg med. Fy f... for et show! Dette er noe alle bør oppleve!

Bilder tatt med mobilen min

Etter konserten var det afterparty, og det kunne ikke vært noe bedre avslutning på en allerede fantastisk kveld. Jeg er forelsket. Tusen takk for billettene og tidenes kveld Pepsi Max!

recap

Jøss, lenge siden sist.

La oss se hva som har skjedd siden sist. Jo, visst. Jeg har fått FERIE. Helt siden siste eksamen var levert inn, så har ting bare gått så det suser. La meg oppsummere; jeg har ferie, jeg flytter igjen (location: coming soon), jeg har vunnet to vip-billetter til Beyoncé i morgen (!!), jeg har danset med Ian McKenzie (en av danserne til Lady Gaga) og det er sommer. Hva mer kan jeg si enn, sjekk meg ut på Insta.

Takk for at dere legger ut brukernavnet deres på Instagram her! Setter pris på det, for synes det alltid er så morro å bla igjennom profilene deres. For dere som er nye, legg igjen navnet deres på Instagram og selvfølgelig, følg meg på @KjetilLundstein.

black on black

Bare jeg som smelter bort?

Vi har feiret nasjonaldagen, vi har fått sommer og nå er uken over og vi går inn i min siste skoleuke for semesteret. Er dere klar over hva det betyr? Det betyr at jeg har redusert antall bekymringer med flere hundre. Så fort jeg får ferdig siste eksamen på torsdag, er min største bekymring hva jeg skal fylle sommerdagene mine med. Må bare igjennom et helvete først.

Grattis med dagen forresten!

vi hippe ungdommer

Jeg elsker når merkevarer klarer å levere gode reklamefilmer. Her har dere noen av mine favoritter.

Det er ingen hemmelighet at vi i cupcake-generasjonen har gjort det vanskeligere for de eldre i reklamebransjen å nå ut til oss på riktig måte. Derfor er det gøy å se når noe først får det til. Disse reklamefilmene fra SAS, er spot on.

Sprayvegg! Hashtagg! Haha.

Annonse

løsning på dårlig vær

Nå som jeg har ferie og masse tid til overs, hvorfor ikke kaste bort litt?

Jeg vet å kunne sette pris på litt alene tid, og da spesielt foran skjermen. Serier og filmer kan stå å gå kontinuerlig i nesten hele døgn, er jeg sløv nok. Da er det forbanna deilig at NetFlix har kommet til Norge! Har allerede sett alle sesongene av NipTuck i tillegg har jeg begynt å se Twin Peaks for andre gang. Ja, jeg er litt nerd i blant.

I sommer har jeg planer om å dvaske meg hvertfall gjennom hele Twin Peaks og et par filmer. Bare jeg som elsker NetFlix?

Annonse

festival / hove

En sommer med musikk, sol, telt, sjø, pils, venner, smil og latter, det er en bra sommer det.

Og de punktene som er nevnt over, skal jeg få oppleve flere ganger i sommer. Først ut, er det Hovefestivalen! Nå begynner det å bli en stund siden sist jeg IKKE var der, og kan derfor ikke helt se for meg en sommer uten Tromøya og Hovefestivalen. Har allerede fått fikset meg plass på Strandcampen i år også, slik at jeg kan våkne til fuglekvitter langs vannkanten og ta meg en morgensvømmetur. Jeg får nesten gåsehud her jeg sitter.

Er veldig glad for at Hovefestivalen tilbyr en egen camp ved stranda, litt unna resten av området, rett og slett fordi jeg ønsker å unnga og våkne med kaviarneddønka telt, halveis nedi sølekvikksand, med en snorkende fyllefrans ved utgangen av teltet. Jeg ser virkelig frem til årets festival!

3/4

Nå er det bare én eksamen igjen!

Cardigan American Vintage - Tee COS - Shoes Noodles

I dag hadde jeg nest siste eksamen for semesteret og det føles deilig. Denne uken blir nå brukt til planleggingen av 17. mai feiringen, parallelt med litt lesing. Uansett er jeg veldig glad, for nå er det bare én uke igjen til ferie!

reisehelg

Finner alltid en grunn til å ikke lese til eksamen..

Jacket Forever 21 - Tee COS

I dag fant jeg nok en grunn til å ikke lese, da jeg ble med mor og far i konfirmasjon i Elverum. Må innrømme at jeg til slutt satt og bet negler og trippa intenst, da jeg har en del lesing som gjenstår. Med andre ord, dere hjelper ikke ved å legge ut bilder av øl, drinker, grillfester og moro på Instagram... Dere skal bare vite hvor mye jeg gleder meg til ferie!

guide in the sun

På tide å forberede seg til en solfylt sommer. Her er en liten solbrilleguide!

Folk er veldig forskjellige når det kommer til kjøp av solbriller. Noen driter i kvalitet og merker, så lenge de ser kule ut, mens andre er nøye med valget ettersom de både er interessert i noen som er av høy kvalitet og har kult design. Personlig er jeg litt i mellom.

Etter å ha brukt billige solbrillekopier flere somre, merker man ufattelig stor forskjell når man går over til et ordentlig solbrillemerke. Selv om solbriller er generelt overpriset, er de fortsatt dyre for en grunn. Under finner dere noen av mine favoritter for sesongen.

1 & 2 . Thom Browne - 3 . Persol - 4 . Illesteva - 5 . Cutler and Gross - . Acne - 7 & 8 . Oliver Peoples

Kjøpte meg et par solbriller fra Oliver Peoples i New York og jeg elsker de. Neste par med solbriller er garantert fra Illesteva eller Thom Browne. Hvilke er dine favoritter? Kanskje noen andre merker?

kjetil says

2. eksamen gjennomført og sommeren har ankommet. En deilig dag!

Shirt Arnie Says - Pants Topman - Shoes Gregers - Shades Oliver Peoples

Om dagens eksamen gikk bra, er en helt annen sak, men det er vrient å være sur og grinete når sola skinner og bladene springer. Er nesten så man kan se gresset vokset, hvis man stirrer lenge nok! Her jeg sitter og skriver, har jeg til og med tatt på meg shorts. Sommeren har virkelig hoppet over våren i år, og det er deilig.

always got time for insta

Travle eksamensdager legger inn bremser på Instagram!

Som noen vet, er jeg opptatt av å en dag runne Instagram. Hva det vil si å runne Insta, har jeg ikke funnet ut ennå, men alt kan runnes eller hva? Derfor er jeg opptatt av det som kommer ut der fra min side er av kvalitet (noe av det hvertfall..). Vil du følge meg, så finner du meg på @KjetilLundstein. Sjekk ut min siste tid på Insta under.

Er forresten veldig flink til å sjekke ut deres profiler! Er stadig innom og liker flotte bilder blant følgerne mine. Liker at folk har forskjellige røde tråder i sine Instagram-profil og legger vekt på spesifikke ting de er flinke på. Hvis du legger igjen navnet på din Instagramprofil her, skal jeg sjekke deg ut!

construction

Jobber meg stadig nærmere en sommerferie. Eksamen tar livet av meg.

Vest Johnny Leave Home - Sweatshirt Johnny Leave Home - Jeans Mardou & Dean - Boots Dr. Martens - Shades Le Specs

Må ærlig innrømme at jeg begynner å bli lei av å bruke hver eneste dag på å lese. Det er nesten så jeg kaster alt fra meg og satser på å være heldig. Likevel dedikerer jeg tross alt mye tid og penger i dette, så vil prestere! I morgen kommer ny uke med ny eksamen. Ønsk meg lykke til!

"blogger du fortsatt?"

... er et spørsmål jeg ofte blir stilt om dagen.

Det har gått snart 5 år. 5 år siden jeg publiserte mitt første blogginnlegg. Ikke på denne nettadressen, vel å merke, men det var da det hele startet. Fortsatt i dag, er det lesere som har fulgt meg siden oppstart og det er imponerende. At noen klarer (og ikke minst fortsatt er interessert i) å følge meg såpass lenge er beundringsverdig! Men det er tydelig at jeg har blitt glemt av de fleste, noe som er forståelig. Jeg vil likevel innlede med å si takk til de som forstatt er innom. Jeg er målløs og takknemlig.

"Men hvorfor holder du på fortsatt? Går du ikke lei, eller synes du ikke at du begynner å bli for gammel?". Det veldig mange ikke forstår, er hva bloggen gjør for meg. Hva jeg får ut av den og hvordan bloggen bidrar til hverdagen min. I løpet av de 5 siste årene har jeg fått tatt del i ting jeg aldri trodde jeg skulle få lov til. Jeg tør å påstå at jeg har fått oppleve ting de fleste på min alder ikke ville fått muligheten til. Er ikke det en grunn nok til å fortsette? Det er likevel ikke bare derfor. Jeg har også blitt en gründer! Jeg har startet et foretak, som jeg driver helt og holdent på egenhånd. Jeg tjener penger på bloggen min. Å melde meg på listen over de bloggerne som tjener mest, vil jeg nok ikke, men med tanke på at jeg har langt færre lesere enn de største, så er jeg ganske fornøyd! Det gir en stolthets følelse.

 

Blant et fåtall av andre bloggere har jeg også startet å utdanne meg. Det er rart å si det, men jeg tar faktisk en utdannelse. Selv om bloggen er en del av livet mitt, så er den ikke viktigst og om den hadde vært det, ville den ikke vart evig. Derfor ønsket jeg å gi fremtiden min sikkerhet, men likevel utnytte hva jeg kan og er interessert i. Ved å studere markedsføring samtidig som jeg driver et foretak på siden, gjennomgår jeg en spennende reise som jeg håper og tror jeg kan dra stor nytte av i fremtiden. Hvem vet hvordan det ender.

Livshistorien til The Giant som blogg har vært variert. Variert er vel nærmest en underdrivelse. Jeg har startet, sluttet, startet, tatt pauser, startet, gått lei, blitt toppblogger, blitt borte, vært rosablogger, blitt moteblogger. Man kan kalle historien om The Giant, en parallellhistorie til historien om Kjetil Lundstein. Samtidig som jeg har forsøkt å bli kjent med meg selv, har dette gjenspeilet seg her. Noe som er helt naturlig, men i dag føler jeg at har etablert meg på et sted jeg ønsker å oppholde meg en stund. Det gir en trygghetsfølelse, til tross for at lesertallene ikke er som de en gang var. Det viktige er at jeg har funnet min nisjé og at de som følger med liker det!

Til tross for at bloggen komplementerer bachelorgraden min, samtidig som jeg driver et foretak og får være med på mye spennende, så er dette langt i fra grunnen til at jeg har valgt å holde på i 5 år. Den største grunnen, er rett og slett gleden ved det hele. Gleden ved å dele interesser, tanker og meninger. Jeg sier det i dag også, det samme som jeg sa da jeg startet, at det er interaksjonen mellom deg og meg, som gjør det hele verdt å drive med. Derfor har jeg ingen planer om å legge ned The Giant med det første, tvert i mot! Det er bare å bli værende og følge med hver dag. Vi snakkes i lang tid fremover.

siste

Det har gått en måned siden sist oppsummering. Her er antrekkene for april.

Klarer ikke helt å velge meg noen favoritter, men det er enkelte pieces som jeg virkelig elsker her. Den gule jakken fra Nike som egentlig er treningsjakke, lyser virkelig opp og sammen med de gule skoene har man et matchende og sporty antrekk. Ellers er jeg jo forelsket i både den stripete skjorten og den lange cardiganen fra Acne. Slår aldri feil.

Hvilke er dine favoritter?